• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgür bırakılmak istiyorum... Bunaldım mantıklı düşünmemi engelliyolar...

rose3434

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
574
13
68
21 yaşında üniversite öğrencisiyim.. tercih yaparken bi tane bile istanbul yazmadım rahatlamak için...

sorunum şu ki anneannem.... çok yakın oturuyoruz yürüme mesafesinde 10 dakika filan.. yalnız da yaşamıyor üst katında bi oğlu yanında bi oğlu var. haftada belli bi gün var salı günü o gün 12buçuktan önce kesinlikle orda olmalıyız az geç kal hemen arıyo, gitmezsen zaten ağlıyo sızlıyo... salı öğlen 12 buçukta gidiyoruz akşam 9dan önce kalkamıyoruz erken kalk surat 5 karış....... salı bütün gün orda durduk diyelim yetmiyo!! misafir mi geldi akşama misafir mi gelcek öğlen hemen bizi arıyor misafir gelcek sizde gelin haftada en az 3 gün orda geçiyo... bu durumdan çok sıkıldım.. gitmeyince surat 5 karış.. gidince de hep aynı şeyyy öğlen yemek akşam yemek birde sonra çay saati eve dönüş hep aynı senaryo eğlenceli hiç bi yanıda yok yengem yemek yapıyo biz tv izliyoruz bu yani....
yengelerim ayrı huysuzlar ikiside zaten ben 3 koca gün onları çekmek zorunda değilim ki...

dersim var desem gel burda yap diyo.. yorgunum hastayım yatcam desem gel yan oda boş orda yat diyo.. işim var desem bitirir bitirmez gel diyo... kendi evin kadar hiç biyer rahat olamazz kii anlamıyo...

sürekli zorunda kalarak oraya gitmekten çok sıkıldım... bu yüzden düşüncem istanbulda oturcak biriyle evlenmek istemiyorum bile diyorum artık.... istanbul dışında olunca çok huzurlu olcakmışım gibi geliyo o kadar bunalttılar beni :( bi sevgilim var onunla istanbulda oturma ihtimalimiz çok düşük..

uzakta evlenip pişman olanlarda var kafamm karışık mantıklı düşünmeme izin verilmiyo :( :( :( :( :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Bi kaç kez gitmeyin surat asar asar alışır..

E sende öyle yap git yemek ye 1 saat dur kalk :34:

Hepinizi beraber görmek istiyor demek.
Haftada 3 yerine 2 gitmeye başla sonra 1 ama yine de ilgini eksik etme.
O da alışır bu duruma

E sende öyle yap git yemek ye 1 saat dur kalk :34:

her hafta 3 gün hepsinde ne iş buluyum ne bahanesi saçmalayım yalan söylemek istmeiyorum alışkanlık oluyo... bi ara malesef öyle kötü bi huy edinmmiştim bunlar yüzünden bırakmak çok zaman alıyo çok zor oluyo...
doğruyu söylesem ağlıyo sızlıyo birde eve gelince annem kızıyo kadında bi sürü hastalık var niye öyle diyorsun diye :( :( annemde bıktı ama işte...

bnm sorunuma çözüm yok galiba :(

Kırmadan bunu halletmenin yolu yok maalesef. Yapacağınız şey birgün gitmek bir gün gitmemek ve sizinde bir hayatınızın olduğunu belli etmek. Eminim yengelerinizde hoşlanmıyordur bundan. Siz gitmeye gitmeye yada suratını astıraa astıraa alıştıracaksınız. Elbet alışacaktır...

yaşlanınca yalnızlık duygusu ve çocukluğa dönüş evresi oluşuyor.

ama bu şekilde onu alıştıran sizsiniz..

