Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

Bence söylemelisin. Sınıf temsilciliği bir mertebe falan değil yani, tek yetkili öğretmendir sonuçta, ne münasebet sınıf düzenine karışacak. Bunu bilse öğretmen de sinirlenir.
Yorumun icin teşekkür ederim koalina.icimi rahatlattın.

Ben de sınıf annesi oldum 1.sınıf öğretmen bana birsey dedi bugün koşa koşa gittim arkamdan bir veli gelmiş öğretmenin dediğini yapıyor (oysa öğretmen sadece sinif annesiyle irtibatta kalmak istiyor ve sürekli bildiriyor )ama sağolsun veli öğretmen bana ne derse radarini açmış bekliyor ve benden önce zıplıyor malesef herseye muhalefet (kesinlikle herseyde ortaka karar olsun diyorum herkese)kızının yerini kendi değiştiriyor diğer öğrenciyi arka sıraya gönderiyor ...bakalım sayın gölge ne zamana kadar zipliycak çekirge misali...

He ya pirlanta. Ilk okul hayatim ogretmenimin ustundeki pirlantalara bakarak gecti sinif annesinin baska bir halta yaradigini hic gormeyenlerdenim
Ne kadar itici...
Bana da öğretmenler gününde toplanıp hediye almışlar, daha doğrusu hediyeler. Yeni evliyim diye battaniye, tepsi, nevresim takımı diye madame cocodan bir araba böyle saçma sapan şeyler. Okula getirdiler kamyon yükü gibi, çok itici bir görüntüydü. Daha sonra anneler gününde "artık siz de bize bir şeyler alırsınız" demişti sınıf temsilcim, en azından ona almalıymışım :)

ben her şeyi anlarımda sizin çocuğunuzu sıradan kaldırmak ve en arkaya oturtmak nedir ya bence öğretmen biraz pasif söylediği her şeye gelirim ama bu saygısızlığa asla

Sınıf annesi ne demek sadece para işleri baska bir şey yok stres bir de ....velilerden para istemek gönulsuz verilmesi ....sınıfta bir sürü eksik var mesela... asla ve asla kızımı ekstra ilgi olsun diye de istemedim bana degisiklik olsun diye...

çok fazla ilk okul öğretmeni değiştirdim ve sınıf annesi ilk okul öğretmeni için çok önemli olduğunu fark ettim . sınıf annesinin çocuğuna daha özenli davranan öğretmenler , o sınıf annesinin çocuğu diye yapılan haksızlığa göz yummalar mesela sınıfta bir etkinlik olacak öğretmen sizden önce sınıf annesini çağıracak ve ondan sınıfta kendisi yokken olanlar hakkında malumat alacak ( ki bazı dengesizlerin kendi çocuğunun suçunu saklayıp öbürlerine giydirmelerine de şahit oldum dikkatli olun ! )

Bizimki öğretmen yarısı olduğunu düşünüyor

Çocukların sırasına müdahale ediyorsa kesinlikle özel olarak görüşün. ..benim kızım en arada oturuyor Nerede oturtursa oturtsun öğretmen ne derse o beni ilgilendirmez ...haa sağlıkla ilgili problem olur o zaman görüşürüm ki kızım gözlük kullanıyor uzaği goremiyor.

offfffff

ya şu öğretmenleri rahat bıraksalar valla kimse hediye mediye istemez huzur yeter

ben bunalıyorum sizin yerinize

Ne acı böyle bir anneye ve yetişecek çocuğa ..kul hakkı yemektir bu haksizliktir...

Hayır öğretmen size tepki göstermez, çocuğumla öğretmeni dışında kimse ilgilenmesin istiyorum bence siz de hoş karşılamazsınız sınıf düzenine karışılmasından deyin. Size bağırmasını siz çözeceksiniz ama çocuğunuzun yerini değiştirmesi falan saçmalık bundan öğretmen haberdar olsun.

Bence öğretmene bunu iletin ve rahatsız olduğunuzu belirtin. Böyle veliler öğretmenler için de sıkıntı.

offfffff

ya şu öğretmenleri rahat bıraksalar valla kimse hediye mediye istemez huzur yeter

ben bunalıyorum sizin yerinize
Ben bir de özellikle hediye istemem diye söylemiştim. Bari ufak bir kutlama yapalım çocuklar istiyor dediler ona tamam demiştim. Yerli malı gibi bir şey oldu çocuklara da yaradı.
Aslında veli hiç okulla muhattap olmamalı bence ama madem bu kadar çok geliyorsunuz bari bir işe yarayın diye görev veriyoruz.

Ne hadsizlik yahu? Kendilerini ne zannediyorlar da bir ogretmene kalkip da hediye aliyorlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…