Samimi arkadaslınla adaylıgını koydu.baska adaylik koymayinca ikiside sınıf annesi secildiToplantı yapıldı mı peki sınıf annesi seçmek için oy verdiniz mi?
Sınıf annesi 2 tane olmaz 1 tane olur biraz daha gözlemleyin aynı davranırsa sınıf anneliğinden ayırlmasını talep edin başkası seçilsin.Samimi arkadaslınla adaylıgını koydu.baska adaylik koymayinca ikiside sınıf annesi secildi
Bu durumu rehber öğretmenle paylaşın.Kızlar okulun ilk günü heyecanlı ve mutlu bir şekilde çocuklarımızı sınıflara yerleştirdik.o gün bir veli vardı ki sınıfta sanki yüksek dağları kendi yaratmış edalarında öğretmenin peşinde fır dönüyordu.sınıf anneliğine okulun ilk gününden seçilmeden kendi çapınca başlamıştı bile.her neyse pek umursamadım.belki iyi insandır bana öyle geliyordur diye üstüne düşmedim.okulun 2.günü kızımı oturduğu yerden zorla kaldırdı.bak arkadaşın ağlıyor sen kalk arkaya otur dedi.kızım hayır demesine rağmen ısrar etti.sonra ben kızımın sıkıştırılmasına dayanamadım.bakarmısınız bence biz çocukların oturma şekline karışmazsak öğretmen ayarlasa daha iyi olmazmı dedim.hic sesini çıkarmadı.yine inatla sonunda kızımı kaldırdı yerinde.aman meyra saygını koru diye kendimi tuttum.bugünde öğretmene önemli birsey söylemek icin sınıfta bekledim.birkaç veli daha vardı.ayy öğretmen gelecek hepiniz dışarı çıkın diye sesli birsekilde bağırdı.benim sırtım dönüktü kendisine duymamazlıktan geldim.benimle birlikte bir veli daha çikmadı biz çıkmayınca kendide çıkmadı.kendini öğretmen sıfatında görüyor onunda bir veli olduğunu unutuyor.haddini bilmeden cocuklara ve velilere ögretmenlik taslıyor.anasıfından ve mahalleden çevre edinmis kendine havasından geçilmiyor.sınıf annesi olunca çığlık çığlığa hopladı zıpladı kadın. :) hadsizliklerine katlanmaya sabretmeye çalışıyorum.ögretmenimizi böyle şeylerlede uğraştırmak istemiyorum.sizce aynı hadsizliginde sükunetimi koruyayım ağzının payını vereyimmi?
Öyle değil. Tam tersi bütün ayak işlerine koşturur. Ben 4 tane seçtim, biri toplantılara katılacak, biri para toplayacak, biri alınacak işlere koşturacak bir diğeri de tiyatro, drama, sosyal sorumluluk gibi projelerde ön ayak olacak.Yav bu simif annesi makamini hangi aklievvel uydurduysa,her sinifta bir tane olur. Tek isleri ogrencilerden para toplayip ogretmenler gununde ogretmene pirlanta almak falandir. Gereksiz isleri yapan gereksiz bir insan. Sikayet edin
Öğretmenin tepkisi bana karşı olumsuz olmaz dimi. Böyle şeyler için ona gidilmesinden hoşlanmıyorsa eğer? Ögretmenimizi cok seviyorum arada kalmasını istemiyorum.siz bizim ögretmenimiz olsaydiniz bu şikayetle size gelseydim bu durumda neyapardınız.Sınıf öğretmeniyim ve sinifimda kesinlikle yerlerin belirlenmesine velilerin karismasina izin vermem (çocuğun sağlık durumu hariç ) bu konuda siz haklısınız,bu davranisindan öğretmeni haberdar ederseniz iyi olur ..o bayanı çok kafaya takmayin bence ,öğretmen memnun kalmazsa değişir zaten, bir de siz veli olarak tüm sorumluluklarinizi yerine getirin de o bayanı ciddiye almayın, kendisiyle tartışma ortamına girip huzurunuzu bozmayin gerekli durumlarda öğretmen müdahele eder zAten
Kişi kendi kalitesini belli eder
Yav bu simif annesi makamini hangi aklievvel uydurduysa,her sinifta bir tane olur. Tek isleri ogrencilerden para toplayip ogretmenler gununde ogretmene pirlanta almak falandir. Gereksiz isleri yapan gereksiz bir insan. Sikayet edin
Sizinki farklidir belki ama bu kadinin hic ise yarar bir is yapacagini sanmam. Anca para toplarÖyle değil. Tam tersi bütün ayak işlerine koşturur. Ben 4 tane seçtim, biri toplantılara katılacak, biri para toplayacak, biri alınacak işlere koşturacak bir diğeri de tiyatro, drama, sosyal sorumluluk gibi projelerde ön ayak olacak.
