- 25 Temmuz 2013
- 13.333
- 54.392
- 798
- Konu Sahibi lalilsaa89
Çaktırmasana ya, tazeleri alıştıra alıştıra satcam ben.Ooo kerane tatlısı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çaktırmasana ya, tazeleri alıştıra alıştıra satcam ben.Ooo kerane tatlısı![]()
Tatlı almadan gitme özele. Lazım olur.Niye ne olduğunu biriniz de açıklamıyorsunuz yaw. Hepinize küstüm basıyom özeli. Boğulursam büyük denizde boğulayım![]()
Ben sana müşteri toplarım yol kenarlarındaBaşka nasıl satacağım?
Afedersin ya. Hamileler toplaşıp beni zabıtaya şikayet edebilir. Erketeye yat sen köşede.
Ben kremayla gitmeyi düşünüyordum amaTatlı almadan gitme özele. Lazım olur.![]()
Bende eskiden gazoz satardım hey gidi günler heyÇaktırmasana ya, tazeleri alıştıra alıştıra satcam ben.![]()
Almayanı dövüyorum evet. Ekmek parası napcan...Ben sana müşteri toplarım yol kenarlarındayok ya sinirlisin sen yanlış anlama da abla profil resminden çok azcık korktum
![]()
Krema civik olur kremsanti al sen yanina tedbirini al mutlakaBen kremayla gitmeyi düşünüyordum ama![]()
O başka bu başka. Enerji lazım sana kremayı yiyebilmek için.Ben kremayla gitmeyi düşünüyordum ama![]()
Ortak işe mi girsek acaba?Bende eskiden gazoz satardım hey gidi günler hey![]()
Arnavut biberini de basıcan yakıcan ortalığıKrema civik olur kremsanti al sen yanina tedbirini al mutlaka
İtfaiye hortumunu cikarirsa buyuk sıkıntıArnavut biberini de basıcan yakıcan ortalığı
Alev alev![]()
Abemm özel konuda kaybetti kendini ses seda yokAlmayanı dövüyorum evet. Ekmek parası napcan...
Cok da büyük değil değmezNiye ne olduğunu biriniz de açıklamıyorsunuz yaw. Hepinize küstüm basıyom özeli. Boğulursam büyük denizde boğulayım![]()
Sen şu köşeden geri dön kuzum. Bu sokaklar tekinsiz, kirletir seni de.Bende merak ettimözele çağırmadan terliğe terlikten tatlıya nasıl geldi bu konu ve özelde neler oluyor
![]()
Deme öyle midem kalktı gı şakası bileO başka bu başka. Enerji lazım sana kremayı yiyebilmek için.![]()
Sesi kısılmıştır. Hep beraber kaybolacağız biz de az kaldı gibi hissediyorum.Abemm özel konuda kaybetti kendini ses seda yok
Benimde Amacım o belki neden geri dön diyorsun kiSen şu köşeden geri dön kuzum. Bu sokaklar tekinsiz, kirletir seni de.![]()