• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel Üniversite

miss_cix

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
233
5
118
merhaba bayanlar özel üniversite okumayı dusunuyorum puanım yuzunden devlet okumaya yetmio aklımda birkaç tane üniversite var ama sizden de fikir almak istiyorum puanım okul puanıyla birlikte 230-290 arası olucak sonuçlar açıklanınca editler tam puanı söylerim sayısalım mühendislik istiyorum inşaat önceliğim olmakla birlikte endüstri makinada düşünoyum istanbulda bana önerebileceğiniz ilerde iş bulurken sıkıntı yaşamayacağım kaliteli üniversiteler önerir misiniz

merhaba bayanlar özel üniversite okumayı dusunuyorum puanım yuzunden devlet okumaya yetmio aklımda birkaç tane üniversite var ama sizden de fikir almak istiyorum puanım okul puanıyla birlikte 230-290 arası olucak sonuçlar açıklanınca editler tam puanı söylerim sayısalım mühendislik istiyorum inşaat önceliğim olmakla birlikte endüstri makinada düşünoyum istanbulda bana önerebileceğiniz ilerde iş bulurken sıkıntı yaşamayacağım kaliteli üniversiteler önerir misiniz
kesinlikle istanbul areli tavsiye etmiyorum. genelde giden arkadaşlarım var mezunlar ve memnun değiller.

Benim bildiğim ve iyi olduğunu düşündüğüm hatta seneye lisansı bitirince yüksek lisans için bende düşünüyorum.
istanbul aydın
beykent
ışık (bilgisayar mühendisliği okuyan tanıdığım var çok memnun)
istanbul teknik
bildiklerim bunlar

kesinlikle istanbul areli tavsiye etmiyorum. genelde giden arkadaşlarım var mezunlar ve memnun değiller.

Benim bildiğim ve iyi olduğunu düşündüğüm hatta seneye lisansı bitirince yüksek lisans için bende düşünüyorum.
istanbul aydın
beykent
istanbul teknik
bildiklerim bunlar

aslında arel düşünuyordum ama evime çok uzak olduğu için biraz vazgeçtim gibi

istanbul aydın
beykent
istanbul teknik
bildiklerim bunlar

İstanbul Teknik özel üniversite mi ya?

eğer özel üniversite zannediyorsan bence bu konuya yorum yazmaman daha iyi bu konulardan çok uzaksın belli çünkü.

soruya gelicek olursak iyi özel üniversite kesinlikle sabancı ve koçtur.

diğerleri daha çok yeni kurulmuş üniversiteler zaten elini sallasan üniversiteye çarpıyor.

eğer özel üniversite zannediyorsan bence bu konuya yorum yazmaman daha iyi bu konulardan çok uzaksın belli çünkü.

diğerleri daha çok yeni kurulmuş üniversiteler zaten elini sallasan üniversiteye çarpıyor.

itü yarı özel yarı devlettir burslu ve ücretli eğitimde verir o dediiniz üniversitelerin yakınıdan bile geçemem ne yazık ki

Merak etme elbette ki farkındayım da şöyleyiş tarzı çok abes geldi.
Arkadaş mühendislik istediği için son olarak yazmak istedim. Özellerden sonra yazdım özellikle ama özel olarak söyleme gereği duymadım

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

itü yarı özel yarı devlettir burslu ve ücretli eğitimde verir o dediiniz üniversitelerin yakınıdan bile geçemem ne yazık ki

sen itüyü bana mı anlatıyorsun?:1:

itü bildiğin devlet üniversitesi.

sadece suny denilen bölümler vardır. onların da bir kısmı yurtdışında okunur. baya da masraflıdır öyle her bölüm de yoktur.

özel üniversite diye itüyü tavsiye etmek oldukça komik ayrıca.

Merak etme elbette ki farkındayım da şöyleyiş tarzı çok abes geldi.
Arkadaş mühendislik istediği için son olarak yazmak istedim. Özellerden sonra yazdım özellikle ama özel olarak söyleme gereği duymadım

itünün puanı zaten yüksek konu sahibi devlet üniversitesine puanı yetmediğini yazmış zaten ondan dolayı öyle sanıyorsun sandım öyle kişiler var çünkü.

ne biliyim istanbulla itüyü aynı üniversite sananlar, marmarayı özel üniversite sananlar var yani.

itünün puanı zaten yüksek konu sahibi devlet üniversitesine puanı yetmediğini yazmış zaten ondan dolayı öyle sanıyorsun sandım öyle kişiler var çünkü.

ne biliyim istanbulla itüyü aynı üniversite sananlar, marmarayı özel üniversite sananlar var yani.

O kadar çok özel üniversite açıldı ki devlet üniversiteleri bir elin parmaklarını geçemiyor maalesef. Bende yarı özel bir üniversitede okuyorum maalesef durum aynı

kültür üniversitesini düşünebilirsin ben orada okuyorum,ilk başta hiç istemedim çünkü devlet üniversitesi belirlemiştim kafamda ama eğitimini ve kalitesini hocalarını görünce kesinlikle doğru bir tercih yaptığıma inanıyorum. Ayrıca yarı burslu olsan bile ödeme kolaylığı çok.:16:

Son düzenleme:
Bir arkadas beykent demis unut.
Universite siralamalari ile ilgili cok guzel siteler vardan oradan inceleyebilirsin.
Ozel olunca benim aklima ilk gelen bahcesehir universitesi geliyor.
Bilgi universitesinde okuyan arkadaslarim olmustu ama bana pek ciddi bir universite gibi gelmedi.
Uzun lafin kisasi bahcesir veya ozyegin universitelerini bir incele bence.

Yeditepe üniversitesi diyebilirim rahatlıkla.

Milletin ozel universite bigisine laf etmissin ama Sabancı ve Koc onermissin, kız 290 puandan bahsediyor o puanla bu okullarda parayla bile okuyamaz koçun muhendislik gibi bolumlerinin sıralamalari her zaman yüksektir. Konu sahibine önerim özelde okuyacaksa kolay bölüm okusun zira mühendislik zordur bilkent elektrik elektronik 2. sınıf kaydını dondurmuş biri olarak diyorum bunu :)

Milletin ozel universite bigisine laf etmissin ama Sabancı ve Koc onermissin, kız 290 puandan bahsediyor o puanla bu okullarda parayla bile okuyamaz koçun muhendislik gibi bolumlerinin sıralamalari her zaman yüksektir. Konu sahibine önerim özelde okuyacaksa kolay bölüm okusun zira mühendislik zordur bilkent elektrik elektronik 2. sınıf kaydını dondurmuş biri olarak diyorum bunu :)

ben puanına dikkat etmedim ki ben üniversite sınavına gireli yıllar oldu puanlar nasıldır falan hiç bilmiyorum.

özel üniversite puanlarını hele hiç bilmem çünkü hiç düşünmedim gitmeyi ama kalkıp boğaziçiyi odtüyü itüyü ytü yü falan özel üniversite diye tavsiye etmem.

kaç senelik devlet üniversitesini bilmek nerede şuanki üniversite puanlarını bilmek nerede?

ha siz aynı kefeye koyuyorsanız ne diyim?:1:

Back
X