- 24 Temmuz 2021
- 575
- 455
- 23
- 29
- Konu Sahibi Nazendeyuregim
-
O anlatıyor diye herkes herşeyini anlatacak değil ya bence mesafeni koy daha yeni tanıştığın biri hayatının herşeyini bilmesine gerek yok herkesin idealı evlilik olmak zorunda değil ne büyük aşkla evlenip 3 ay bir birine katlanamayanlar var bu iş nasip işi dşr ne zaman olacağı belli olmaz kimsenin de haddine değil sonuçta tekrar sürekli sürekli bişeyler sormaya çalıştığında kısa cevap verip konuyu değiştir benceOrtam vasıtasıyla tanıştığım bir kız var. Bir kaç kez aynı ortamda bulunduk ve hayatının tüm özelini bana döktü. Bana da sevgilin var mı hiç oldu mu, eee neden ayrıldınız gibi sorular soruyor. Yaşım 30 larda olunca kendimi savunmaya geçme gereğide duyduğum için evet sevgilim oldu, görüştüklerim de oldu deme gereği duyuyorum. Karşı tarafta şöyle bir önyargı oluyor evlenmemiş acaba hiç sevgilisi olmadı mı, hmm evlenmeyi çok istiyor ama iyi kötü bri de çıkmıyor gibi zannediyorlar. Açıklama yaptıktan sonra kendim lkötü hissediyor ama bulsam hemen evlenecekmişim gibi düşünceye kapılmamaları için açıklama yapıyorum. Bu kızla sık sık karşılaşıyoruz ve hayatımla ilgili sürekli bir detay sorma huyu var, kendisi her şeyini anlattığı için normal geliyor sanırım. Ben niye kendimi açıklıyorum bu kadar bunu nasıl önlerim. Bu durumla çok kez karşılaştım. 30 larda olup evlenmediysen karşına birinin çıkmasını canı gönülden bekliyor tek düşüncen, idealinmiş gibi konuşuyorlar.
Kesinlikle size katılıyorum. Evliliği idealleştirmiş bir yapım yok, ne zaman olacak diye de 4 gözle beklemiyorum. Böyle de mutluyum. Ama bazı kadınlar zannediyor ki sanki tek dealimiz düşüncemiz evlilik olacak bu yaşta. Hiç birisi de mi olmadı diyen bile oluyorO anlatıyor diye herkes herşeyini anlatacak değil ya bence mesafeni koy daha yeni tanıştığın biri hayatının herşeyini bilmesine gerek yok herkesin idealı evlilik olmak zorunda değil ne büyük aşkla evlenip 3 ay bir birine katlanamayanlar var bu iş nasip işi dşr ne zaman olacağı belli olmaz kimsenin de haddine değil sonuçta tekrar sürekli sürekli bişeyler sormaya çalıştığında kısa cevap verip konuyu değiştir bence
Kendimi yalnız hissetmek değilde bir eksik bir kusurmuş gibi algılanıyor olması beni üzüyor. Hiç birisi de mi olmadı diyene kendimi açıklarken kötü hssediyorum. Evlilik için yanıp tutuşan yapım yok ama karşı taraf istiyorum ama bir evlenemedim zannedyor.Başkalarının ne düşündüğünü bıraktığınız an öyle rahatliyorsunuz ki, müthiş bir özgüven geliyor ve o özgüvenle şu an kurduğunuzdan çok daha güzel bir cevap veriyorsunuz o sorulara, aslında cevap vermenize bile gerek kalmadan. Evlilik kurumu gittikçe tükenen bir kurum oldu malesef. Bosananlarin sayısı, evlenenlere yetişti. Şu durumda bekarligi tercih etmek çok doğal ve yaygın birsey. Günümüzde her mahallede, çevrede onlarca bekar yaşıyor kendinizi yalnız hissetmenize ve farklı görmenize hiç gerek yok.
