Özenilen çift olmanın sırrı ?

arkadaş şifreyi vermiş sanırım.. cok bildiğimden değil tabide..ama bana göre altın kurallardır bunlar.. en gerekliside karşılıklı anlayış.

bıde kıskanclıga dur dıyebılmek sanırım..Ben nasıl becerebılıyorum cozemedım :):) kendi adıma içim içimi kemirirken gereksız yere kıskanabılme yetenegı üstüne kendımı susturabılme başarısı..ilk defa kıskandıgım tek ınsan oyken.

bıde asla sınırlıyken karar vermemek ve konuşmamak..

ooo baya bi caba sarfediyosun anlaşılan ..malesef ben bunlaru yapamıyorum :50: çok ugrasmama ragmen :59:
kıskançlık sinirlilik gibi duyguları yenebildiginde hersey daha farklı oluyo sanırım :44:

bence karşındakinin seni çok sevmesi lazım hem sinirliyken hem mutsuzken hem bıkknken hem mutluyken her halini her ruh halini sevmesi gerek sende aynı şekilde seversen kavga etsen bile gözüne aşkla bakabilmeli ozamn gerçekten örenek çift olur musun bilemem ama çok mutlu olagın kesin:34:

Allah daim etsin mutlulugunuzu .. :61:
söyledigin şeyler gercekten düşünülmesi gereken seyler.. sen sırrını bulmussun anlasılan :1:

Amin, inşallah. :61::nazar: Çok teşekkürler, sanırım herkesin bir tarzı var ve bu tarza uyuyan kişiyle bir araya gelince sırrını bulmuş oluyorsun zannımca, neyse ki benim bitanem tam zamanında çıktı karşıma. :69::nazar:

Allah herkese en güzelini, hayırlısını nasip etsin. :34:

Açıkçası ben, dışarıdan bakınca öööyle pek sevgi yumağı gözüken çiftlerin (bir kısmının diyelim de saldırıya uğramaktan koruyalım kendimizi) gösteriş yaptıklarını düşünürüm hep.

İnsanın başbaşa olduğu zamanlardan bir farkı olmalı toplum içinde.

Uyumlu olmak farklı tabii; kastettiğim bu değil.

Mutlu iliskinin sirri muhabbettir. Yani iletisim. Tabi tek basina yeterli mi degil?sevgi ve saygi bagini da kurmak gerekli. Mutlu bir iliskim var bana stres vermiyor artik. Birbirimizin gereksiz yere yaptigi davranislara son verdik. Iliskimizin yurumesi adina davranislarimizi dusuncelerle beraber degistirdik. Fedakarlik sart feda edebilesiniz ki ilerde kar saglayasiniz.

Saygı ve fedakarlıktır bence de.
Ben çok dırdır yaparım mesela normalde,Şakadanda yaparım bazen gerçekten de yaparım,
ama asla başka insanların yanında aşkımı küçük düşürecek, utandıracak şeyler söylemek istemem.
Aşkımın arkadaşlarını tekken görünce bile laf atmak isterler mesela ben hemen korumaya geçerim.:1:
Onun dışında insanlar mıçmıçmıç sevgi gösterileri yapanları gerçekçi bulmuyor, sessiz içten sadece bakışarak anlaşanlar daha çok özeniliyor. Biz de öyleyik:27::93:

Özenilen bir ilişkim yok ama, tahminlerime göre yazayım zaten birçok kişi de yazmış
İlk şart doğru kişiyi bulmak karşılıklı saygı sevgi hoşgörü anlayış

Amin, inşallah. :61::nazar: Çok teşekkürler, sanırım herkesin bir tarzı var ve bu tarza uyuyan kişiyle bir araya gelince sırrını bulmuş oluyorsun zannımca, neyse ki benim bitanem tam zamanında çıktı karşıma. :69::nazar:

Allah herkese en güzelini, hayırlısını nasip etsin. :34:[/QUOTE
:93:amiiiiiinnn

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğerki hemcinslerin tarafından beğenilen ve kıskanılan bir kadın ya da adamsan, yanındaki kim olursa olsun özenilen çift olursun

Mutlu iliskinin sirri muhabbettir. Yani iletisim. Tabi tek basina yeterli mi degil?sevgi ve saygi bagini da kurmak gerekli. Mutlu bir iliskim var bana stres vermiyor artik. Birbirimizin gereksiz yere yaptigi davranislara son verdik. Iliskimizin yurumesi adina davranislarimizi dusuncelerle beraber degistirdik. Fedakarlik sart feda edebilesiniz ki ilerde kar saglayasiniz.
degişebilmek fedakarlık yapabilmek cok zor ama önemli şeyler sanırım ..ne güzel siz basarmıssınız darısı bizlere inşallah:61::97:

cnm en iyi sırlardan birini ben vereyim 1,5 yıldır evliyiz 2,5 yıl sevgili olduk 4 yıl yani ve inanılmaz bir ilişkimiz var hala liseli aşıklar gibiyiz çift arkadaşlarımız var emin ol çoğu öyle değil ben eşimin kuralları eksiksiz uyguluyorum itirazz etmeden o da benm isteklerimi kurallarımı eksiksiz uyguluyor en önemli olan doğru bir ilişkiyi bulmak ruh ikizi derler ya onu bulmak gerekiyor sadece hoşlandığın bir iki sohbetinin uyması değil tamamen ruh ikizi olmak ben bizim içn tencere kapak ilişkisi diyorum :)

