Merhaba canım benim gittiğim hastane hemen 5 dk da raporu kendi hazırladı ilaçları yarı fiyatına aldım sadece 60 tl rapor parası verdimMerhaba arkadaşım nasıl alıyoruz?
Heyet raporu filan gibi mi??
O konuda bilgim yok ama benim gittiğim özel hastane çıkardı bana 2 kutu gonal f yazıldı 1 tane çatlama iğnesi folik asit 2 kutu intihap kurutucu hap yazıldı 750 tl tutmuştu 260 tl ye aldım gonal f çok pahalı kutusu 368 tl falan ama menegon iğnesi ucuzSelam canim. Her hastane cikariyo mu acaba bu raporu ya ben de ilaclar ne kadar tutar diye merak ediyordum tam.
O konuda bilgim yok ama benim gittiğim özel hastane çıkardı bana 2 kutu gonal f yazıldı 1 tane çatlama iğnesi folik asit 2 kutu intihap kurutucu hap yazıldı 750 tl tutmuştu 260 tl ye aldım gonal f çok pahalı kutusu 368 tl falan ama menegon iğnesi ucuz
Aşılama yapan doktor da aynı şeyi söylemişti . Ama ne fark olabilir sonuçta ikisi de yumurta oluşturup büyütecek doktora sorulup bu konu da bilgi alınmalıAnladim canim cok saol. Bide bisey sorcam bikac kisiden okudum burda. Asilamada igne tedavisi haptan daha etkiliymis dogru mudur sence
hapı da iğneyi de kullandım. iğneyle hapa göre yumurta daha fazla büyüyor ve yumurta sayısı daha fazla oluyorAnladim canim cok saol. Bide bisey sorcam bikac kisiden okudum burda. Asilamada igne tedavisi haptan daha etkiliymis dogru mudur sence
Merhabaeylem008 benım esımın degerlerı dusuk cıkmıstı sayı ve hız düşük çıkmıstı dr proxeed verdi iki ay sonra yenıden test yaptır dedı ılacı kullanalı 3 hafta bıttı ekımde bızde degerlere gore asılama yaptıracagız ınsallah ılk asıalamada tutar
canim yeni gordum mesajini..benim esimde de ayni problem cikti..sayi iyi ama hareketlilik sıfır cikti. Dr bi ilac verdi o pek içime sinmedi. Ben de gittim kafama gore yani bu problemi yasayan herkesin kullandigi ilaclari aldim..basladi şimdi icmeye. Bir de havuc suyu sıkıcam hergun..sonra da kismetse ekimin başında asilamaya baslicaz..tabi degerleri yukselirse.ilaclari 3 ay kullanin diyorlar hep ama biz bir ay kullancaz yapacak bisey yok..hakkimizda hayırlısı olsun insallah..sen bisey veriyor musun esine ilac falan
Anladım canım hayır malesef vermıyorum esım ıl dısında hergun yanımda degıl o yuzden pek ılgılenemıyorum esıme bende soyledım fırsat buldukca havuc suyu ıc dıye bıze dr 2 ay kullan dedı bende dıyorum bır ay kullanıp yaptırsakmı dıye ama bu defa da asılamayı etkıler belkı bekleyelım dıye dusunuyorum bu hafta esımın ılac kullanalı bır ay bıtıyor son aya gırıyoruz kısmet olursa 12 ekım gıbı test yaptırıp sonuca gore yolumuzu cızecegız hayırlısıyla ınsallah asılamalarımız ılkıde tutar sen nerdensın canım
Bence az da olsa ilac fayda eder gibime geliyo canim ya. Bir ay az bir sure ama illaki etkisini gösterir sanki. Ay sonu adet olcam. Gunum gelmeden esim test yaptircak. En son yaptirdigi testte hareketlilik sıfır cikti.bide yikama islemi yapmislar o da % 2 cikti. Bununla da alirim dedi doktor asilamaya. Insallah duzelir bir an once. bizim tam iki yil bitti.ama bu sorunumuzu daha bir ay olmadi öğreneli. Rabbim aratmasin daha fazla. Ne ilac verdi dr. Vitamin falann da veriyor musun
