Ozelde hast. cinsiyet yanilmasi

11_tuanaebru

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2015
13
4
1
33
Arkadaslar ozel hastanede bebegin cinsiyetinde yanilma oldumu yasayanlariniz varmi aranizda.

Evet olabiliyor.

Evladın hayırlısı kardeşim. Israrcı olmak iyi değildir .

16. haftadan sonra yanılma payı çok az benim 13. haftada oğlum olacağını bildi doktor.

Ben söyleyim :) Devlet özel ayrımı fark etmiyor ama yine de belirteyim...
Özelde :
12.hafta erkeğe benziyor.
14.hafta büyük ihtimal erkek.
16.hafta erkek.

Devlette
18.hafta gözünüz aydın kızınız olacak

Özelde
20.hafta % 1500 kız

Yani özel devletten ziyade erken dönemde yanılma payı cok yüksek... cunku erken dönemde kız ve erkek cınsıyetı bırbırıne cok benzıyormus....

Son düzenleme:
Yanilanlari bizzat biliyorum cevremde.yurtdisinda okudugum donemlerde yasadigim ulkede cinsiyete bakmiyorladi.bende mi oyle yapsaydim erkek bekliyorsldum.ama kiz dedi doktor.esim cok sevindi.hayirlisi olsun

Sensin saka ya.ne seviyesiz insanlar var bu turkiyede.bak guzelim cevabin yoksa soruma yorum yapmak icin yazma ok.

Yanilanlari bizzat biliyorum cevremde.yurtdisinda okudugum donemlerde yasadigim ulkede cinsiyete bakmiyorladi.bende mi oyle yapsaydim erkek bekliyorsldum.ama kiz dedi doktor.esim cok sevindi.hayirlisi olsun

Yani lütfen bu saatten sonra ne değişir? Boşuna kendinizi niye uzuyorsunuz. Sağlıklı olması için dua edin. Bırakın artık. Evladın hayırlısı olur demişler kızı erkeği değil.

Siz neye göre erkek bekliyordunuz, size doktorlar mı erkek bebek vadetti? Kızmış işte. Yanılma payının özelle, devletle bir ilgisi yok öyle.

Ben kız olacak o bebeğe üzüldüm. Yazık, daha doğmadan kendi anası bile hazmedememiş cinsiyetini.

12. haftada belli oldu benim erkek bebek bekledigim. Kiz da olsa o gun ayni sekilde sevinirdim. Erkek istiyordum demekle Allah'in kararina saygisizlik etmis olmuyor musunuz? Ilahiyat bitirdim demistiniz de diger konunuzda. Sonucta Allah neyi nasip ederse odur.

Siz neye göre erkek bekliyordunuz, size doktorlar mı erkek bebek vadetti? Kızmış işte. Yanılma payının özelle, devletle bir ilgisi yok öyle.

Ben kız olacak o bebeğe üzüldüm. Yazık, daha doğmadan kendi anası bile hazmedememiş cinsiyetini.
Şimdi onu yazacaktım bende. Neye göre erkek bekliyordun yani? Her zaman iki ihtimal vardır. Bu kadar şartlanmak neden?

Back
X