Yorumun icin teşekkür ederim koalina.icimi rahatlattın.Bence söylemelisin. Sınıf temsilciliği bir mertebe falan değil yani, tek yetkili öğretmendir sonuçta, ne münasebet sınıf düzenine karışacak. Bunu bilse öğretmen de sinirlenir.
Ne kadar itici...He ya pirlanta. Ilk okul hayatim ogretmenimin ustundeki pirlantalara bakarak gectisinif annesinin baska bir halta yaradigini hic gormeyenlerdenim
kızını yerinden kaldırdı derken tutup mu kaldırdı o elleri kırardım
Elinden tutdu ama çekelemedi.ısrarla psikolojik baskıyla kaldırdı.çocuk sonunda pes etti.kızını yerinden kaldırdı derken tutup mu kaldırdı o elleri kırardım
Bizimki öğretmen yarısı olduğunu düşünüyorSınıf annesi ne demek sadece para işleri baska bir şey yok stres bir de ....velilerden para istemek gönulsuz verilmesi ....sınıfta bir sürü eksik var mesela... asla ve asla kızımı ekstra ilgi olsun diye de istemedim bana degisiklik olsun diye...
bence sabırlı birisiniz sen misin benim kardeşime dahi aynı muamele yapılsa elini tutar parçalarım o eli pert ederimElinden tutdu ama çekelemedi.ısrarla psikolojik baskıyla kaldırdı.çocuk sonunda pes etti.
bense kendimi dilenci gibi... utana sıkıla para topluyorum sanki kendime topluyorum. .. yazıcı, perde ,dolap ,laptop eksiğimiz varBizimki öğretmen yarısı olduğunu düşünüyor
Ne kadar itici...
Bana da öğretmenler gününde toplanıp hediye almışlar, daha doğrusu hediyeler. Yeni evliyim diye battaniye, tepsi, nevresim takımı diye madame cocodan bir araba böyle saçma sapan şeyler. Okula getirdiler kamyon yükü gibi, çok itici bir görüntüydü. Daha sonra anneler gününde "artık siz de bize bir şeyler alırsınız" demişti sınıf temsilcim, en azından ona almalıymışım :)
Ne acı böyle bir anneye ve yetişecek çocuğa ..kul hakkı yemektir bu haksizliktir...çok fazla ilk okul öğretmeni değiştirdim ve sınıf annesi ilk okul öğretmeni için çok önemli olduğunu fark ettim . sınıf annesinin çocuğuna daha özenli davranan öğretmenler , o sınıf annesinin çocuğu diye yapılan haksızlığa göz yummalar mesela sınıfta bir etkinlik olacak öğretmen sizden önce sınıf annesini çağıracak ve ondan sınıfta kendisi yokken olanlar hakkında malumat alacak ( ki bazı dengesizlerin kendi çocuğunun suçunu saklayıp öbürlerine giydirmelerine de şahit oldum dikkatli olun ! )
He ya pirlanta. Ilk okul hayatim ogretmenimin ustundeki pirlantalara bakarak gectisinif annesinin baska bir halta yaradigini hic gormeyenlerdenim
Kızlar okulun ilk günü heyecanlı ve mutlu bir şekilde çocuklarımızı sınıflara yerleştirdik.o gün bir veli vardı ki sınıfta sanki yüksek dağları kendi yaratmış edalarında öğretmenin peşinde fır dönüyordu.sınıf anneliğine okulun ilk gününden seçilmeden kendi çapınca başlamıştı bile.her neyse pek umursamadım.belki iyi insandır bana öyle geliyordur diye üstüne düşmedim.okulun 2.günü kızımı oturduğu yerden zorla kaldırdı.bak arkadaşın ağlıyor sen kalk arkaya otur dedi.kızım hayır demesine rağmen ısrar etti.sonra ben kızımın sıkıştırılmasına dayanamadım.bakarmısınız bence biz çocukların oturma şekline karışmazsak öğretmen ayarlasa daha iyi olmazmı dedim.hic sesini çıkarmadı.yine inatla sonunda kızımı kaldırdı yerinde.aman meyra saygını koru diye kendimi tuttum.bugünde öğretmene önemli birsey söylemek icin sınıfta bekledim.birkaç veli daha vardı.ayy öğretmen gelecek hepiniz dışarı çıkın diye sesli birsekilde bağırdı.benim sırtım dönüktü kendisine duymamazlıktan geldim.benimle birlikte bir veli daha çikmadı biz çıkmayınca kendide çıkmadı.kendini öğretmen sıfatında görüyor onunda bir veli olduğunu unutuyor.haddini bilmeden cocuklara ve velilere ögretmenlik taslıyor.anasıfından ve mahalleden çevre edinmis kendine havasından geçilmiyor.sınıf annesi olunca çığlık çığlığa hopladı zıpladı kadın. :) hadsizliklerine katlanmaya sabretmeye çalışıyorum.ögretmenimizi böyle şeylerlede uğraştırmak istemiyorum.sizce aynı hadsizliginde sükunetimi koruyayım ağzının payını vereyimmi?
Ben bir de özellikle hediye istemem diye söylemiştim. Bari ufak bir kutlama yapalım çocuklar istiyor dediler ona tamam demiştim. Yerli malı gibi bir şey oldu çocuklara da yaradı.offfffff
ya şu öğretmenleri rahat bıraksalar valla kimse hediye mediye istemez huzur yeter
ben bunalıyorum sizin yerinize
çok fazla ilk okul öğretmeni değiştirdim ve sınıf annesi ilk okul öğretmeni için çok önemli olduğunu fark ettim . sınıf annesinin çocuğuna daha özenli davranan öğretmenler , o sınıf annesinin çocuğu diye yapılan haksızlığa göz yummalar mesela sınıfta bir etkinlik olacak öğretmen sizden önce sınıf annesini çağıracak ve ondan sınıfta kendisi yokken olanlar hakkında malumat alacak ( ki bazı dengesizlerin kendi çocuğunun suçunu saklayıp öbürlerine giydirmelerine de şahit oldum dikkatli olun ! )[/QU. Bu kadındanda böyle şey bekliyorum
Ne hadsizlik yahu? Kendilerini ne zannediyorlar da bir ogretmene kalkip da hediye aliyorlar?Ne kadar itici...
Bana da öğretmenler gününde toplanıp hediye almışlar, daha doğrusu hediyeler. Yeni evliyim diye battaniye, tepsi, nevresim takımı diye madame cocodan bir araba böyle saçma sapan şeyler. Okula getirdiler kamyon yükü gibi, çok itici bir görüntüydü. Daha sonra anneler gününde "artık siz de bize bir şeyler alırsınız" demişti sınıf temsilcim, en azından ona almalıymışım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?