Ozempic kullananlar bakabilir mi ?

anneeeolmakkk

Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2025
108
12
13
25
Kızlar merhabalar bugün ozempice başladım doktorumun tavsiyesi ile kullanıp olumlu sonuçlar alanlar var mı nelere dikkat etmeyelim yazarsanız çok sevinirim 🧚🏻‍♀️🫶🏻

Merhabaa , ben 10 hazirandan beri kullanıyorum 3.5 kg verebildim. Hiç bir yan etki olmadı bende ama kalori sayıyorum ve protein alımına dikkat ediyorum. Spor da yapmaya çalışıyorum beklediğimden az verdim gibi geliyo bana hep 0.25 yaptım 4 doz yaptım şimdiye kadar . Bakalım nasıl devam edecek. Siz de yazarsanız nasıl geçtiğini sevinirim çünkü hiç kimseyi bulamıyorum

Merhabaa , ben 10 hazirandan beri kullanıyorum 3.5 kg verebildim. Hiç bir yan etki olmadı bende ama kalori sayıyorum ve protein alımına dikkat ediyorum. Spor da yapmaya çalışıyorum beklediğimden az verdim gibi geliyo bana hep 0.25 yaptım 4 doz yaptım şimdiye kadar . Bakalım nasıl devam edecek. Siz de yazarsanız nasıl geçtiğini sevinirim çünkü hiç kimseyi bulamıyorum
Kaç kilo ile başladınız ? Ben dün ilk defa vurdum internette mide bulantısı falan yapar yazıyorlardı bende hiçbir yan etkisi olmadı ve tokluk hissi veriyor dün akşam yemeğinden beri bir şey yemedim normalde yemeden asla duramam

Back
X