Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

Samimi arkadaslınla adaylıgını koydu.baska adaylik koymayinca ikiside sınıf annesi secildi
Sınıf annesi 2 tane olmaz 1 tane olur biraz daha gözlemleyin aynı davranırsa sınıf anneliğinden ayırlmasını talep edin başkası seçilsin.

Bu durumu rehber öğretmenle paylaşın.
Okullarda böyle veliler var. Diğer velilerle yarışa girerler.
İlköğretimde veli problem yaratır. Ortaöğretimde ( yani lisede) öğrenci problem yaratır.

Yav bu simif annesi makamini hangi aklievvel uydurduysa,her sinifta bir tane olur. Tek isleri ogrencilerden para toplayip ogretmenler gununde ogretmene pirlanta almak falandir. Gereksiz isleri yapan gereksiz bir insan. Sikayet edin
Öyle değil. Tam tersi bütün ayak işlerine koşturur. Ben 4 tane seçtim, biri toplantılara katılacak, biri para toplayacak, biri alınacak işlere koşturacak bir diğeri de tiyatro, drama, sosyal sorumluluk gibi projelerde ön ayak olacak.
Pek de öyle sevilesi görevler değil neyin tribini yaşıyorsa kadın :)

Öğretmenin tepkisi bana karşı olumsuz olmaz dimi. Böyle şeyler için ona gidilmesinden hoşlanmıyorsa eğer? Ögretmenimizi cok seviyorum arada kalmasını istemiyorum.siz bizim ögretmenimiz olsaydiniz bu şikayetle size gelseydim bu durumda neyapardınız.

Yav bu simif annesi makamini hangi aklievvel uydurduysa,her sinifta bir tane olur. Tek isleri ogrencilerden para toplayip ogretmenler gununde ogretmene pirlanta almak falandir. Gereksiz isleri yapan gereksiz bir insan. Sikayet edin

pırlanta mı

bizim sınıftada vardı kendini öğretmen yamağı sanan bir tane kimse prim vermeyince sönüverdi..
siz kendi kızınızla ilgili bir durum olursa müdahale edin gerisine karışmayın şimdilik..
bu tipler hep var maalesef..

1 tanede olmaz arkadaşlar ..
en az 3-4 kişi lazım .. gönül işi sınıf anneliği .. zahmetli iş..

sizin bu kadın beyaz bayrak sallar egosuna ters uğraşacağını sanmam..

Sizinki farklidir belki ama bu kadinin hic ise yarar bir is yapacagini sanmam. Anca para toplar
Ilk okul ogretmeni misin koalina? Ne hos. Benim annem de emekli ilk okul ogretmeni. Aslinda sen daha iyisini bilir ve yaparsin neden ihtiyac duydun ki sinif annesine?

He ya pirlanta. Ilk okul hayatim ogretmenimin ustundeki pirlantalara bakarak gecti sinif annesinin baska bir halta yaradigini hic gormeyenlerdenim

Canım kesinlikle yanlış anlamaz hatta sana teşekkür ederdim yanlış bir davranıştan beni haberdar ettiğin için..
Şahsen sinifimla ilgili herseyden haberim olsun isterim ki hoş olmayan olaylar bir daha tekrarlanmasin
Hersey minik meleklerimiz için..,

Evet sınıf öğretmeniyim, 1. sınıfım bu sene. Bilgisayar, yazıcı, perde,örtü gibi bir sürü şey alınacak. Şehri de hiç bilmiyorum, kendileri gidip baksın, pazarlık yapsın bana fiyat ve çeşit getirsin. Bunlarla uğraşsam okula vakit bulamam. Dışarı işleriyle onlar uğraşsın ben eğitimime bakayım istiyorum:)

Allah kolaylik versin. :)

Koalina sence ögretmene söylemeliyimmi.

İnşallah öğretmenimizde sizin gibi yaklaşır bu konuya teşekkür ederim.

Koalina sence ögretmene söylemeliyimmi.
Tabiki de soylemelisin bence. Ben de ogretmenim, kendi cocugu agladiginda istedigini yapan veliye bile kiziyorum. Size evde aglayarak yaptirdiklarini burada aglayarak bana da yaptirmaya calisacak ve ugrastiracak diye. Ne munasebet diger cocuk agliyor diye senin kizini kaldircak.. Hic sevmedigim tip...

Bir veli rahatsızlığını bana söylemisti ama yanımda olurmu bilmiyorum.

Sınıf annesi dışındaki velilerle bir whatsapp grubu kurup bu konuyu orada gündeme getirin isterseniz.

Bir de siz gidip öğretmenden öncelikle bir randevu alın. Öğretmenlerin velilerle görüşmek için belli vakitleri oluyormuş. Benim ilk okul yaşlarında çocuğum yok o yüzden bilmiyorum. Ama o saatde gidip öğretmen ile su yer değiştirme mevzusunu konuşabilirsiniz.

Yani özellikle çocuğun otoritenin kim olduğunu öğrenmesi lazım. Ogretmenin evet sınıf üzerinde bir otoritesi olacak zaten. Çocuklarda genelde buna uyarlar. Ama çocuk her büyüğün dediği şeyi yapacak diye bir şey yok. Bu çocukları istismara açık hale getirir. Siz de çocuğunuza lütfen anlatin bu konuda annesi babası ve öğretmeni dışında bir büyük ondan istemediği bişey yapmasını isterse yapmasın. Öğretmen de bi zahmet sınıfında kendi otoritesini sadece öğrencilerine karşı değil velilerine karşı da kurmali bu konuda onu nazikçe ikaz edebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…