1 gitmezsin 2 gitmezsin. alışır haa sizinki köklüymüş biraz daha ısrarcı ama en fazla 3 ay böyle yapar bırakır sonra.. bu arada surat asar,ben zaten öleceğim gelme sen der..

ziyaret edilmeli ama haftanın 3 günü de çok fazla.:26:

Hepinizi beraber görmek istiyor demek.
Haftada 3 yerine 2 gitmeye başla sonra 1 ama yine de ilgini eksik etme.
O da alışır bu duruma

hepimizi birlikte görmek istiyor tamam ama kim 12 de gidip akşam 10da evine geri dönüyo kimsenin böyle bi akrabalık ilişkisi yok... gidersin akşam yemeğine olmadı akşam çay içmeye hadi gündüz git 3 4 saat otur evine dön.... etrafıma bbakıyorum kimse bizim gibi değil gündüz işleri bitince gidiyolar 3 4 saat evlerine dönüyolar biz 12 saat orda duruyoruz oturuyoruz

Kırmadan bunu halletmenin yolu yok maalesef. Yapacağınız şey birgün gitmek bir gün gitmemek ve sizinde bir hayatınızın olduğunu belli etmek. Eminim yengelerinizde hoşlanmıyordur bundan. Siz gitmeye gitmeye yada suratını astıraa astıraa alıştıracaksınız. Elbet alışacaktır...

yarısındada yengem çağırıyo zaten yaa onda sıkııntı olduğunu samıyorum... birde onlar geliyo bize haftada birgün aynı şekilde öğleden akşamma kadar

yaşlanınca yalnızlık duygusu ve çocukluğa dönüş evresi oluşuyor.

ama bu şekilde onu alıştıran sizsiniz..

1 gitmezsin 2 gitmezsin. alışır haa sizinki köklüymüş biraz daha ısrarcı ama en fazla 3 ay böyle yapar bırakır sonra.. bu arada surat asar,ben zaten öleceğim gelme sen der..

ziyaret edilmeli ama haftanın 3 günü de çok fazla.:26:

babam zamanında sert olup göndermeseydi şimdi böyle olmazdı ... geçen bi ara gitmedim öteki gittiğimde herkes vardı bi sen yoktun boğazımdan gitmedi hiçbirşey diyo
ayrıca en az 3 gün :( falada olabiliyo :( az olduğu çok nadir...

Son düzenleme:
ayyy aynı benim annem 20 yıl sonra benim kızımda açacakmı böyle bir konu acaba.. yaşlı onlar biraz anlayış göstermeli bence zaten 5 sene sonra belki hiç hayatında olmayacak :(

her hafta 3 gün hepsinde ne iş buluyum ne bahanesi saçmalayım yalan söylemek istmeiyorum alışkanlık oluyo... bi ara malesef öyle kötü bi huy edinmmiştim bunlar yüzünden bırakmak çok zaman alıyo çok zor oluyo...
doğruyu söylesem ağlıyo sızlıyo birde eve gelince annem kızıyo kadında bi sürü hastalık var niye öyle diyorsun diye :( :( annemde bıktı ama işte...

bnm sorunuma çözüm yok galiba :(

Yok katlanmak şart gibi gözüküyor

hepimizi birlikte görmek istiyor tamam ama kim 12 de gidip akşam 10da evine geri dönüyo kimsenin böyle bi akrabalık ilişkisi yok... gidersin akşam yemeğine olmadı akşam çay içmeye hadi gündüz git 3 4 saat otur evine dön.... etrafıma bbakıyorum kimse bizim gibi değil gündüz işleri bitince gidiyolar 3 4 saat evlerine dönüyolar biz 12 saat orda duruyoruz oturuyoruz

Ben seni anlıyorum bende dedeme gitmek istemem konuşup duruyor başta alıştırmadım şimdide annem buluyor bişey arada gidiyorum

ayyy aynı benim annem 20 yıl sonra benim kızımda açacakmı böyle bir konu acaba.. yaşlı onlar biraz anlayış göstermeli bence zaten 5 sene sonra belki hiç hayatında olmayacak :(

ama bnmde bi hayatım var lütfen... evde çamaşır birkiyo yıkayamıyoruz oraya gidilcek diye... oraya gidilcek diye hastane randevusu bile alamıyoruz o günlere...

Rabbim ilgiyi az verip aratmasın ama böyle çok veripte bunlatmasa keşke..

