• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özel universitede ücretli okumak mantıklı mı?

bence değer..rehber öğretmenlik yapıyorum hep derim şimdiki aklım olsa dört yıl başka şehirde okuyacağıma özelde iki yıllık sağlık okurdum diye..öğrencilerime de bu yönde tavsiyelerde bulunurum..

hatta önlisans kpss ye girme şansım olsa üşenmem şimdi de okurum :)atanma derdi yaşamam en azından, ama fakülte mezunu olunca giremiyosun..

puanın mimarlık, mühendislik, hukuk gibi sağlam bölümlere yetmeyecekse hiç gerek yok dört yıl okuyup da sıkıntı yaşayacağın bölümler seçmeye..hem iki yıl okursun hem fakülte mezunundan çok kazanırsın:)sağlık alanı her daim iyidir:)

odyoloji, tıbbi görüntüleme teknikleri, anestezi düşünebilirsin bence..

bence değer..rehber öğretmenlik yapıyorum hep derim şimdiki aklım olsa dört yıl başka şehirde okuyacağıma özelde iki yıllık sağlık okurdum diye..öğrencilerime de bu yönde tavsiyelerde bulunurum..

hatta önlisans kpss ye girme şansım olsa üşenmem şimdi de okurum :)atanma derdi yaşamam en azından, ama fakülte mezunu olunca giremiyosun..

puanın mimarlık, mühendislik, hukuk gibi sağlam bölümlere yetmeyecekse hiç gerek yok dört yıl okuyup da sıkıntı yaşayacağın bölümler seçmeye..hem iki yıl okursun hem fakülte mezunundan çok kazanırsın:)sağlık alanı her daim iyidir:)

odyoloji, tıbbi görüntüleme teknikleri, anestezi düşünebilirsin bence..

Odyoloji 4 yıllık bir bölüm puanları da gayet yüksek i.ü 20 binlerden alıyor.

Odyoloji 4 yıllık bir bölüm puanları da gayet yüksek i.ü 20 binlerden alıyor.

ayy odyoloji yazmışımm:)odyometriden bahsediyorum iki yıllık:) ancak bana göre tıbbi görüntüleme meslek yüksek okulları arasında tercih edilebilir bir bölüm.. iki yıl önce gönderdiğim öğrenci, 2.sınıfta 2 bin tl maaşla işe başladı radyasyon sıkıntısı var diyorlar ancak işi kurallarına uygun şekilde yaparsan sıkıntı yaşanmaz diye düşünüyorum.

durumunuza bağlı aslında bende sağlık okuyorum özel bi üniversitede yıllık 4 800 verdim evimede yakın şehir dışına çıkmaktansa böyle çok daha iyi :46:

o zaman sen çok şanslısın evine yakın olduğu için :) ben denizliden istanbula gidecegim masrafım kat be kat artacak malesef...

Back
X