canim vizen bitmis neden daha önce basvurmadin yani esinin uzatip istememesiyle alakasi yok durumun.
almanyada degilim ama vize icin gerekli evraklari toplayabilirdin,esinden sanirim 3 aylik gelir bordrosu gerekli,evin sözlemesi
yani en azindan benim oldugum yerde bunlar kendin gidebilirdin ,iceriye vize verdiginde almancayi yapamadiysan verene kadar bir sekilde dururdun..
bilmiyorum almanyada nasil ama bizim burada vizeye bittikten sonra müraacat edersen türkiyeye gönderip yeniden basvuru yapiyorlar
ya da avukatla halledeyim dersen vizen olmaz ama yine dururdun,fakat sen bosanmak istiyorsun sanirim peki bosaninca türkiyeye
dönecek misin? ama yinede vize olmasi lazim cikis icin yine basvuracaksin,esin gamsiz ama hic türk tanidik yok mu
seninle vizeye gidecek ya da bu islerin nasil hallolacagini bilen birisi.
Arkadasim cok üzüldüm durumuna, Kocanida allah bildigi gibi yapsin, yalanci herif, resmen boydan boya kandirmis seni bide utanmadan sokaga atmis,
adam bile denmez buna
simdi Oturum olmadan is zor evet ama benim merak ettigim
türkiyeye neden dönmeyi düsünmüyorsun ?
Yani burda kimsen yok, yasamakta kolay degil burda görmüssündür
Isin olmadan Hart4 le gecinebilirsin evet ama oda bissürü dert ve bissürü kagit kürek isi
Almancanda yok, bunlarla basa cikman imkansiz ?
Tabi eger sana yardim edecek bi arkadasin, akraban yoksa.
Türkiyeye ailene dönsen olmazmi?
Bu bahsetmis oldugunuz evraklarin hepsi esimde haliyle oturum almak icin bana vermeyecegi besbelli onu bir kenara birakin ben evlendim evleneli evlilik cüzdanimi bile sadece dügün günü gördüm ne zaman sorsam bilmiyorum dedi.. Buraya gelenleri resmen salak yerine koymaya calisiyorlar, biktim artik bu durumdan.
canim üzüldüm ya bilmiyordum..ama simdi düsününce esinin kendi is yeri gelir durumu kendinde,diger seyde evde durur diye düsünmüstm ama adam sanirim saklamis..
arkadaslarin verdigi yerlere ulas canim,senin almancan iyi degilse eger gerekli durumlarda hic yok mu cevrende öyle seninle gelebilecek birileri..
ya canim bak aklima geldi keske versen vizyeyi yani formu doldurup götürünce elinde olmayan seyleri eksik evrak olurdu ama
söylerdin oradada esim vermiyor diye tabiki yaninda biri olsa daha iyi olurdu..sen bu vize isini kesinlikle ihmal etme eger bizim burdaki giibyse süre gectiginden sorun olabilir
arkadaslarin verdigi yerleri ardiginda sorarsin zaten.Allah yardimcin olsun
ya insan bilemiyor keske siginma evinden hic dönmeseydin orada yine yardim edienler olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?