- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
Sizin gibi öğretmenler hep olsun, hiç de küçümsemiyorum çalışma saatlerinizi, insan yetiştiriyorsunuz , kolay bir iş değil ki.
Hediye alınmasına karşı olan öğretmenleri anlayamadım, kendi adıma söyleyeyim değer verdiğim saygı duyduğum için alıyorum. Çocuğumu emanet ettiğim insan sonuçta.
Sizi sizin gibileri tenzih ediyorum ama çocukları velileri baş belası gibi gören öğretmenlere saygı duymuyorum.
11 Yıllık öğretmenim daha şu cümleyi kuran görmedim, görürsem de ciddiye almam. Evet sabır ve emek işi ama para karşılığı yapılan hiçbir iş kutsal değil. Hepimiz ayın 15 ini bekleyip ekdersimiz çok olsun istiyoruz gerçekçi olmakta fayda var.Ha bazımız gerektiği kadar çalışır bazımız canını dişine takar, hepimizin de layıkıyla çalıştığını söylemek abes olur.Yani her meslek grubu kadar değerliyiz ne daha fazla ne eksik, abartmak anlamsız. Sadece hedef kitlemiz dolayısıyla gücümüz etkililiğimiz daha fazla.Senin gibi zihniyetler yüzünden öğretmenlik gibi KUTSAL bir meslek normalleştiriliyor.
Bir çocupun hayallerini gerçekleşmesine en büyük yardımcı öğretmendir.
Öğretmenlik peygamber mesleğidir.
Çok sabır ister senin gibi fikir yoksunu insanları eğitmek için.
Zaten hiç bir öğretmende hediye beklemez en büyük hediye öğrenclerinin iyi yerlerde olmasıdır.
Ben ogretmenler burda yazdikca aslinda nasil gorundugumuzu farkettim bizim gayet iyi niyetle yaptigimiz seyler yanlis anlasilabiliyormus. Ben annemden babamdan boyle gordum ogretmenler bana cok kutsal geliyor, ben evladima egitim veriyor diye icimden gelerek aldım, motivasyonu artsin kiymetinin bilindigini saygi duyuldugunu hissetsin istedim ama cok fazla anlam yukluyormusum öğretmenlige anladim.Bende üzüldüm ve şaşırdım, insanlar içlerinden geldiği gibi hediye almış ve bu itici görülüyor.
Ben ogretmenler burda yazdikca aslinda nasil gorundugumuzu farkettim bizim gayet iyi niyetle yaptigimiz seyler yanlis anlasilabiliyormus. Ben annemden babamdan boyle gordum ogretmenler bana cok kutsal geliyor, ben evladima egitim veriyor diye icimden gelerek aldım, motivasyonu artsin kiymetinin bilindigini saygi duyuldugunu hissetsin istedim ama cok fazla anlam yukluyormusum öğretmenlige anladim.
Tek istedigim biraz saygı ve eline sağlık öğretmenim denilmesi....
Yanlış yolda değildiniz bence. Şu hediyeyi yıllardır saklıyorum. En çok konuşan en çok bağıran ödev yapmayan öğrencilerimden biri almıştı
Ben duygulandım şimdi, bunlari gormek istiyorum iste ne bileyim hosuma gidiyor. Seviyorum ogretmenleri yanlarina yaklasan velilerde insan nihayetinde hirslari nefisleri olmasi normal.Yanlış yolda değildiniz bence. Şu hediyeyi yıllardır saklıyorum. En çok konuşan en çok bağıran ödev yapmayan öğrencilerimden biri almıştı
O kadın icin söylüyorum yanlış anlaşılmasın☺ kendini ispatlamaya calisirken cocugunu sebep gosteren insanlardanKim icin soyluyorsunuz? Anlasilmadi da tam
Hediye derken böyle minik, çocukların size değer verdiğini gösteren şeyleri kastetmiyorum aslında. Bu öğrencinizle bağınızı gösteriyor. Ben belli dönemlerde her iki taraf üzerinde de baskı oluşturan hediyeleşmeleri kastediyorum. Öğretmene bir şey almayan öğrenci strese giriyor kendini kötü hissediyor veli de öyle, öğretmen mahçup oluyor. En iyisi bunun hiç olmayacağı bir ortam yaratmak. Yoksa öğretmene takılan çeyrek 200 küsür lira, öğrencimin öğlen getirdiği üçü bir arada kahve paha biçilemez. Değer verdiğim kadar değer görüyorum diyorum ve kahveyi açıp paylaşıyoruz
Ben duygulandım şimdi, bunlari gormek istiyorum iste ne bileyim hosuma gidiyor. Seviyorum ogretmenleri yanlarina yaklasan velilerde insan nihayetinde hirslari nefisleri olmasi normal.
sınıf anneliğindeki temel sorun kraldan çok kralcılıkALLAH ya nasıl bi işmiş bu sınıf analigi:)))
bu ogretim doneminin basinda her nasıl olduysa
kadınların gazı ogretmenın rıcasıyla sınıf anası secıldimahanda dedim bu kadınlar panter gibi kim ugrasıcak coluguyla cocuguyla ertesı gun istifa ettim
birgun surdu maceram.
sız oyle bir profil cizmişşinizki bu olay gozunuzde buyumus sanki
salla gitsin zamanla duzelir hersey
okulun bikac gunu aynı seyı sınıfta bazı anneler kucuvuk cocuklara
oradan kalk kızımın dıye tutturdu
Neyse bi müdahaleyle cözmustum ama kırıcı degl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?