Anladım canım senınle durumumuz cok benzıyor haberleselım canım kendımızı yanlız hıssetmeyız yardımcı oluruz ınsallah degerler ıyı cıkar canım bu defa bızde 15 aydır ıstıyoruz bızde sorunu ogrenelı 1 ay oldu daha esıme dr sadece proxeed plus verdı ıkıncı aya donuyoruz suan Amin canım Rabbım daha fazla aratmasın bizede hayırlı sağlıklı evlatlar nasıp etsın.ılac dısında baska bırsey kullanmıyor canım esım sıze ne verdı dr
Eşimin doktoru neofertil kullan 3 ay sonra gel dedi. Icime sinmedi o ilac. Bide 400 tl. Tup bebek doktoruma sordum kesin iyileştirir diyemem bu ilac icin dedi. Zinko evicap aldim. Bide pharmaton vitamin aldim. Baska bisey yok simdilik.bir yil once devlette yaptırdı test orda biraz daha iyi cikti. Megersem onların ki kuullandiklari makinadan dolayi hep öyle yanlış cikarmis. Bizim dr devlet güvenilir degil gelin bide burda yaptirin dedi.iyiki de yaptırmış bos yere bir yil kaybettik. O zaman 11 cikan morfoloji simdi 22 çıktı :))))) düşün yani yanlışlığı..haberleselim canım derdi veren Allah dermanini da verir hic takilma. Her ne kadar uzulsem de icim cok rahat neden bilmiyorum. Allaha sığındım hayırlısını verecek insallah bizim icin
Anladım canım bende ılac ne kadar faydalı olacak bılmıyorum kullanıyoruz ıkıncı ayımıza basladık bız dırek özele gıtmıstık canım bende bu ay proxeed plusın yanında bırde kecıboynuzu ozu aldım eczaneden uc öğün ac karnına 1 tatlı kasıgı ıcsın dedı bende bunların yanına evıcap falan alsammı dıye dusundum ama karar veremedım devlete guven yok canım ya malesef hıc onemsemıyorlar aynen öyle canım Rabbımıze ınanmkatan baska caremız yok bende uzuluyorum ama bu ay ınancım cok dua edıyorum olacak Allah'ın ıznıyle
Yer gok dua ile diye boşa demiyolar canim..rabbim tez zamanda gondersin bize emanetlerini.. doktora sormadan aldim ama gordugum kadariyla kimseye bir zarari yok bu ilaclarin. Sonucta hepsi ayri vitamin veriyor. Neofertilin icinde bu vitaminlerin hepsi var aslinda ama ben bu vitaminleri ayri ayri alsin da daha etkili olsun istedim. Su ana kadar da bi yan etkisini gormedi cok sukur. Bizim gibi problemleri olanlar genelde evicap ve havuc suyu kullanmış canim okumussundur sen de burda. Bu ay bisey olacagindan degil de en azindan asilamaya alsi dr diye ugrasiyorum. Deger sıfır yani yapacak baska bisey yok. Nerden baksan iki haftamiz kaldi :)) sen ne zaman yaptircaksin asilamayi. Fiyat aldin mi hic. Bize hastane 1000 tl dedi. Ilaclari bilmiyorum
Amin canım inşallah faydası olur evet duydum havus suyunun cok faydası oluyormus az kalmıs sızın hadı bakım umut olursun ınsallah canım banada :) ben hıc fıyat almadım ekımdekı degerlere gore dr ne derse onu yapacagız canım ben ılaclar 750 tl tutuor dıye duydum ama galıba rapor cıkıyormus rapor cıkarsa 250 tl ye dusuyormus
Rapor işini daha sormadim baslamadan once sorar ogrenirim canim. Bu arada dun de arginin diye bi ilac var ya onu da aldim :)))) umarım bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?