Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)
Çok şık çok zarif çokda yakışmış bu renge baylırım teşekkürler
çok hoş bi kıyafet.. renk çok iddali bence :) Allah mesut etsin
Rengi çok hoş ve size çok yakışmış. Nişan elbiseniz çok güzelmiş. Allah tamamına erdirsin.
Çok teşekkür ederim sağolun. Şimdi de gelinlik telaşı başladı:)
Çok güzel bir gelinlik seçeceğinizi tahmin edebiliyorum, zevkli birisiniz. Tatlı telaşlar bunlar. Ağız tadıyla atlatırsınız umarım bu süreci.
Cok begendim
Allah tamamina erdirsin mutluluklar dilerim
:) Teşekkür ederim güzel yorumun için. Profilinden gördüğüm kadarı ile sende bu telaşları yeni atlatmış birisin:)
Tahmin edebiliyorum o süreçte insan çok fazla keyfini çıkaramıyor heyecandan:) Mayıs 2014 te nişanım ama şimdiden gelinliklere bakmaya başladım.
Kilo alıp verme gibi sorunum olmadığı için beden de belli olduğundan rahatlıkla bakabiliyorum. Bİr kaç model beğendim daha doğrusu kombinledim detaylı olarak ağustosta bakmaya başlayacağım.
Buarada Nişanlığımı Bakırköy de İranlı Bir kadına diktirdim. İnanılmaz drapeleri var üst kısmım sadece drape. Kadın kağıt gibi düzdüz ve hizzalı şekilde dikmiş bir mm kayma yok.
Gelinilk nişanlık için diktirmeyi düşünen arkadaşlara öneririm bende modelimi bulunca o bayana diktireceğim.:)
merhaba, nişanlıgını bakırköyde nerde diktirdin acaba buna benzer bir kına kıyafeti aryıroum birde mahsuru yoksa fiyatını öğrenebilirmiyim?
Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)
bayıldımmm çok güzellllllmutluluklar..
çokkkkkkk beğendmm bu renk tamm benim rengimmm hayranımmmodeli çok güzell çok yakışmışşşş elinize sağlıkk
Bende nişanlığımı bu renk tercih etmiştim, çok sevdiğim bir renkti zaten ama o gece ayrı bir ışıldadı üzerimde sanki.Alışılmadık bir renk olunca ilk gören herkes woowww dedi :)) Umarım çok mutlu olursunuz, Allah gelinliğinizi de giymeyi nasip etsin inşallah.Düğün telaşesi bir başka :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?