özel yurt fiyatları?

fastlife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2014
15
4
3
Çanakkale
merhaba. ben bu sene tekrar tercih yaptım ve muhtemelen şehirdışı olacak. yurtta kalacağım, tek kişilik oda olsun istiyorum. ancak fiyatlarla ilgili hiç bilgi bulamadım internette. 400'den fazla veremeyiz diye düşünüyorum :26: Eskişehir,Çanakkale,denizli gibi illerde yurt fiyatları nasıl yardımcı olur musunuz

Benim yurdumda tek kisilik oda 750 tl. 900e de var ama hic 700den asagsini gormedim. ben 4 kisilikte 450ye kaliyordum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım ben Eskişehir'de özel yurtta okumuştum.2006 da bile tek kişilik odalar 500 civarıydı şimdi daha pahallıdır.Ama yerinde olsam en az 3 kişilik odayı seçerdim çok eğlenceli oluyor.Diğer türlü sıkılırsın.Özel olduğu için hırsızlık vs.durumu olmuyor zaten.Ayrıca etüt odasında sessiz bir ortamda ders çalışıyorsun.Yalnızlıktan sıkılırsın valla.Gerçi ben çok konuşkanım belki de o yüzden böyle düşünüyorum.başarılar tatlım şimdiden

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben Kırıkkalede okudum 2 kişilik odada kaldım 450 ydi .

Tek kişilik odayı pek tavsiye etmem en az 2 en fazla 4 kişilik apart daireleri tercih etmenden yanayım .

İlk yılın yalnızlık çekersin

Canım benim bildiğim özel yurtlarda tek kişilik odalar 650 700 den aşağı olmuyor. Yemeğin dahil olup olmaması, konumu, okula yakınlığı, odaların büyüklüğü vb. her şey etkiliyor fiyatları.
Tek kişilik odayı tavsiye etmem hele ki ilk yıl. Gerçekten çok sıkıcı oluyor. Ben de özel yurtta kalıyorum iki kişilik odada kalıyorum. Çok fazla insanla kalamam ben de. En iyisi iki kişilik. Eğer tek kalıp kafamı dinlemek istiyorum bazen diyorsan da zaten sınav tarihleriniz falan farklı olduğunda farklı tarihlerde memlekete gitmiş oluyorsunuz ve tek başına kalabiliyorsun çoğu zaman. Ama emin ol tek başına kaldığında çok sıkılacaksın. İnsan bazen bir nefes bir ses istiyor yanında. Okuldan geldiğinde bir şeyler anlatmak, konuşmak istiyor. İlk yıl yurttaki insanlarla tanışma bakımından sıkıntı çekersin tek kişilik odada diye düşünüyorum. Yine de senin kararındır tabii ki.
Şimdiden üniversite hayatında başarılar canım hakkında hayırlısı olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…