- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.878
- 348
- Konu Sahibi lalilsaa89
Şeytan bunun neresindeDaha cok mipi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şeytan bunun neresindeDaha cok mipi![]()
Şeytan ayrıntıda gizli ama ayrıntı da göremedikŞeytan bunun neresinde![]()
Gönder gönder gelsinTam sana göre şişe suyum var. Korku giderir. Beş kaat.
Rahmetli bohçacı gülsüm el mi verdi gülöm sana hiç yardımcı olmuyon. Mipiye çok düş aşşa düşşTam sana göre şişe suyum var. Korku giderir. Beş kaat.
Yastık vereyim aplama.Uykuya. Tam uyuyacakken kendimi buluverdim buralarda beya
Kahrol düşmanın al sana bombaaa bam bamSessiz tüfekdir o yoksa çokdan atardı![]()
![]()
Mercekle bakmasını bilmeyen göremezmiş.Şeytan ayrıntıda gizli ama ayrıntı da göremedikkuş öldü baby
Utandıysa demekkiŞeytan ayrıntıda gizli ama ayrıntı da göremedikkuş öldü baby
OlurYastık vereyim aplama.
Kurtarmaz. Varsa dörde bırakan git ondan al.Rahmetli bohçacı gülsüm el mi verdi gülöm sana hiç yardımcı olmuyon. Mipiye çok düş aşşa düşş![]()
Minimal bi çalışma olmuşMercekle bakmasını bilmeyen göremezmiş.
Öbur konuda terlik atıyorlarmış. Ona da bak istersen bi.Utandıysa demekki
Olur
Kaç dk olur dönen yok özel seferinden![]()
Mercimek kadar şeye değmez yaw almıyom vazgeçtim.Kurtarmaz. Varsa dörde bırakan git ondan al.![]()
Ee feno oldu bak kolay değilÖbur konuda terlik atıyorlarmış. Ona da bak istersen bi.
kiz valla gittim yeminlen gittimÖzele giden gerçekten var mı? Samimi olsun?![]()
Mercek de var. Onu iki kaata yaparım sana.Mercimek kadar şeye değmez yaw almıyom vazgeçtim.![]()
Gidenlerden dönen olmadı henüz.Eee özelden bi haber?
Dönen oldu mu seferinden![]()
Senle küstüm öteki konuda anlaşıyom ben hıhMercek de var. Onu iki kaata yaparım sana.
Özele gelene terlik atcam konusu işte.Ee feno oldu bak kolay değil
Nerdeymiş bakam gelem