Özelde aşılama yaptıranlar ilaç raporu alabilirsiniz.

İnsallah canim vesile olur bende esime ilacin yani sira bu ay keciboynuu ozu ve kuru incir ceviz yedirecegim bende infolic kullanmaya basladim hamile kalmaya yardimciymis yumurta kalitesini arttiriyormus insallah vesile olur

Ben onu da kullandim işe yaramadi:)) ama onu gunde sabah 2 aksam 2 kullanmak lazimmis ben ramazanda kullandim o da mecburen gunde bir kez oldu. Boş durmak yok her ay baska bir yöntem:))

Ben onu da kullandim işe yaramadi:)) ama onu gunde sabah 2 aksam 2 kullanmak lazimmis ben ramazanda kullandim o da mecburen gunde bir kez oldu. Boş durmak yok her ay baska bir yöntem:))
Peki senin adetlerin duzenlimi canim benimki duzenli bana gunde bir tane dediler benim arkadasta bir tane kullanmis hamile kalmis ben dun aksam aldim iki tane ictim bir kere merak ettigim aksam icersek aksam mi catlar acabaa yum esim aksamlari yanimda olacak ta nasil icsem karar veremiyorum aynen canim bebis gelene kadar mucadeleye devam :)

Peki senin adetlerin duzenlimi canim benimki duzenli bana gunde bir tane dediler benim arkadasta bir tane kullanmis hamile kalmis ben dun aksam aldim iki tane ictim bir kere merak ettigim aksam icersek aksam mi catlar acabaa yum esim aksamlari yanimda olacak ta nasil icsem karar veremiyorum aynen canim bebis gelene kadar mucadeleye devam :)

Evet canim düzenli..ben de cok heveslendim o ilaca ama simdi problemi esimden kaynakli oldugunu öğrenince bu zamana kadar yaptığım bir cok şeyin niye ise yaramadigini anladim. Bu arada benim dr bana pco baslangici gibi demisti. Fsh lh yuksek cikti. Bunlara takilma cok onemli degil pco olabilit dedi. Sende herhangi bisey var mi

Bu arada ilacla ilgili genelde sabah 2 aksam2 diyolar bi zarari olmaz diye düşünüyorum ic istersen oyle

Evet canim düzenli..ben de cok heveslendim o ilaca ama simdi problemi esimden kaynakli oldugunu öğrenince bu zamana kadar yaptığım bir cok şeyin niye ise yaramadigini anladim. Bu arada benim dr bana pco baslangici gibi demisti. Fsh lh yuksek cikti. Bunlara takilma cok onemli degil pco olabilit dedi. Sende herhangi bisey var mi

Anladım canım bende cok seyın bosa gıttgını anladım sorunu ogrenınce bende yok canım hersey normal degerlerde elımızden gelenı yapaıyoruz rabbım yuzumuze baksın canım

Bu arada ilacla ilgili genelde sabah 2 aksam2 diyolar bi zarari olmaz diye düşünüyorum ic istersen oyle

Bende sabah bır aksam bır alıyorum canım öyle basladım yeterlı olur galıba sımdı bırden buyuyo kıste donusmesın o yuzden bırer tane alayım dedım

Bende sabah bır aksam bır alıyorum canım öyle basladım yeterlı olur galıba sımdı bırden buyuyo kıste donusmesın o yuzden bırer tane alayım dedım

Toz olandan mi aldin sen o ilacın.. gerçi hap olani var mi bilmiyorum da :)) bu arada burayi konunun dışına taşırdık :))

Toz olandan mi aldin sen o ilacın.. gerçi hap olani var mi bilmiyorum da :)) bu arada burayi konunun dışına taşırdık :))

evet toz olandan canım sabah aksam bırer şase suya karıstırıp içiyorum hap olanda varmış galıba ,ayy hiç deme canım kişisele döndü valla sayfa :)

selam arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırcam kısmet olursa korkularım var hiç bi sorunum yok görünüyo ama 2 yıldır gebe kalamıyorum sizce aşılama yaptırmam en iyisi değilmi aklım karman karışık aşılama ücreti bi yandan stresi bi yandan birde ya olmazsa diye korkum varrrrr offff rabbim herkese hayırlı bir evlat nasip etsin :(

selam arkadaşlar bende bu ay aşılama yaptırcam kısmet olursa korkularım var hiç bi sorunum yok görünüyo ama 2 yıldır gebe kalamıyorum sizce aşılama yaptırmam en iyisi değilmi aklım karman karışık aşılama ücreti bi yandan stresi bi yandan birde ya olmazsa diye korkum varrrrr offff rabbim herkese hayırlı bir evlat nasip etsin :KK43:
çocuk isteyip olmuyorsa aşılama ilk çözüm gibi görünüyor. ücret ödemek istemiyorsan devlet hastanelerinde rapor çıkarıp ilaç yüzdesi ödeyerek aşılama olabilirsin. özelde aşılama fiyatları doktor ücreti+ ilaç ücreti oluyor oda yaklaşık 1000 tl civarı tutuyor.

