• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ozgurlugu ozlemek

Benim eşimle ilgili problemim yok ama bende çok özledim bekarlık günlerimi ya özgürce gezdiğim gittiğim günleri evlilikten evliliğe değişir şuan da bende özgürüm, sonuçta evlisiniz ne olursa olsun onun sorumluluğu yaşam tarzı çok farklı, bekarken işten eve gelirken ki söylenmelerimi bile özledim höööööffff :KK75::KK75:

Kizlar beni korkuttunuz. o degilde Anammmm benim esimde kova:KK34:
Ama biz tam 10 yil dir birlikte 4 yildir da evliyiz:KK74: sikilsa simdi ye oooooo.
Demekki her kova ayni olmuyor

Size tavsiyem hayat öyle de boyle de akip gidiyor nasil mutluysaniz öyle yasayinnn

Onun yukseleni baskadir cnm kova degildir..isin kotusu benim yukselenim de kova anemm napcem ben:eek:

Ben birinden ayrıldıktan sonra hem hayatımda birini istiyordum.hem de aman ya kim uğraşacsk kafam rahat diyordum.zor bir dönemdi:KK49:

sorma ben de çok ikilemdeyim o konuda
tamam biriyle flört etmek istiyorum ama sevgili olunca da of bak yine daraldı içim sanki biri boğazıma ip dolayıp sıkacak bir dsha özgür hissedemicem gibi :p

sorma ben de çok ikilemdeyim o konuda
tamam biriyle flört etmek istiyorum ama sevgili olunca da of bak yine daraldı içim sanki biri boğazıma ip dolayıp sıkacak bir dsha özgür hissedemicem gibi :p
Bu sorunun çözümü umursamaz birini bulmakta.İki tarafta aman beyaa diye takılınca sorun ortadan kalkıyor.:p

Bu sorunun çözümü umursamaz birini bulmakta.İki tarafta aman beyaa diye takılınca sorun ortadan kalkıyor.:p

aynen başlangıçta beni çok sıkmaması lazım kaçacak deliğim olması lazım
hani istersen gidebilirsin havası olmalı
o zaman sakinleşiyorum deli dana modundan çıkıp :KK70:

aynen başlangıçta beni çok sıkmaması lazım kaçacak deliğim olması lazım
hani istersen gidebilirsin havası olmalı
o zaman sakinleşiyorum deli dana modundan çıkıp :KK70:
Erkek dedigin sıkmayacak zaten yahu bıraksa ben seveceğim zaten zorlayınca inat ediyorum delimiyim neyim..:KK76:

Hah, konu sahibi ben de böyle sıkılacağımı bildiğim için evlilik bana çook uzak. O gitmek isteyip de gidememe duygusu sonum olur, anlıyorum seni.:KK51:

Benim ilişkim 5-6 ayı geçince ya evlenirsdk diye korkup bıraktığım oldu,terapiye ihtiyacım var:oops:

ay bu çok başka bir levelmış bana hiç olmadı ama şey oluyordu ya bir gün ayrılmak istersem nasıl ayrılıcam :27:
bence o şundan kaynaklı giderek bağlandığımızı fark ettiğimizde panikliyoruz aslında ilişkide tam bir level daha atlayacağız ama bağlanma kaygımız başlıyor yani o tık noktasını atlattın mı bil ki ilişkin senin için güzele gidecek :)

ay bu çok başka bir levelmış bana hiç olmadı ama şey oluyordu ya bir gün ayrılmak istersem nasıl ayrılıcam :KK53:
bence o şundan kaynaklı giderek bağlandığımızı fark ettiğimizde panikliyoruz aslında ilişkide tam bir level daha atlayacağız ama bağlanma kaygımız başlıyor yani o tık noktasını atlattın mı bil ki ilişkin senin için güzele gidecek :)
O tıkı atlayabilirim inşallah bir kere atladım sonu hüsrandı evlilik fobisi yarattı ben de.

boşandınız mı?
Beniçocuklaa ilginç ergenliğime geldi 19 da aileden gizli evlendim o zaman çıktığım çocukla,zaten ertesi günü pisman olmuştum 5 ay gibi bir süre icinde ayrıldım.O hukuki işlemler genç yaşta yıprattı beni ama pek evlilik olarak saymıyorum bir manyaklıktı yani..şimdi biriyle tanıştıgımda evlenmek mi dur bi dur bi kaç yıl geçsin modundayım.

Kızlar ben suan burclara ciddi ciddi inanmaya başladım sizde kovasiniz ve ayni şeyleri yaşamişiz. Bi tek ben böyleyim saniyodum:KK53:
Çabuk sıkılan kendini çok beğenen birinden ayrılınca bir ay geçmeden unutan meğerse bunlar benim burcumdan kaynaklaniyomuş ya la :KK30:
Çok etkilendim suan bekarlik guzeldi bee

Özgürlügü özlemek degil ki bu, ayran gönüllü takılamamaktan yakınmak sadece. Eger bu karakterde biriysen evlenmemliydin çünkü başkasının hakkına girmiş oldun.

Birazcık da kişisel tatmin var işin içinde belli ki. Yani ego tatmini derler ya, işte ondan... ''gencim, güzelim, erkekler peşimde... o yüzden canım hangisini, ne zaman ve ne kadar isterse o kadar takılırım...''

Yakışıklı (veya degil), zengin, düzgün giyimli playboylar gibi işte. Böyle bir adamın bir kızla evlenmesi demek, bile isteye o kızın hakkına girmesi demektir çünkü canı sıkılınca ''pff çok sıcak baydım yhaa:S'' deyip gidecektir. Böyle bir adamın normal evlilik isteyen bir kızla evlenmesi gayet keyfi bi eglence ve acımasızlık bi nevi.

Senin durumun da böyle, biraz playgirl havasındasın. Bence playboylarla takılmaya özen göstermelisin başkalarının hakkını bile isteye yememe adına, benzer insanlar birbirleriyle olmalıdır zira. Ama bunu yapacagını zannetmem çünkü ortada bir de kişisel tatmin konusu var... Playboylar senin sıkılmana fırsat vermeden gideceklerdir çünkü. O yüzden tatmin yarıda kalacaktır :( Bu da böyle garip bir keyfi ego tatmini şekli işte... Enteresan ama... Bunları düşün sen yine de. Playboyvari erkekler daha mantıklı gelecektir iyi düşünürsen, bu şekilde sıkılacagını zannetmiyorum.

Bekarlik gunlerini ozleyen bir kova kadinida benim. Ozgurde sayilirim ama evli olmaktan sikildim. Keske esimi bu kadar sevmeseydim coktan ayrilmistim diye kac kere agladim bugun: ((benim gibi ozgurlugunu ozleyen onca bayanin yazdiginida goruncede birtek ben degilmisim diyede sevindim: ))

Valla ben hiç özlemiyorum. Evliyken de özgür olunuyor, rahat olunuyor.
Kendini biliyosan keşke evlenmeseydin. Eşine acıdım.
Birinden sıkılıp başka birini bulmak bana inanılmaz yorucu geliyor mesela. Yeniden sevmek, yeniden alışmak, her şey baştan... Sen sanırım o baştaki heyecanı seviyorsun. Ama evlilik eşittir uçuşan kelebekler değil maalesef... Tavsiyem, eğer evliliğin biterse yeniden evlenme madem.

Allahım o kadar çok ozledim ki bekarlik sultanlikmis baba evi sultanlikmis kendimi gurbette hapishanede gibi hissediyorum erken ve cahil zamaanlarda evlenmenin sakıncaları allahdan kocam çok iyide yoksa kafayı tamamen yerdin

Back
X