teşekkür ederim özgüven verdinizLabioplasti oturmda çok sorun yok canım endişelenme vajinaplasti oturmada zorluyor sana tavsiyem dönüş otobüsünü çiğli koltuklarin boş olmasını takip et en azından oturuş pozisyonunu değiştirerek yolculuk yaparsin. Valla ben vajina içinde yarım metre gazlı bez ve sonda takılı döndüm eve eski sağlık çalışanı olduğum için tabi hastanede yapılması gerekenleri evimde kendim yaptım. Bende yalnızdım kimseye söylemeden ameliyat oldum evime döndüm
Canım selam ben bahsettiğin hocaya dün ameliyat oldum, şu an evime geldim bugün taburcum gerçekleşti çok çok mutluyum, hiç ağrım sızım yok korkulduğu gibi bir ameliyat değilmişteşekkür ederim özgüven verdiniz
teşekkür ederim gecmis olsunnnCanım selam ben bahsettiğin hocaya dün ameliyat oldum, şu an evime geldim bugün taburcum gerçekleşti çok çok mutluyum, hiç ağrım sızım yok korkulduğu gibi bir ameliyat değilmiş
Bana söylenilene göre 1 ay sonra ilişki yaşanabiliyor ama tabii ki dikişlerin alınması koşuluylamerhaba 1 ay kadar sonra özgür kartala labioplasti ameliyati olmak istiyorum ve o ameliyattan 2 ay sonra erkek arkadasimla tatil planimiz var haberi yok ameliyat olucagmdan. 2 ay sonra iliskiye girersem problem olur mu ? yardimci olursaniz minnettar olurum. siz kac ay sonra iliskiye girdiniz ve nasil gecti anlatirsaniz cok sevinirim
bilgiler icin teşekkür ederim siz hangi hastanede oldunuz acabaBana söylenilene göre 1 ay sonra ilişki yaşanabiliyor ama tabii ki dikişlerin alınması koşuluyla
Memorial Ataşehiri tercih ettim, hastanenin bakım ve ilgisi de güzeldibilgiler icin teşekkür ederim siz hangi hastanede oldunuz acaba
ne kadar odednizz pekiMemorial Ataşehiri tercih ettim, hastanenin bakım ve ilgisi de güzeldi
ne kadar odednizz peki
150ne kadar odednizz peki
merhaba özgür kartala mı ameliyat oldunuz nasıl sonuçtan memnun musunuz acaba özgür bey biraz daha yüksek fiyatlı sanırım diğer doktorlardan tecrübelerinizi duymak isterimmCanım selam ben bahsettiğin hocaya dün ameliyat oldum, şu an evime geldim bugün taburcum gerçekleşti çok çok mutluyum, hiç ağrım sızım yok korkulduğu gibi bir ameliyat değilmiş
ali dogukan beye olucam sali gunu henuz olmadimmerhaba özgür kartala mı ameliyat oldunuz nasıl sonuçtan memnun musunuz acaba özgür bey biraz daha yüksek fiyatlı sanırım diğer doktorlardan tecrübelerinizi duymak isterimm
yorumlarınızı beklerim geçmiş olsun şimdiden fiyatta ne dendi acabaali dogukan beye olucam sali gunu henuz olmadim
sali gunu konu acicam gun gun yazcam her seyi. fiyat olarak dolgu ve kart odemesi oldugu icin 72.500 sadece labioplasti 50bin dedi genel anestezi ileyorumlarınızı beklerim geçmiş olsun şimdiden fiyatta ne dendi acaba
Neden vazgeçtiniz ben de olmak istiyorum ancak doktor olarak kesinlikle bu doktor diyemiyorum.vazgectim.
fiyatlari cok yuksek o yuzden vazgectim ameliyatida iptal ettim baska doktora yari fiyatina oldumNeden vazgeçtiniz ben de olmak istiyorum ancak doktor olarak kesinlikle bu doktor diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?