- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Kartı iptal ettik de mayısa kadar bu şekilde olması lazımmış daha sonra kırıp atıcaz zaten kartı.Kapatılamiyor mu bu passolig ? Neden Mayıs'a kadar beklemek zorundasınız ?
O kişinin de adı soyadı vardır, polise şikayet edin, hem yüzlesin hem cezasını çeksin.
Şu an belli değil ki her haftanın maçı o hafta geldiğinde belli oluyor Ama genelde maçlar ctesi veya pazar olurmuş .kaçta olacak maç baktınız mı?
Nişanlım burda, o kişi de olduğu yerde ifade vermiş. O kişi arkadaşım demiş. Ama isim verememiş çünkü o da nişanlım da birbirini tanımıyor.Hukuki olarak bilgim yok.
Madem kullanan kişinin ismi biliniyor, ona bir yaptırım olmadı mı? Nişanlınız o kişiden şikayetçi olmadı mı?
Kart kaybolmadı.. Kart her zaman nişanlımdaydı . Artık o kişi nasıl yaptı bilmiyoruz . Kopyaladı mı ne yaptı . Olay da zaten 2016 da yapılmış yeni dosya sırası gelmiş de haberimiz oldu.. Bu tip olay çok fazla olduğu için anca 2016 dan beri şimdi sıra gelmişNiye şikayet etmediniz ki süreç uzayacakmış. Peki bu kart kayboldu da bildirmediniz mi passolige kart kayboldu diye? Bu anlatımlarından hak kaybı yaşadığınızı düşünüyorum
Şimdi şöyle. 5 dk da sürer 2 saat de.. Orda bir işlem olup olmadığına bağlı.. İmza atmaya gittiğinde ona sıra gelene kadar bekliyor yapabileceği bir şey de olmuyor.. Ayrıca düğünde 1 saat olmamasını nasıl açıklayabiliriz kiKarakola gidip imza atmak maksimum 1 saatini almaz mı? Düğün günü de gidip imza verebilir. Farklı bir durum mu var?
Nişanlım 2 kere imza attı şu ana kadar.. Birinde 1 buçuk saat bekledi. İşlem varmış ve bitmeden alamıyormuş. 5 dklık olsa zaten sıkıntı olmucak ama onu da bilemiyoruz.. Bi de zaten düğün salonundan karakola da epey bi yol var gidiş dönüş.Düğüne engel olmaz ki benim yeğenimde gidip imza atıyor orda isine cikip gidiyor. Imza taş Çatlasın yarim saatini alır. Düğününü de bildirirse hiçbirşey olmaz. Tüm gün boyunca orda kalcak değil ya
Bilmiyorum bunu soracağım ona ama eski kartlarla yeni kartlar farklıymış sanırım.Iyide passoligi her yıl yenilemek gerekiyor diye biliyorum ben.kardesim her yıl yeniler.
Daha geçen yıl ve bu yıl yeniletti.bu işte var bir işBilmiyorum bunu soracağım ona ama eski kartlarla yeni kartlar farklıymış sanırım.
Evlenmek de önemli değil . Stresimiz evlenmek değil.. Kalmış 2 buçuk ay. Ailelerimize ne dicez onca hazırlık kapora lar nolcak .evlenmeyin olsun bitsin strese gerek yokkk
O kadar çok varmış ki bu olaydan düşünün 3 senede anca sıra gelmiş. Haberi yok nişanlımınDaha geçen yıl ve bu yıl yeniletti.bu işte var bir iş
şaka yaptım yav rahatlayın diye çözülmeyecek bir sorun değil her şey yoluna girer vardır bir çözümü o gün izin almak falan gibiEvlenmek de önemli değil . Stresimiz evlenmek değil.. Kalmış 2 buçuk ay. Ailelerimize ne dicez onca hazırlık kapora lar nolcak .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?