Özelimi annesine anlatan erkek arkadaş

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Erkek arkadaşımın annesi çok iyidir sağolsun. Bana karşı saygılıdır. Bana iyiliği de oldu birkaç defa staj,kurs vb. konularda.Mesafemiz de iyi ne samimi ne soğuk.Sosyal sorumluluk projelerimi de hep över. Destek olur. Bir keresinde köpeğimin tırnağı dônmüştü mesela ben yoktum erkek arkadaşımla beraber veterinere götürmüştü. Buraya kadar her şey cok iyi. Ama erkek arkadaşım benim özelimi sorunlarimi gidip annesine anlatıyor bundan inanilmaz rahatsiz oluyorum. Yani kadın özellikle gidip karamelin derdi var miymiş diye sormuyor,yorumda da bulunmuyor. Bizim ki kendiliğinden gidip anlatıyor. Benim de gerçekten sorunlu stresli bir hayatım var o annesine anlatınca ben daha da strese giriyorum. İliskinin başında bunu çok yapıyordu artık azalttı büyük tepki verdiğim için bana söylemiyor da olabilir emin değilim. Yanu kadın benim hakkimda iyi düşünüyorsa bile sorunlarimi dinleye dinleye kötü düşünecek ve ayrica adı üstünde benim özelim anlatmasi çok rahatsiz edici ? Bunu nasıl engelleyebilirim cinnet mi geçireyim napayım ?

Erkek arkadaşımın annesi çok iyidir sağolsun. Bana karşı saygılıdır. Bana iyiliği de oldu birkaç defa staj,kurs vb. konularda.Mesafemiz de iyi ne samimi ne soğuk.Sosyal sorumluluk projelerimi de hep över. Destek olur. Bir keresinde köpeğimin tırnağı dônmüştü mesela ben yoktum erkek arkadaşımla beraber veterinere götürmüştü. Buraya kadar her şey cok iyi. Ama erkek arkadaşım benim özelimi sorunlarimi gidip annesine anlatıyor bundan inanilmaz rahatsiz oluyorum. Yani kadın özellikle gidip karamelin derdi var miymiş diye sormuyor,yorumda da bulunmuyor. Bizim ki kendiliğinden gidip anlatıyor. Benim de gerçekten sorunlu stresli bir hayatım var o annesine anlatınca ben daha da strese giriyorum. İliskinin başında bunu çok yapıyordu artık azalttı büyük tepki verdiğim için bana söylemiyor da olabilir emin değilim. Yanu kadın benim hakkimda iyi düşünüyorsa bile sorunlarimi dinleye dinleye kötü düşünecek ve ayrica adı üstünde benim özelim anlatmasi çok rahatsiz edici ? Bunu nasıl engelleyebilirim cinnet mi geçireyim napayım ?
Sevgilin olgun değil anasıyla paylaşıyor senin dertlerini öyle normal dedikodu konusuymuş gibi çekinmeden.

Özelini değil genelini bile anlatması gereksiz bence. Halini hatrını bile anası sormadan anlatmamalı. 🤷🏻‍♀️
Bence de öyle ama anlamıyor. Bir de gerçekten 3.kisilere anlatınca sorunluymuşum gibi düşünülebilecek şeyler.
Sevgilin olgun değil anasıyla paylaşıyor senin dertlerini öyle normal dedikodu konusuymuş gibi çekinmeden.
Aynen öyle. İlle aramız bozulacak annesi hakkimda kötü yorumda bulunacak öyle rahat edecek.

Laf soksam anlar mi acaba sana bir sey anlatmaya korkuyorum annene anlatirsin diye. Anlatmiyorum diyecek ama ben hissediyorum ya bence anlatıyor
Laf soksan anlamaz. İma da etmeyeceksin. Mesela gidip desen ki Merve'nin özelini kocası annesine anlatıyomuş o sinir olmuş desen yine anlamaz. Anlatmaya başlamadan önce bi şey diyecem ama gidip anana söyleme diyeceksin. 🤣

Ağzı sıkı olmayan erkek özelini de anlatır mahremini de.
Başkalarına karşı çok ketumdur. Sadece annesine böyle annesi de artniyetli bir kadın olmadığı için erkek arkadaşım için kötü konuşmuyorum sadece bu huyundan vazgeçsin istiyorum

Bazı erkeklerin bence annesiyle değişik bir bağı var. İncik cincik ne bulursa annesine anlatır. Erkek kuzenimde öyle teyzeme eşiyle ilgili herşeyi anlatıyor. Anlatmamasi gereken şeyleri dahi. Bence hem annede sorun hem çocukta böyle durumlarda. Oğlu o olgunlukta değilse anne de yavrum o senin kız arkadaşın, eşin, nişanlın her neyse bu onun özeli demeli.

Sevgiliniz huylu huyundan vazgeçmez denilenderden sanırım :KK53: bence düzelmez ki bana da siz kızdığınız için size belli etmiyorlar ama yine de anlatıyormuş gibi geldi siz azaldığını zannediyor olabilirsiniz :KK43: madem öyle sevgilinize annesine söylemesini istemediğiniz şeyleri anlatmamaya çalışın başka çözüm yok gibi. Düzelteceğim diye kendinizi heba etmeyin, anlatmanı istemiyorum dediğinizde halâ devam eden biriyse zaten ne derseniz deyin anlamayacaktır :olamaz:

Back
X