Son düzenleme:
cnm en iyi sırlardan birini ben vereyim 1,5 yıldır evliyiz 2,5 yıl sevgili olduk 4 yıl yani ve inanılmaz bir ilişkimiz var hala liseli aşıklar gibiyiz çift arkadaşlarımız var emin ol çoğu öyle değil ben eşimin kuralları eksiksiz uyguluyorum itirazz etmeden o da benm isteklerimi kurallarımı eksiksiz uyguluyor en önemli olan doğru bir ilişkiyi bulmak ruh ikizi derler ya onu bulmak gerekiyor sadece hoşlandığın bir iki sohbetinin uyması değil tamamen ruh ikizi olmak ben bizim içn tencere kapak ilişkisi diyorum :)

ozaman herkes sizin kadar şanslı olmayabilir yaa ... Allah daim etsin mutlulugunuzu

ooo baya bi caba sarfediyosun anlaşılan ..malesef ben bunlaru yapamıyorum :50: çok ugrasmama ragmen :59:
kıskançlık sinirlilik gibi duyguları yenebildiginde hersey daha farklı oluyo sanırım :44:

Evet, Perim.Bunun için kendimi zorluyorum.Sinirli halde karar vermenin zararı büyük. Karsımdakini ve kendimi yanlış kararlara sürükleyebiliyor.Ortada cok yanlıs bır davranış yoksa anın ambiyansını bozmuyorum.Enine boyuna detayıyla düşündükten sonra, hangi nedene bağlı olarak o davranışı sergilediğinin kafamda kendımle tartısıyorum.Sonra kırmadan onunla.Aynı özeni oda bana gösteriyor. Çoookk zor..Bazen anormal tepkılerım olabılıyo.Susup sakınlestırıyor benı.. yada tamam deyıp susturuyo..Aynı ozverıyı onada empoze etmek gerek sanırım.. sabrımı zorluyorum bazen..ama o buna değer..

Evet, Perim.Bunun için kendimi zorluyorum.Sinirli halde karar vermenin zararı büyük. Karsımdakini ve kendimi yanlış kararlara sürükleyebiliyor.Ortada cok yanlıs bır davranış yoksa anın ambiyansını bozmuyorum.Enine boyuna detayıyla düşündükten sonra, hangi nedene bağlı olarak o davranışı sergilediğinin kafamda kendımle tartısıyorum.Sonra kırmadan onunla.Aynı özeni oda bana gösteriyor. Çoookk zor..Bazen anormal tepkılerım olabılıyo.Susup sakınlestırıyor benı.. yada tamam deyıp susturuyo..Aynı ozverıyı onada empoze etmek gerek sanırım.. sabrımı zorluyorum bazen..ama o buna değer..

ne güzel sen en azından basarmıssın ya.. olumsuz duyguları kontrol etmek zor bence ..bende bunu basarcam :65:inşallah tabiiii .. pek ümidim yok ama ..
senin özellikle yaptıgın bişey var mı ??? olumsuz duygulara karsı :26:

Öfke için o an sadece susuyorum,İçimden sayıyorum.istemesemde gözlerim konuşuyor..Kadınların sineye çekme özelliği mevcuttur.Sevdiği için katlanmayı öğrenmeyeceği sey yoktur.yasanılan ıyı analız edılmelı bence..Ama ilk fırsatta ve özellikle kafasının rahat oldugu bı anda zehir etmeden yaptıgı yanlısları, seni üzen hareketlerini bir bir sayarsın..

Kıskançlık içinse güvenden geçiyor sanırım..Önce kendine, sonra karşındakine..ne kadar gereksiz oldugunu düşünsemde..derin nefes alarak sakinleşiyorum yaşadığım an..ömrümde ilk defa bu erkek arkadasımı kıskanıyorum bende..içim içimi yiyor.Ketum oldugum ıcın bazı konularda ben bellı etmem asla.Diğer arkadaşlar bu konuda tavsıyelerıne benimde ıhtıyacım var..

Öfke için o an sadece susuyorum,İçimden sayıyorum.istemesemde gözlerim konuşuyor..Kadınların sineye çekme özelliği mevcuttur.Sevdiği için katlanmayı öğrenmeyeceği sey yoktur.yasanılan ıyı analız edılmelı bence..Ama ilk fırsatta ve özellikle kafasının rahat oldugu bı anda zehir etmeden yaptıgı yanlısları, seni üzen hareketlerini bir bir sayarsın..

Kıskançlık içinse güvenden geçiyor sanırım..Önce kendine, sonra karşındakine..ne kadar gereksiz oldugunu düşünsemde..derin nefes alarak sakinleşiyorum yaşadığım an..ömrümde ilk defa bu erkek arkadasımı kıskanıyorum bende..içim içimi yiyor.Ketum oldugum ıcın bazı konularda ben bellı etmem asla.Diğer arkadaşlar bu konuda tavsıyelerıne benimde ıhtıyacım var..

:71::71: çoook tesekkür ederim cevabın için

Disarida hayat kargasayla geciyor, tüm gün yoruluyoruz eve gelincede kavga etmeye üseniyoruz.
Birde ikimizinde hayatinda yani gencligimizde cok dertler, kavgalar gördügümüz icin, birbirimizi kirmamaya calisiyoruz, onun icinde yorgunuz.
Dirdiri, mizmizligi ikizde sevmiyoruz.
Ama dedigim gibi hayat zor, eeeee madem severek evlendim ve oda benimle severek evlendi, neden kavga yapalimki?
Illaki herseyin bir cözümü vardir mutlaka, ama su gercek ikimizde ailemizden uzagiz, onunda bir rolü var tabiki.

Back
X