Ozellikle IKIZ ANNELERINE soruyorum. Bir bakabilir misiniz lutfen?

izmirinsani

rabbime şükür... sonsuz şükür...
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2014
1.099
1.084
158
43
Slm guzell anneler. Rabbim izin verirse insaAllah bende sizler gibi amneligi tadacagim. Her zaman dilegim odur ki Rabbim kimseyi bu yolda kucagi bos koymasin. Cunku gercekten cok zor...

Neyse gelelim soruma...
Arkadaslar ben 23 haftalik ihamileyim. Merak ediyorum dogum zamaninizii dr ile planlayip dogum yapacaginiz gun hastaneye gidip yatis yapip dogum mu gerceklesti? Yoksa bebekleriniz acele edip sizin planladiginiz tarihten once mi cikageldiler... bunu sormamin sebebi biliyorsunuz ikizler cok yuksek ihtimalle sezeryan ile aliniyorlar. sezerya dogum da dr tarafindan onceden planlandigindan merak ediyorum. Belirlenen gun ve saatte gidip dogumunuzu yaptiniz mi?? Ne sekilde geldiler? Cok sıkıntı cektiniz mi dogumda vs...
benim yolumdan gectiginizi bildigimden yardimci olacaginizi dusunuyorum. Simdiden tesekkurler... bebiklerinize de opucukler... :)))

Hayırlı olsun saglicakla kucağına alırsın bebislerini inşallah. Ben ikizlere dogum yapali 4 yil oldu biri ters digeri bas aşağı gelisi vard dedi son kontrolde ben normal istiyordun kesinlikle olmaz dedi peki dedik gun saat verdi ve gittik sezaryen ile alindilar kuveze girmedik çok şükür. Eger maddi durumun iyiyse ozelde yap derim prensesler gibi hic aci cekmedim ikinci dogumumda nisanda tek bebek univ.hastanesinde yaptım ilkinde cekmedigim acıyı bunda doyasıya yaşadım tabiki sezaryen sonrası ilkinde 20dk ciktim ameliyattan bunda 2.5 satte ben anlamadım soramadimda o aciyla rabbim kurtarsin

Büyük nenem her dogumunu ikiz olarak yapmış.Babaannem,teyzem,teyzemin gelini,yan komşumun gelini hep bu saydıklarım normal şekilde dünyaya getirdi ikizlerini ve hiç bir sorun yaşamadılar ama ablam 2006 yılında normal dogum beklerken birden sezeryanla erken dogum olarak dünyaya geldi ikiz bebekleri ve kuvezde yatmak şöyle dursun normal 1 çocuk dünyaya getiren kadınların bebekleriyle aynı kilodaydı yiğenlerimin ikisi deYani kişiden kişiye farklılık gösterebilir bu durum Teyzemin gelini dogum olana kadar hastaneye gitmemiş ve dogum esnasında ilk bebek dogduktan sonra dikişleri atılmış daha sonra farketmiş ebeler ikinci bir bebegin daha oldugunu

Benim 32. Haftada ssncım başladı.bi hafta durdurdular.33.haftada suyum geldi apar topar hastaneye gittik.sabah olduğu için henüz bşey yememiştim. Hemen sezeryana aldılar.bebeklerim 2hafta kuvezde kaldı ben 1haftada ayağa kalktım çok şükür. Allahım ehil ellere düşürsün inşllh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…