çocuk isteyip olmuyorsa aşılama ilk çözüm gibi görünüyor. ücret ödemek istemiyorsan devlet hastanelerinde rapor çıkarıp ilaç yüzdesi ödeyerek aşılama olabilirsin. özelde aşılama fiyatları doktor ücreti+ ilaç ücreti oluyor oda yaklaşık 1000 tl civarı tutuyor.
devlet hastanesinde yapan bir doktor bulduk onumuzdeki hafta doktorla konuscam ins bu uygulamayi direk yapar

devlet hastanesinde yapan bir doktor bulduk onumuzdeki hafta doktorla konuscam ins bu uygulamayi direk yapar
hayırlısı olur umarım. devlet hastanesinde bazen iğne yerine klomen kullandırıyorlar hem daha ucuz oluyor. sadece çatlama iğnesi 72 tl bir ücret ödersin. umarım memnun kalırsın

hayırlısı olur umarım. devlet hastanesinde bazen iğne yerine klomen kullandırıyorlar hem daha ucuz oluyor. sadece çatlama iğnesi 72 tl bir ücret ödersin. umarım memnun kalırsın
3 kez klomen ve 2 kerede çatlatma iğnesi oldum ve sonuç ngatifti canım malesef o yollardan geçtim :( şimdi kesin çözüm diye aşılama yaptırmak istiyorum 2 iğne 250 tl miş eczaneye sorduk eğer tedavide 3 iğneye ihtiyaç duyulursada 385 tl tutuyomuş rabbim herşeyin en hayırlısını bilir inşaallah en kısa sürede bende anne olurum

3 kez klomen ve 2 kerede çatlatma iğnesi oldum ve sonuç ngatifti canım malesef o yollardan geçtim :KK43: şimdi kesin çözüm diye aşılama yaptırmak istiyorum 2 iğne 250 tl miş eczaneye sorduk eğer tedavide 3 iğneye ihtiyaç duyulursada 385 tl tutuyomuş rabbim herşeyin en hayırlısını bilir inşaallah en kısa sürede bende anne olurum
gonal f mi iğnen acaba? ben puregon kullanıyorum benim raporlu 207 gibi bir rakam ödüyorum. benimde bu dönem ilaç kullanımım bitti bu akşam çatlatma iğnesi vurlup, p.tesi aşılamam olacak. şansım yaver giderse aşılama tutar.
isteyen herkesin bebişleri olur umarım.

gonal f mi iğnen acaba? ben puregon kullanıyorum benim raporlu 207 gibi bir rakam ödüyorum. benimde bu dönem ilaç kullanımım bitti bu akşam çatlatma iğnesi vurlup, p.tesi aşılamam olacak. şansım yaver giderse aşılama tutar.
isteyen herkesin bebişleri olur umarım.
Ins tutar cnm istiyen herkese anne olmayi nasip etsin

Merhaba arkadaşlar ben 2 ay önce özel bir hastanede aşılama işlemi denedim .Hastane ilaç raporu çıkardı .
750 tl tutan ilaçlarımı 260 tl ye alabildim gonal f ve ovitrelle çatlama iğnesine rapor alabiliyorsunuz bilmenizi istedim.

Merhaba. Her hastane cikarir mi bilmiyorum. Hangi hastanede cikardilar raporu merak ettim yakinimdaysa bende giderim.

Merhaba ben İstanbul pendikte yüzyıl tüp bebek merkezinde çıkardım aşılama raporunu aslında çoğu özel hastane çıkarıyor .
Ben aşılama ücreti 1000 tl ilaç ücreti 260 tl 60 tl rapor ücreti ödedim muayene 160 tl ama tutmadı sonra öğrendim ki üniversite hastaneleri bedava yapıyormuş sadece ilaç raporu alıyorsun işlem ücreti yokmuş.

Bayanlar 3 rapor hakkinizz var sonrasinda tüp bebek gerekirse butun masraflari cebinizden oduyosunuz oyuzden ilaclar makul bir fiyatsa ucretli almanizi tavsiye ederim

Bayanlar 3 rapor hakkinizz var sonrasinda tüp bebek gerekirse butun masraflari cebinizden oduyosunuz oyuzden ilaclar makul bir fiyatsa ucretli almanizi tavsiye ederim
Maalesef canım keşke makul olsa kutusu 368 tl üstelik 2 kutu istiyorlar aslında biraz bizlerinde bilgi sahibi olması gerek ben 1 kez rapor aldım doktorum 2 kutu istedi ama 1 kutusunu kullandı bizlerde 2 kutu yazdırabilirsek en azından bir daha ki denemede kullanabiliriz üstelik gonal f 368 tl menegon 100 tl ikiside aynı işlemde yumurta geliştirmede kullanılıyor ucuz olanı tercih edip ücretini ödeyebiliriz biraz bilgi sahibi olmak gerek ben ilk denemede menegon kullandım ücretli aldım

Back
X