Aynen öle:) Saç makyajla daha bir başka oldu. İyi dileklerin çok teşekkür ederim. Hepimiz ağız tadıyla bu güzel günlerimizi sorunsuz mutlu gelinler olarak geçiririz inşallah![]()
İnşallah canım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öle:) Saç makyajla daha bir başka oldu. İyi dileklerin çok teşekkür ederim. Hepimiz ağız tadıyla bu güzel günlerimizi sorunsuz mutlu gelinler olarak geçiririz inşallah![]()
Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)![]()
En sevdıgım renkk....Allah tamamını erdırsınn![]()
çok güzel olmuşsun canım, Allah tamamına erdirsin İnşallah, darısı biz bekarların başına İnşallah (![]()
Rengine bayıldım tatlım modelide çok güzel güzel bir tercih yapmışsın:107:
Zaman öyle çabuk geçiyor ki benmde nişanlığıma karar vereli dün gibi...şimdi ise nişanım geçti gelinliğim için modeller bakıyorum...Üzerine ve ten rengine yakşmş cnm çk gzl olmşsn :))
elbiseni çok beğendim çok güzel canım hayırlı olsun
Bir mor sevdalısı daha
Benimde nişanlığım mordu ve iyi ki bu rengi seçmişim dedim kendimee
Çok güzelmiş canım nişanlığın![]()
Sağol canım senin nişanlığın ile benzeşiyorlar sanki resimi net göremedim ama senin ki çok güzel duruyor. Benim bu rengi seçmem tamamen annemin isteği:)
Ama iyiki de seçmişim iyiki Anne sözü dinlemişim:)![]()
Eki Görüntüle 749219 Eki Görüntüle 749220
Kızlar günaydın 31/05/2013 te nişanım oldu.
Dış çekim fotolarının düzenlenmesi 1 ayı bulacakmış o yüzden son provam da ki nişanlığımın resmini paylaşmak istedim.
Çok rahat bir nişanlık diktirdim günlük kıyafet kadar rahat ettirdi diyebilirim.
Fikir olması açısından arkadaşlar ile paylaşmak istedim.:)![]()