Ne kadar ayıp şeyler bunlar ya benim dayı kızlarım da hep bekâr biri 35 yaşında biri 31 diğeri 29 hiç sormam noldu var mı yok mu anlatmak istese anlatır kişi zaten hayatını bana açıklamak zorunda değil ki hayır belki istiyor da olabilirsin ama doğru kişiyi bulamamışta olabilirsin henüz sürekli bunu irdeleyip gönlünü kırmak olmaz ki istiyo olup bunun için üzülmene sürekli bunu hatırlamaktan falan zevk alması gerekir birinin yani insanlar başkalarının hayatlarına karışamamayı bir öğrenemedş emin ol evlenince de neden hala çocuk yapmadın bir sorununuz mı var yoksa tedavi oluyor musun falan diye soracaklar he de geç hepsine boşverKesinlikle size katılıyorum. Evliliği idealleştirmiş bir yapım yok, ne zaman olacak diye de 4 gözle beklemiyorum. Böyle de mutluyum. Ama bazı kadınlar zannediyor ki sanki tek dealimiz düşüncemiz evlilik olacak bu yaşta. Hiç birisi de mi olmadı diyen bile oluyor
Özel hayatım hakkımda detay vermemek için hangi cümleyi kullanabiliriim bir tavsiyeniz var mıSoranlara cevap vermeyin bence cevap verdikçe daha da çok soruyorlar
Anlatmayı tercih etmek istemiyorum de benceÖzel hayatım hakkımda detay vermemek için hangi cümleyi kullanabiliriim bir tavsiyeniz var mı
Evet istiyorda olabilirim, belki evliliğe karşı bile olabilirim. Zaten yakın gördüysem hayatımdaki detayları öyle paylaşırım.Ne kadar ayıp şeyler bunlar ya benim dayı kızlarım da hep bekâr biri 35 yaşında biri 31 diğeri 29 hiç sormam noldu var mı yok mu anlatmak istese anlatır kişi zaten hayatını bana açıklamak zorunda değil ki hayır belki istiyor da olabilirsin ama doğru kişiyi bulamamışta olabilirsin henüz sürekli bunu irdeleyip gönlünü kırmak olmaz ki istiyo olup bunun için üzülmene sürekli bunu hatırlamaktan falan zevk alması gerekir birinin yani insanlar başkalarının hayatlarına karışamamayı bir öğrenemedş emin ol evlenince de neden hala çocuk yapmadın bir sorununuz mı var yoksa tedavi oluyor musun falan diye soracaklar he de geç hepsine boşver
Çok yüz vermişsin bunlara koy mesafeyi gitsinEvet istiyorda olabilirim, belki evliliğe karşı bile olabilirim. Zaten yakın gördüysem hayatımdaki detayları öyle paylaşırım.
Bir de boşandın mı diyenler oluyor hahaKesinlikle size katılıyorum. Evliliği idealleştirmiş bir yapım yok, ne zaman olacak diye de 4 gözle beklemiyorum. Böyle de mutluyum. Ama bazı kadınlar zannediyor ki sanki tek dealimiz düşüncemiz evlilik olacak bu yaşta. Hiç birisi de mi olmadı diyen bile oluyor
Şimdi bu tip meraklı insanlarla istemeden anlatmaya başlıyorsun ilginç bi şekildeOrtam vasıtasıyla tanıştığım bir kız var. Bir kaç kez aynı ortamda bulunduk ve hayatının tüm özelini bana döktü. Bana da sevgilin var mı hiç oldu mu, eee neden ayrıldınız gibi sorular soruyor. Yaşım 30 larda olunca kendimi savunmaya geçme gereğide duyduğum için evet sevgilim oldu, görüştüklerim de oldu deme gereği duyuyorum. Karşı tarafta şöyle bir önyargı oluyor evlenmemiş acaba hiç sevgilisi olmadı mı, hmm evlenmeyi çok istiyor ama iyi kötü bri de çıkmıyor gibi zannediyorlar. Açıklama yaptıktan sonra kendim lkötü hissediyor ama bulsam hemen evlenecekmişim gibi düşünceye kapılmamaları için açıklama yapıyorum. Bu kızla sık sık karşılaşıyoruz ve hayatımla ilgili sürekli bir detay sorma huyu var, kendisi her şeyini anlattığı için normal geliyor sanırım. Ben niye kendimi açıklıyorum bu kadar bunu nasıl önlerim. Bu durumla çok kez karşılaştım. 30 larda olup evlenmediysen karşına birinin çıkmasını canı gönülden bekliyor tek düşüncen, idealinmiş gibi konuşuyorlar.
