ozellikle.diyestisyene gidenler yardimmm

mannitol

Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2013
49
1
6
35
İstanbul
Kızlar ben hem calisp hem okudugum icin okula gittigim zamanlarda.ogle yemegimi kendim goturuyorum. Kepekli ekmegin arasina peynir ve maydanoz bazen sadece peynir koyarak ayranla tuketiyorum. Sizce dogru mu yapiyorum ?

slm canım

ben diyetisyene gidiyorum doktor günlük üç dilim ekmek hakkım olduğunu söyledi tabi bu üç dilimi yersek pilav ya da makarna yeme hakkımız yok bi de ekmek bugday ya da kepek olacak

Kahvaltida ve aksam yemeginde ekmek tuketmiyorum. Sadece oglede o da okuldaysam. Makarna ve pilavida tamamen biraktim cunku glikoz indeksleri yuksekk bilgi icin cok tesekkir ederim <3

rica ederim canım herzaman yardımcı olmaya çalışırım bi de günde 3 fincan yeşil çay var ve en önemlisi en az iki litre su

Bence gayet uygun. Ekmek limiti kişiye göre değişir mesela benim de limitim 5 ekmekti ve iş yerine bazen öğle yemeği için böyle sandviç götürüyordum. İçin rahat etsin bence güzel gayet.

4 ayda 14 Kilo verdim.
Dr. Ümit Aktaş'ın İLAÇSIZ YAŞAM Kitabını aldım, ordaki diyet tarifini uyguluyorum çok faydasını gördüm. Tavsiye ederim, Kitapta sadece diet programı yok Hastalıklardan kurtulmanın doğal formülleri var. Herkesin alıp okuması gereken bir kitap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…