- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Konu sahibi bir şekilde bir şeyleri değiştirmiş, uyarı vs getirmiş ve sonuçta bunları durduracak bir şeyler yapmış. Şu an için ahlaksız müşteriler dışında bir engel göremiyorum. Patron kazandığı paraya bakıyor haliyle, bu konuda sıkıntı yaşarlarsa zihniyeti belli olur ve o zaman ne yapacağını düşünür.
Konuda böyle bir şeyden bahsedilmemiş, ileri gitmeye çalışan bir çift ve uyarıldığı için çemkiren bir genç kızdan bahsediliyorKonuyu zaten detayli okursaniz bana hak vereceginizi dusubuyirun
Soyle soyleyeyim oyuna ozel odalar vs varmis kizli erkekli oraya pc oyunu oynamaya gidiliyo cift olarak vs burda karsilikli rizaya dair birlikteliklerde oluyormus erkegin kizi zorladiklarida ve kameralardan bu yasananlar goruluyormus is yeri sahibide bubu bilmesine ragmen sadece isin parasinda oldugu icin uyqri falan yokmus
Siz bu is yerinden ne beklersiniz cok ozur dilerim ama bu durum tecavuzden darksiz degil benim nazarimda ya oranin calisanlarina bu olaylara goz yummalara ne demeli siz olsaniz boyle bir is yerinde calosmaya devam edermusiniz
Eski konularina bir bakarsaniz detaylinolarak durumu anlarsinizKonuda böyle bir şeyden bahsedilmemiş, ileri gitmeye çalışan bir çift ve uyarıldığı için çemkiren bir genç kızdan bahsediliyor
Yazdiginiz ortada erkek hormonu ne.alaka ?
Ooo hemde otesine gecilecek bir yermisDemek sevişmek için uygun bi yer
yer bulamayanlar birbirine soyler iste . giderler .Demek sevişmek için uygun bi yer
Açıkçası ben kadınların daha çok zevk aldığını düşündüğümden dolayı cinsellik meselesinde "erkeğin kadını kullandığı" lafı bana hep bi tuhaf gelmiştir. :) Zaten bu laf tamamen toplumsal sebeplerden dolayı varlığını sürdüren bir laf. Herhalde bu algıya bağlı olarak da bizim kadınlarımızın cinselliğe yaklaşımı bi garip, yok vajinismuslar yok başka şeyler falan... Gerçekten de cinsellikten keyif alan kadınlara gidip soracak olsak onlar cinselliği tek taraflı olarak görmediklerini belirtirler. :)Ama sanki mantıklı gibi geldi bana : D
Razey senin kadinlarin daha fena olduguyla erkeklerin daha masum oldugu hakkinda bir onyargin var.Sanirim bu guya bir kadin yuzunden intihar eden erkek kankanin etkisi.Ama o bir istisna.Sende travma etkisi yapmis.
JessicaJoy la diyalogu buyuzden.Jesica erkeklerde hormon tavan kizlar da salak dedigi icin yok kizlar fena demeye getiriyor..Ama yanlis yapiyorsun bu onyargi zarar getirir ileskilerinde veya baska kadinlara..
Anlat Baki'im ne biliyorsun deseler, mesela??Açıkçası ben kadınların daha çok zevk aldığını düşündüğümden dolayı cinsellik meselesinde "erkeğin kadını kullandığı" lafı bana hep bi tuhaf gelmiştir. :) Zaten bu laf tamamen toplumsal sebeplerden dolayı varlığını sürdüren bir laf. Herhalde bu algıya bağlı olarak da bizim kadınlarımızın cinselliğe yaklaşımı bi garip, yok vajinismuslar yok başka şeyler falan... Gerçekten de cinsellikten keyif alan kadınlara gidip soracak olsak onlar cinselliği tek taraflı olarak görmediklerini belirtirler. :)
Çocuklar çok büyük ihtimalle oraya o amaçla geliyorlar. Bu zamana kadar kimse ses çıkarmıyordu, artık senin el atmanla beraber bişeyler değişti. Belki eskisi gibi fazla değil dönen bu olaylar, belki de devam ediyor o kadarını bilmiyorum. Ama benim takıldığım nokta şu: Patronun bana müşteri kaybettirme yeter kafasında biri olduğunu hepimiz biliyoruz. Ama sen de neticede rahatsız oluyorsun ve müdahale ediyorsun. Bu müdahaleler gerçekten müşteri kaybettirirse ve patronun seni "müşteri kaybettirdin bana" deyip işten çıkarma ihtimali var mı?
Anladım. Hayırlısı, umarım düzelirler. O yaşta birçok şeyi yanlış anlamaya müsaitler.Çocukların yaşı 15 ile 17 arası büyükler de var evet 20 yaş üstü onlar daha dikkatli bu konuda çok aşırı ileri gitmiyor.
Benim amacım zaten çocuklar ki burası olmaz ise başka yerde olacak bunu biliyorum ama ben burada müsade etmiyorum.
Çoğu kişi gelmeye devam ediyor ama eyleme girmiyorlar artık ha belli kesim gelmiyor artık ama çok düşük bu oran.
Beni işten atması icin geçerli yasal sebebi olmalı şikayet ederim ve ben bir çok yenilik getirdim o yüzden bana pek karışmaz.
Anladım. Hayırlısı, umarım düzelirler. O yaşta birçok şeyi yanlış anlamaya müsaitler.
daha önceki konuyuda hatırlıyorum benim için büyük şok olmuştu vaziyet
bu durumun hala devam ediyor olmasına mı üzüleyim yoksa sizin hala orda çalışıp bu olaylara maruz kalmanıza mı bilemedim :S inşallah en kısa zamanda daha iyi ve münasip bir iş bulup ayrılırsınız ordan belki farkında değisiniz ama ruh sağlığınız elden gidiyor her tanık olduğunuz olayda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?