- 6 Ekim 2014
- 249
- 148
- 48
- Konu Sahibi cotonprencess
Ey gidi kova kadInI beni en iyi sen anlarsinn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte bu yüzden evlenmekten çok korkuyorum :)Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki
şu 3 sayfada ne yazdıysan bende de oEy gidi kova kadInI beni en iyi sen anlarsinn:)
Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..
İstediğin zaman bırakıp gidebilmek değil mi, bende de var o. Sevgiliyi bırakmak kolay da koca nasıl olur bilemiyorum. Neyse evli olan düşünsün.Esiniz sizi ne kadar ozgur bIraksa da sonuc olrak kağıt ůzerinde birine bağlısınız ve aslında hicbir evli insan tam anlamıyla özgūr değildir...
Ben hayatımda kimseyi alttan almayan benAynen kova hatunu yaa zamanla onunla iyi gecinebilmek icin kendinden ödūn veriyosun..ben kendimden ödūn vermek istemiyorum ki..
Yoo despot falan degil ama sogudum heralde...bekarlik donemimde de erkeklerden cabuk sIkIlan bi insandim..28 yasima kadan evlenmeyi hic dusunmedim..28 yasinda evlencem dedigimde arkadaslar dalga geciyorum sandilar..onu da harcarsin dediydiler..biraz erkek ruhluyum heralde..sIkIlma aşamasına girmeden evleneyim şu çocukla dedim evlendim..ask mask bitti..simdi de dūşunūp duruyom bekarlık gūnlerimi..
tahmin ediyorum ruh halini :)Erkek arkadaslari taradindan yemeyip yedirilen giymeyip giydirilen ben evde deliler gibi kocama yemek yaparken bulmusum kendimi..ne aci kova hatunu yaaa..
evettttttttttttttttttt....kova burcu :)Yaa ozgurlugumu basiboslugimu bekarlik gunlerimi birinden sIkIlInca pat diye bIrakabilmenin dayanilmaz hafifligini ozluyorum..hem de cokk..acep siz de ozluyonuzmudur ki