Bu durumu nasıl önlerim diye sormuşsun, bu kız ve bu gibilerden uzak durarak. Asla böyle insanları hayatıma sokmam direk kırmızı kart benim için. İnan bana daha bunların ne çeşitleri ne meraklıları var. Yaş, eğitim filan fark etmiyor sanırım kendilerinde hak görüyorlar başkalarının özelini didiklemeyi.Ortam vasıtasıyla tanıştığım bir kız var. Bir kaç kez aynı ortamda bulunduk ve hayatının tüm özelini bana döktü. Bana da sevgilin var mı hiç oldu mu, eee neden ayrıldınız gibi sorular soruyor. Yaşım 30 larda olunca kendimi savunmaya geçme gereğide duyduğum için evet sevgilim oldu, görüştüklerim de oldu deme gereği duyuyorum. Karşı tarafta şöyle bir önyargı oluyor evlenmemiş acaba hiç sevgilisi olmadı mı, hmm evlenmeyi çok istiyor ama iyi kötü bri de çıkmıyor gibi zannediyorlar. Açıklama yaptıktan sonra kendim lkötü hissediyor ama bulsam hemen evlenecekmişim gibi düşünceye kapılmamaları için açıklama yapıyorum. Bu kızla sık sık karşılaşıyoruz ve hayatımla ilgili sürekli bir detay sorma huyu var, kendisi her şeyini anlattığı için normal geliyor sanırım. Ben niye kendimi açıklıyorum bu kadar bunu nasıl önlerim. Bu durumla çok kez karşılaştım. 30 larda olup evlenmediysen karşına birinin çıkmasını canı gönülden bekliyor tek düşüncen, idealinmiş gibi konuşuyorlar.
O kizin oyle dusundugunden nasil emin oldunuz? Size o kiz dediginiz gibi sorular yoneltmediyse bu sadece sizin bilinc alti duygularinizin sizi yonlendirmesi olabilir. Yani bizim kulturde daha yaygin ya 30 lu yaslarda 1 veya 2 cocuk sahibi olmus olmasi bir kadinin. Belki bu sebeple sizde kendinizi gec kalmis hissedip kesin bana o gozle bakiyorlar gibi hissediyorsunuzdur.Ortam vasıtasıyla tanıştığım bir kız var. Bir kaç kez aynı ortamda bulunduk ve hayatının tüm özelini bana döktü. Bana da sevgilin var mı hiç oldu mu, eee neden ayrıldınız gibi sorular soruyor. Yaşım 30 larda olunca kendimi savunmaya geçme gereğide duyduğum için evet sevgilim oldu, görüştüklerim de oldu deme gereği duyuyorum. Karşı tarafta şöyle bir önyargı oluyor evlenmemiş acaba hiç sevgilisi olmadı mı, hmm evlenmeyi çok istiyor ama iyi kötü bri de çıkmıyor gibi zannediyorlar. Açıklama yaptıktan sonra kendim lkötü hissediyor ama bulsam hemen evlenecekmişim gibi düşünceye kapılmamaları için açıklama yapıyorum. Bu kızla sık sık karşılaşıyoruz ve hayatımla ilgili sürekli bir detay sorma huyu var, kendisi her şeyini anlattığı için normal geliyor sanırım. Ben niye kendimi açıklıyorum bu kadar bunu nasıl önlerim. Bu durumla çok kez karşılaştım. 30 larda olup evlenmediysen karşına birinin çıkmasını canı gönülden bekliyor tek düşüncen, idealinmiş gibi konuşuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?