ÖZGÜR KARTALA LABİOPLASTİ OLMAK İSTİYORUM

Cok tesekkurler, ben ucakla gidecegim icin iki koltuk alamam ama bir iki kere kalkip yurumeye calisabilirim en iyi ihtimalle

Cok tesekkurler, ben ucakla gidecegim icin iki koltuk alamam ama bir iki kere kalkip yurumeye calisabilirim en iyi ihtimalle
sadece bu gunlerin gecicegni dusunun oyle motive olun cunku yazilanlar kadar kolay bi surec asla degil psikolojik olarakta zor ve beslenmenize dikkat edin

sadece bu gunlerin gecicegni dusunun oyle motive olun cunku yazilanlar kadar kolay bi surec asla degil psikolojik olarakta zor ve beslenmenize dikkat edin
Herkes cok kolay oldugunu soyleyince hemeb donebilirim diye dusundum bende donut yastigi aldim bir de rahatlatir belki otururken

Herkes cok kolay oldugunu soyleyince hemeb donebilirim diye dusundum bende donut yastigi aldim bir de rahatlatir belki otururken
bilemiyorm ben 2 koltukla bacak uzattm diye sizin durumunz icin yorum yapmam dogru olmaz. yok oyle kolay degil ben 1 haftanin sonunda ilk defa markete gideyim dedm hastanede actm gozlerimi. en zoruda 1 aydan fazla bacaklarni kapatarak yan yatamamak ama atlatilir bunlar sadece guzel beslenmeye onem verin refakatciniz ya da size evde bakicak kimse var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…