- 16 Eylül 2017
- 7.441
- 13.762
- 248
Erkek arkadaşımın annesi çok iyidir sağolsun. Bana karşı saygılıdır. Bana iyiliği de oldu birkaç defa staj,kurs vb. konularda.Mesafemiz de iyi ne samimi ne soğuk.Sosyal sorumluluk projelerimi de hep över. Destek olur. Bir keresinde köpeğimin tırnağı dônmüştü mesela ben yoktum erkek arkadaşımla beraber veterinere götürmüştü. Buraya kadar her şey cok iyi. Ama erkek arkadaşım benim özelimi sorunlarimi gidip annesine anlatıyor bundan inanilmaz rahatsiz oluyorum. Yani kadın özellikle gidip karamelin derdi var miymiş diye sormuyor,yorumda da bulunmuyor. Bizim ki kendiliğinden gidip anlatıyor. Benim de gerçekten sorunlu stresli bir hayatım var o annesine anlatınca ben daha da strese giriyorum. İliskinin başında bunu çok yapıyordu artık azalttı büyük tepki verdiğim için bana söylemiyor da olabilir emin değilim. Yanu kadın benim hakkimda iyi düşünüyorsa bile sorunlarimi dinleye dinleye kötü düşünecek ve ayrica adı üstünde benim özelim anlatmasi çok rahatsiz edici ? Bunu nasıl engelleyebilirim cinnet mi geçireyim napayım ?