• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozgurlugu ozlemek

Inanmiyorum benim evli halimsin:) bende tabi ki kova burcuyum ve henuz evlenmedim ama 3 yildir birlikteyim sevgilimle hic problem yok ama keske simdi degilde bi 5 yil sonra ciksaydi karsima ben cok sikiliyorum daha 21 yasindayim universitede ki cocuklarla bakisamiyorum bile gencligim elden gidiyoor :KK35::KK35::KK35:
3 yıl benim için ömre bedel :KK53: Sen sıkılmazsın bence korkma.
Ben kova da değilim ki niye böyleyim acaba. :KK64:

Özgürlük farklı bir kavram, bir erkekten bir ilişkiden sıkılmak farklı, çoook farklı bir kavram. İkisini birbirine karıştırmayalım bence.

İnsan kağıt üzerinde bir başkasına bağlı olsa da özgür olabilir neden olmasın? Özgürlük dediğimiz şey, kendi kararlarını kendin alabilmek, istediğin şeyi izin almadan yapabilmek değil mi? Eee bunun evli olmakla ne alakası var?

Evlenince sorumluluk artıyor o ayrı mesele ama bunun eşle bir ilgisi yok. Evlenmeyip yalnız yaşasanız da aynı sorumluluğu alacaksınız. Hatta evlenince daha az sorumluluk düşer çünkü paylaşılır.

Inanmiyorum benim evli halimsin:) bende tabi ki kova burcuyum ve henuz evlenmedim ama 3 yildir birlikteyim sevgilimle hic problem yok ama keske simdi degilde bi 5 yil sonra ciksaydi karsima ben cok sikiliyorum daha 21 yasindayim universitede ki cocuklarla bakisamiyorum bile gencligim elden gidiyoor :KK35::KK35::KK35:
Çok hainiz ya ....kovaya hep rahat batar zaten her konuda

Höt höt bi tip degil aslinda en basta bana diş gecirmeye calisti dediklerini yaptirmak icin yurt dışında birakip cocugu turkiyeye kactim bi sene ohhh gel keyfim gell gezdim dolastim..dedim beni bogma yoksa bırakcam seni..o da kaybetme korkusuyla simdi her istedigimi yapmaya calisiyo fakat ben biliyorum ki kagit uzerinde ona bagliyim..tam anlamiyla ozgur degilim..ozeniyorum bekarlara yaa..onun soyadini kullanmak bile ozgurlugume atIlmIs bir darbe gibi geliyo..

3 yıl benim için ömre bedel :KK53: Sen sıkılmazsın bence korkma.
Ben kova da değilim ki niye böyleyim acaba. :KK64:

yaa 2 yili guzel gecti ama son 1 yil gecmiyorr. ve cok eglenceli bi ortamimiz var cunku benim ablamin sozlusuyle benim sevgilim en yakin arkadaslar:) tabi durum boyle olunca birlikte takiliyoruz eğleniyorz e tabi durduk yere ayrilamiyosun da cunku herkess baristirmaya calisicak surekli yuzyuze bakicaz fln oyle bi durum o_O

Hiç özlemiyorum nerden bulcam bir daha canım kocamı,oğluşumu evimde daha rahat ve huzurluyum.Bence siz eşinizden soğudunuz.Bu arada bende 4 yıla yaklaştım ve ikizler burcuyum :)

vardır bir yerinde kovalık yüksele,ay burcu vs de
Hayır yükselenim de değil, ama kovayla çok iyi anlaşırım. Ay burcuna bakmam lazım. :KK53:

yaa 2 yili guzel gecti ama son 1 yil gecmiyorr. ve cok eglenceli bi ortamimiz var cunku benim ablamin sozlusuyle benim sevgilim en yakin arkadaslar:) tabi durum boyle olunca birlikte takiliyoruz eğleniyorz e tabi durduk yere ayrilamiyosun da cunku herkess baristirmaya calisicak surekli yuzyuze bakicaz fln oyle bi durum o_O

İşte benim için o çok güzel geçen süre maksimum 1 ay olduğu için :KK53::KK53: Mutluluklar dilerim. :KK51:

Bana aaa bu kocayi ben nerden bulcam gibi gelmiyo iste..herkes oyle dusunuyo da gerci esim icin.. sanki kadin kaliteliyse ve kendi ozelliklerinin farkindaysa istedigi kalitede adami her zaman bulur gibi geliyo iste...ne bileyim kaybetme korkum yok nedense hic bir erkegi..sadece annemi kaybetme korkum var..

Bana aaa bu kocayi ben nerden bulcam gibi gelmiyo iste..herkes oyle dusunuyo da gerci esim icin.. sanki kadin kaliteliyse ve kendi ozelliklerinin farkindaysa istedigi kalitede adami her zaman bulur gibi geliyo iste...ne bileyim kaybetme korkum yok nedense hic bir erkegi..sadece annemi kaybetme korkum var..
peki alışkanlık dedikleri şey oluşmadı mı sende..yani işte alıştım diyormusun..
yoksa yokluğu gerçekten önemsiz mi olur

Bi sene ayriydim ondan hic ozlemedim..aliskanliga donusmedi...biraktigim insani hemen silebiliyorum..arkada birakabiliyorum..

Gittim turkiyeye ayy diyo herkes cok ayri kaldiniz zor oluyodur...hehe diyemiyorum ki yooo ben sallamiom siz de uzulmeyin benim icin..

Hazır bu kadar özgürlük düşkünü kadın bir araya gelmiş size bir şey soracağım ya
Mesela ben şimdi birinden hoşlanıyorum ama biz bu adamla sevgili olsak ben eminim ilk günlerinde buhrana girmiş gibi hissederim çünkü ne kadar sevsem de içim sıkılıyor
sanki biri boynuma bir şey dolamış gibi ya bir daha özgür kalamazsam diye korkuyorum

size de oluyor mu? :KK45:

Back
X