• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozgurlugu ozlemek

Evliliğin kelime anlamı bir kavram olarak sizi bağlamayabilir ancak özgürlüğü özlemek bu değil

Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..

Zaten biliyormuşsunuz sonunda sıkılacağınızı neden evlendiniz ki o zaman karşıdakine yazık

Yalniz farkinda misiniz cok hainiz. Konu sahibinin yaptigini soyledigini daha dogrusu bir erkek soyleseydi (nitekim ornekleri mevcut yine sitede) adami parcalardik. Niye evlendin o zaman bidi bidi bidi.
pozitif ayrimcilik bu olsa gerek :KK19:

Esiniz sizi ne kadar ozgur bIraksa da sonuc olrak kağıt ůzerinde birine bağlısınız ve aslında hicbir evli insan tam anlamıyla özgūr değildir...

Esiniz sizi ne kadar ozgur bIraksa da sonuc olrak kağıt ůzerinde birine bağlısınız ve aslında hicbir evli insan tam anlamıyla özgūr değildir...
İstediğin zaman bırakıp gidebilmek değil mi, bende de var o. Sevgiliyi bırakmak kolay da koca nasıl olur bilemiyorum. Neyse evli olan düşünsün. :KK53:

Sinir ettiğinde şöyle bi ağız tadıyla s.. çekemiyorsun ya...of bide evlililk sevgililiğe benzemiyor ya...otomatikmen az çok değişiyorsun o da sende...

Ūstte sordular zaten onu cnm:)niye evlendin o zaman bIdI bIdI...:) amennn hep erkekler mi sIkIlcak evlilikten biz de insanIz ve her karakter birbirinden farklI..esim diyo zaten neden evlendin benle o zaman..ben de diyorum ki boşluğuma gelmiş:)

Aynen kova hatunu yaa zamanla onunla iyi gecinebilmek icin kendinden ödūn veriyosun..ben kendimden ödūn vermek istemiyorum ki..

Aynen kova hatunu yaa zamanla onunla iyi gecinebilmek icin kendinden ödūn veriyosun..ben kendimden ödūn vermek istemiyorum ki..
Ben hayatımda kimseyi alttan almayan ben
asi diye bilinen ben ,mülayim ben olmuşum ya...aslında olmamışım da işte olmuşum bi şekil..he gene şanslıyım light koca almışım da işte ...evlisin sonuçta

Erkek arkadaslari tarafindan yemeyip yedirilen giymeyip giydirilen ben evde deliler gibi kocama yemek yaparken bulmusum kendimi..ne aci kova hatunu yaaa..

Ablam kova burcu sırf bu yüzden evlenmiyor 35 yaşında. Ben evlilik yürütemem sıkılırım der demek ki kova burcu hatunlarının çoğu böyle :KK59:

Bi de evlilige alismaya calisirken alttan alttan cocuk olayini da beynime sokmaya calisiyor...of of..

Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..

Bende böyle olmaktan korkuyorum çok çabuk sıkılıyorum özgürlüğüm herşeyden daha önemli gibi geliyor :D ve kova burcuyum :KK53::KK53:

Inanmiyorum benim evli halimsin:) bende tabi ki kova burcuyum ve henuz evlenmedim ama 3 yildir birlikteyim sevgilimle hic problem yok ama keske simdi degilde bi 5 yil sonra ciksaydi karsima ben cok sikiliyorum daha 21 yasindayim universitede ki cocuklarla bakisamiyorum bile gencligim elden gidiyoor :KK35::KK35::KK35:

Back
X