Pek de öyle sevilesi görevler değil neyin tribini yaşıyorsa kadın :)
He ya pirlanta. Ilk okul hayatim ogretmenimin ustundeki pirlantalara bakarak gectipırlanta mı
bizim sınıftada vardı kendini öğretmen yamağı sanan bir tane kimse prim vermeyince sönüverdi..
siz kendi kızınızla ilgili bir durum olursa müdahale edin gerisine karışmayın şimdilik..
bu tipler hep var maalesef..
Canım kesinlikle yanlış anlamaz hatta sana teşekkür ederdim yanlış bir davranıştan beni haberdar ettiğin için..Öğretmenin tepkisi bana karşı olumsuz olmaz dimi. Böyle şeyler için ona gidilmesinden hoşlanmıyorsa eğer? Ögretmenimizi cok seviyorum arada kalmasını istemiyorum.siz bizim ögretmenimiz olsaydiniz bu şikayetle size gelseydim bu durumda neyapardınız.
Evet sınıf öğretmeniyim, 1. sınıfım bu sene. Bilgisayar, yazıcı, perde,örtü gibi bir sürü şey alınacak. Şehri de hiç bilmiyorum, kendileri gidip baksın, pazarlık yapsın bana fiyat ve çeşit getirsin. Bunlarla uğraşsam okula vakit bulamam. Dışarı işleriyle onlar uğraşsın ben eğitimime bakayım istiyorum:)Sizinki farklidir belki ama bu kadinin hic ise yarar bir is yapacagini sanmam. Anca para toplar
Ilk okul ogretmeni misin koalina? Ne hos. Benim annem de emekli ilk okul ogretmeni. Aslinda sen daha iyisini bilir ve yaparsin neden ihtiyac duydun ki sinif annesine?
Allah kolaylik versin. :)Evet sınıf öğretmeniyim, 1. sınıfım bu sene. Bilgisayar, yazıcı, perde,örtü gibi bir sürü şey alınacak. Şehri de hiç bilmiyorum, kendileri gidip baksın, pazarlık yapsın bana fiyat ve çeşit getirsin. Bunlarla uğraşsam okula vakit bulamam. Dışarı işleriyle onlar uğraşsın ben eğitimime bakayım istiyorum:)
Koalina sence ögretmene söylemeliyimmi.Öyle değil. Tam tersi bütün ayak işlerine koşturur. Ben 4 tane seçtim, biri toplantılara katılacak, biri para toplayacak, biri alınacak işlere koşturacak bir diğeri de tiyatro, drama, sosyal sorumluluk gibi projelerde ön ayak olacak.
Pek de öyle sevilesi görevler değil neyin tribini yaşıyorsa kadın :)
Bence söylemelisin. Sınıf temsilciliği bir mertebe falan değil yani, tek yetkili öğretmendir sonuçta, ne münasebet sınıf düzenine karışacak. Bunu bilse öğretmen de sinirlenir.Koalina sence ögretmene söylemeliyimmi.
İnşallah öğretmenimizde sizin gibi yaklaşır bu konuya teşekkür ederim.Canım kesinlikle yanlış anlamaz hatta sana teşekkür ederdim yanlış bir davranıştan beni haberdar ettiğin için..
Şahsen sinifimla ilgili herseyden haberim olsun isterim ki hoş olmayan olaylar bir daha tekrarlanmasin
Hersey minik meleklerimiz için..,
Tabiki de soylemelisin bence. Ben de ogretmenim, kendi cocugu agladiginda istedigini yapan veliye bile kiziyorum. Size evde aglayarak yaptirdiklarini burada aglayarak bana da yaptirmaya calisacak ve ugrastiracak diye. Ne munasebet diger cocuk agliyor diye senin kizini kaldircak.. Hic sevmedigim tip...Koalina sence ögretmene söylemeliyimmi.
Bir veli rahatsızlığını bana söylemisti ama yanımda olurmu bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?