Ozelde hast. cinsiyet yanilmasi

Diğer açtığınız konuyu gördümde biraz önce allah sizi ıslah eylesin...

benimkinde oldu 7 ayliga kadar kiz@denildi pempisleri dizdimdi 7 aylikken@doktora gittim ozele gidiyorum renkli ultrasyona@verdi doktor@hic birsey olmamis gibi aman bu erkekmis dedi oysaki her gidisimde pempeleri hazirla@diyordu

beni;@kayinvaldemde oglan@delisiydi dua ederdi@her gidisimde@bende anne kizimiz geliyor derdim kalbimi temizmis yada dilinden rabbimmi@korudu bilmiyorum@ama ben@herzaman saglukli@olsun@onemli degil dedim esimde sagolsun fark etmez derdi

Ne kadar abartıyorsunuz ya , herkesin gönlünden geçiyor illaki.
Mesele istemek değil , doğurduğuna bakabilmek mesele...

Arkadaş erkek çocuk istenemez mi ya nedir bu saldırı , evlat evlattır kız çocuk istese bu kadar tan tana edilmezdi.
Rabbim isteyin vereyim diyor kız çocukta istersin erkek çocukta rabbim hangisini severse onu verir.
Bu kadar büyütülecek ne var.

Arkadaş erkek çocuk istenemez mi ya nedir bu saldırı , evlat evlattır kız çocuk istese bu kadar tan tana edilmezdi.
Rabbim isteyin vereyim diyor kız çocukta istersin erkek çocukta rabbim hangisini severse onu verir.
Bu kadar büyütülecek ne var.

Bu kişi aynı anda bir konu daha açtı, Cinsiyeti kız olan bebeğin erkek olması için ne dua etmek lazım diye sordu. Ardından millete cahil, seviyesiz vs dedi. Dini içerikten dolayı konusu kapandı. Kimse durduk yere napıcan erkeği demedi yani.

Ben de şüphe içerisindeyim 11+3 günlük iken ikili tarama testinde doktorum erkek dedi dün özel hastaneye gittim 14 haftalık doktor yüzde doksan kız dedi kafam çok karışık

Back
X