Yok katlanmak şart gibi gözüküyor

Ben seni anlıyorum bende dedeme gitmek istemem konuşup duruyor başta alıştırmadım şimdide annem buluyor bişey arada gidiyorum

Tek tesellim üniversite uzakta okuyorum tatilden tatile gelebiliyorumm.. üniversite bitince ne yapcam ben :( 25 gün sonr bi süreliğinede olsa kurtuluyorum :(
gittim birinci sınıf herkes ağlıyo bende tık yok rahatımm ohhh diyee o derece bunaldım

hiç kendi yaşlılığınızı düşündünüz mü belki sizde öyle olacaksnız ve sizden yaka silkecek bir torununuz olacak o durumda olmak istermisiniz belki bir kişi bile eksik olsa yalnız kaldığını hissediyordur yaşlılarımız özelliklede yaşlı akrabalarımız başımızın tacı olmalı

Aynı benim babaannem :50: Hep onun evinde olalım istiyor taşındık uzağa yine rahat yok 8 sene oldu taşınalı hala ağlıyor gitmeyince küsüyor. Özellikle annem bir gün aramasın kıyametler koparıyor nasıl bir şey ben anlamadım ki. Başka şehre okumaya gittim geldim ben biraz sıyrıldım ama yine gitmeyince bağırıyor kızıyor hatta babama şikayet ediyor gelmiyor diye yaşım olmuş 22
Anlatsan anlatamıyorsun kurtulmak mümkün değil alışsan o hiç mümkün değil
Öyle gidecek mecburen :1:

21 yaşında üniversite öğrencisiyim.. tercih yaparken bi tane bile istanbul yazmadım rahatlamak için...

sorunum şu ki anneannem.... çok yakın oturuyoruz yürüme mesafesinde 10 dakika filan.. yalnız da yaşamıyor üst katında bi oğlu yanında bi oğlu var. haftada belli bi gün var salı günü o gün 12buçuktan önce kesinlikle orda olmalıyız az geç kal hemen arıyo, gitmezsen zaten ağlıyo sızlıyo... salı öğlen 12 buçukta gidiyoruz akşam 9dan önce kalkamıyoruz erken kalk surat 5 karış....... salı bütün gün orda durduk diyelim yetmiyo!! misafir mi geldi akşama misafir mi gelcek öğlen hemen bizi arıyor misafir gelcek sizde gelin haftada en az 3 gün orda geçiyo... bu durumdan çok sıkıldım.. gitmeyince surat 5 karış.. gidince de hep aynı şeyyy öğlen yemek akşam yemek birde sonra çay saati eve dönüş hep aynı senaryo eğlenceli hiç bi yanıda yok yengem yemek yapıyo biz tv izliyoruz bu yani....
yengelerim ayrı huysuzlar ikiside zaten ben 3 koca gün onları çekmek zorunda değilim ki...

dersim var desem gel burda yap diyo.. yorgunum hastayım yatcam desem gel yan oda boş orda yat diyo.. işim var desem bitirir bitirmez gel diyo... kendi evin kadar hiç biyer rahat olamazz kii anlamıyo...

sürekli zorunda kalarak oraya gitmekten çok sıkıldım... bu yüzden düşüncem istanbulda oturcak biriyle evlenmek istemiyorum bile diyorum artık.... istanbul dışında olunca çok huzurlu olcakmışım gibi geliyo o kadar bunalttılar beni :( bi sevgilim var onunla istanbulda oturma ihtimalimiz çok düşük..

uzakta evlenip pişman olanlarda var kafamm karışık mantıklı düşünmeme izin verilmiyo :( :( :( :( :(

Rahmetli babaannemi hatırladım :50:

Yıllarca her cumartesi günü bekledi bizi. E gencim, haftasonları herkes sosyalleşiyor, ben de bir şeyler yapmak istiyorum, yok. Ne isyanlarla giderdim. Çünkü gitmezsek gerekirse kendini yere ya da yatağa atar, "Hastayım, gelin." derdi. Sürekli gitsek de şikayet ederdi. Sık sık hastalık uydururdu. Biliyorum çocuklarını torunlarını yanında isterdi ama çok sıkıntı oluyordu bize.

Biz bir çözüm bulamamıştık :50: Sonra rahmetli oldu zaten. Yapacak çok bir şey yok maalesef canım ya, yaşlı insanı üzmeye de değmez. Arada bahane bul kaç, diğer zamanlarda git gönlünü al derim.

Back
X