Amin canım teşekkürlercanım çok teşekkür ederim en güzelleri senin olsun senin topiğinide takipteyim hepsi birbirinden güzelgüzel günlerde kullanalım inşallah
çok teşekkür ederim canımgüzel günlerde kullan canım.çok güzeller...
düğün nezmndı
amin canım annem kız beşikte çeyiz sandıkta derdi doğru söylüyomuş ben daha bebekken başlamış yapmaya bide 4 kız kardeş oluncaçok teşekkür ederim canım benimannem hep kızım alalım kalsın köşede derdide bi kulaktan girer bi kulaktan çıkardı iş ciddiye binince anladım keşke daha önce başlasaymışım çok güzel telaşlarmış allah herkese nasip etsin
teşekkür ederim öncelikleHepsi çok güzel güle güle kullanın :) Günlük yemek takımınızı çok beğendim daha önce de bi yerde görmüştüm siz nerden ve ne kadara aldınız sakıncası yoksa sormamın :)
canım benim çok teşekkür ederim güzel dileklerin içinKuzum benim herseyin cok guzel insallah cok ama cok mutlu olursun ben de mobilyalarimi bellonadan aldim hatta yatak odalarimiz ayni bolivya serisi:))) cok memnun kalirsin emin ol. Simdiden tebrik ederim seni tatlim
canım ben bu takımı ilk gördüğümde bu benim olmalı dedim ve indirimli 2300 e aldım yemek takımına bu kadar para verilirmi tartışılır tabi ama ben biraz fazla görselciyim galiba sürekli kullanmıycam sonuçta misafirlerime özel olcak parça garantisinide veriyolar zaten o nedenle uzun süre kullanırım diye düşünüyorumCanım ya yemek Takımın çok güzel ben primler aldım bernardodan 1700e bu takım biraz daha Pahalı galiba..Değiştirme şandım var hala ama karar veremiyorum yemek Takımı'na o kadar para harcasam mı diye
çook teşekkür ederimGüle güle kullanın hepsi birbirinden güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?