yolda azarlayıp kulak burmak,kol burmak,ben yapamazdım...
ney yapamazdın? eşinlemi yapamazdın
Eve dönünce değil eve dönme bence.
Nefret ediyorum bu sorumsuz, serseri anlayışlı erkeklerden.
Keyfini niye bozuyorsun adamın rahatça gezseymiş serseri serseri.
evet öyle davranan biriyle yapamazdım, karısıyla çocuğuyla haftada bir gün gezmeyecek de kimle gezecekmiş ayrıca, yalnız olmak, sorumluluk almamak istiyorsa evlenmeseymiş...
aynısını söylüyorum madem özgür olmak istiyorsun neden evlendin.bir kadın evlendiğinde ne ister muhabbet edebileceği dertleşebileceği bir eş, gezebileceği bir eş.bizimki geliyor işten sanki dili kopmuş,beyni durmuş.arkadaşları tl arayınca dili çözülüyor.sabah kalkar kalkmaz özellikle ben işi bitirmeden kaçıyor.eğer işim biterse peşine takılırım o yüzden önceden kaçıyor.
adamdan şiddet görüyorsun .hakaret yiyorsun hemde sokak ortasında . hala dönünce ne yapayım ki hatasını anlasın diyorsun . yahu o adam adam olsa senin kucağında çocuk varken şiddet uygular mı hemde sokağın ortasında sen nasıl bir kadınsınbütün bunlara boyun eğiyorsun . hayret birşey ya . bu kadar güçsüz ve silik olmanıza dayanamıyorum .
Çok sinirlenmişsiniz bunu anlıyorum yalnız rica ediyorum özellikle kırmızı yazdığım yeri bir daha gözden geçirin ,amacım tartışma çıkarmak değil bir bayanın başka bir bayana bu sözü söylemesine de ben dayanamıyor ve rahatsız oluyorum, hiç kimsenin yaşam koşullarını bilmiyoruz değil mi ? belki boyun eğmek zorunda kalıyor belki sığınağı yok hiçbirini bilmiyoruz o zaman sussun otursun da demek olmaz kadıncağız nasıl birşey yapayım ki hatasını anlasın diyor ,yoksa zoruma gitti nasıl boşansam demiyor yada haksızmıyım demiyor haklı olduğunu biliyor ama yapabileceği şey hatasının farkına vardırttırmak ve bu konuda yardım istiyor. lütfen çok kızsakta sinirlensekte kelimelerimize dikkat edelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?