• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgür bırakılmak istiyorum... Bunaldım mantıklı düşünmemi engelliyolar...

Ah be ananem yaşasaydın da günde 20 defa gelseydim,dizlerimin bağı çözülseydi...Sorularınla bıktırsaydın da gitmeseydin.Hiç ölmeyecekmişsin gibi düşündüm hep.4 seneyi geçti gideli,yokluğunun verdiği sızı hiç geçmedi.Çok özledim :( Ananeler candır.Bugün var yarın yok.Öyle düşünün.Keşke biraz daha sarılsaydım biraz daha kokusunu çekseydim içine dersiniz.Yazmasını alır onu koklarsınız benim gibi!

seni çok iyi anlıyorum benim anneannemde öyle bi yandan onu anlamaya çalışıyorum çalışıyoruz ama yok yani anneannem aşırı derecede abarttı allahtan anneannem karşıda oturuyorda azcık rahat ediyoruz allahım sen bana günah yazma ama gerçekten zor ya sonucta bizimde bir evimiz biz düzenimiz var bunu düşünmesi gerek ama düşünmüyor ve biz hep ordayız ona da şükretmiyor. Bazen düşünüyorumda aslında en dogrusu onları öyle kabullenmek ve akışına bırakmak gerçekten belli bi yaştan sonra huyları değişmiyor

Back