M mnykm Popüler Üye Kayıtlı Üye 2 Mart 2013 157 103 103 9 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mnykm #21 nazlihilton .!.: içerik neden silinmiş yaaa kendine iyi bak Genişletmek için tıkla... Herkes karaktere laf ettiği için silindi. Ben sadece fikir almak istedim aldım alacağımı sağolsun arkadaşlar. Teşekkürler sizede
nazlihilton .!.: içerik neden silinmiş yaaa kendine iyi bak Genişletmek için tıkla... Herkes karaktere laf ettiği için silindi. Ben sadece fikir almak istedim aldım alacağımı sağolsun arkadaşlar. Teşekkürler sizede
K kalplerbirsedunyaguzel Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 3 Ocak 2016 3.343 6.346 158 40 9 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mnykm #22 mnykm .!.: Bilip bilmeden konuşmayın insanların kişiliği hakkında ve gerek yok aynı yorumları tekrar etmenize Genişletmek için tıkla... her şey açık zaten bitecekti diyorsun onca zaman bitmemiş ama elin herifi böyleyince bir anda bitiresin gelmiş. bunun adı karaktersizliktir. sen dik duran biri olsan zaten bitirirdin. başkasının lafına gerek kalmazdı. boşuna kıvırma şimdi.
mnykm .!.: Bilip bilmeden konuşmayın insanların kişiliği hakkında ve gerek yok aynı yorumları tekrar etmenize Genişletmek için tıkla... her şey açık zaten bitecekti diyorsun onca zaman bitmemiş ama elin herifi böyleyince bir anda bitiresin gelmiş. bunun adı karaktersizliktir. sen dik duran biri olsan zaten bitirirdin. başkasının lafına gerek kalmazdı. boşuna kıvırma şimdi.
burbuk Nirvana Kayıtlı Üye 25 Nisan 2007 6.600 11.284 773 9 Ağustos 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi mnykm #23 Konu yok. En kısa sürede eklenmesini talep ediyorum. (Resmi makama dilekçe yazar gibi oldu)