Özellikle öğretmenlerdende yorum bekliyorum.karşımızda haddini bilmeyen kadın var.

Oyle tabii
Para icinde yuzuyorlar. Ogretmenlik nasil yapilir ben bile gosterebilirim onlara muhendis halimle o derece

ahaha yok ama sizin orası değişikmiş .. burada yok öyle pırlanta falan hiçte duymadım çevremde .. öğretmenler gününde tam altın alnıyor en fazla..

Son düzenleme:
Sinif annesi secildim diye sevincinden hoplayip ziplayan bir kadini fazla ciddiye almissiniz yerinizde olsam o sevinc naralari atarken gulme krizine girerdim
Sinif anneligi bir cok kisinin istemedigi birsey diye biliyorum bos vakti bol.ayak islerien bakacak kisidir genelde.oyle hoplayi ziplanacak tarafi yok yani o kendini koye muhtar secildim saniyor galiba
Oyle kiznizi zorla yernde kaldirip sizi siniftan kovmasiysa ayri bir traji komedi neyse yakinda ayaklari yere basar

Bu pırlantalar tam altınlar hangi okullarda veriliyor
Tayin zamanım gelmiş benim
Lise öğretmeniyim sınıf annesi vs durumlarına hakim değilim ama hiçbir öğretmen sınıftaki hakimiyetine müdahale edilmesinden hoşlanmaz. Durumu paylaşırsanız bir dahaki toplantıda gerekli uyarıyı yapacaktır.
Öğretmeni incitmemeyi rahatsızlık vermemeyi Buraya konu açacak kadar düşünmüşsünüz. hassasiyetiniz ve nezaketinizden dolayı bir öğretmen olarak teşekkür ediyorum, çok zarifsiniz

Haddini aşmadığı süreç icinde istedigi kadar naralar çalsın umrumda değil.ciddiye almak istemiyorum ama benim bildigim sınıf annesi böyle seylere karısmamalı.çocukların düzenine karışmasın

Fukara bu yaşa kadar birşey olamamış sınıf annesi olunca sevinmiş, cahille mücadele edemezsin bence öğretmene söyle bu ladın adam olmaz

acıdım nedense kadına ya demek ki o kadar işe yaramıyo ki toplumda bir yer edinememiş sınıf annesi seçildi diye hoplayıp zıplıyo, öyle kendini tatmin ediyo yazık. Öğretmenle konusun diycem de pek yalak bişey bu öğretmenı de kendi tarafına çeker gruplaşır sızı dışlarlar ne desem bilemedim

Şok oluyorum bunu isteyen öğretmen arkadaşlara da bu kadar mı değersiz görüyorlar kendilerini. Merkezi bi okulda öğretmen sipariş veriyordu şunu alın bana diye .

Ben öğretmenim ve ilk gün dahil hiç bi veliyi sınıfa almam. Oturma düzenini ben belirlerim ve işime karısan insanlara sinir olurum meslektaş olarak tavsiyede bulunanlar hariç. Bütün annelerin numarasından rehberde bi grup yapıyordum herhangi bi duyurum varsa ordan toplu mesaj yoluyla yapardım. Bu sınıf annesi olayını çok sevmiyorum ben

Bursada herhangi bir merkez okula gelmeniz lazim pirlantalar altinlar oh oh

ben de sınıf ögretmeniyim, 12 yıldır bir kez bir veliye karşı sesimi yukselttim o da başka birinin çocuğunu hirpaladiginda idi. müdür bile olsa sınıfımdaki cocuklara mudahele etmemeli, yer degistirmek nedir? gidip öğretmene bu olayı soyleseniz problemli veli durumuna düşebilirsiniz ama baska bir sorun yasarsaniz, bunu da hatirlatin bence sınıf annesi çok havalanmadan..zaten öğretmenden uyarı alinca daha dikkatli davranır bundan sonra..

Bu da yeni moda çıktı bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. Bu sınıf annelerindeki hava ve
kendini önemli hissetme tavrı Angela Merkel'de bile yoktur.

Ben sakin kalamazdim özellikle

cocugumu yerinden kaldirdigi noktada

Ögretmen olarak degil velisi olarak ve duygusal düsünurdum

Böyle insanlar aslında aşağılık kompleksi olan ve dışarıya bunu inkar etmek için saçmalayan insanlardır. Sınıf öğretmenine olanı biteni anlatın ama öğretmenin acelesi olmadığı bir vakitte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…