kendini geliştirebilirsin kişisel gelişim kitapları oku bol bolDiyelim çok ezik buyudunuz yasadiniz sonradan olgunlaşınca özgüven nasıl kazanılabilir?
Kendinde değişimler ne yapabilirim resimdeki benim . Veya en önemlisi insanların sözlerine aldırış etmemeyi kulak kapamayı nasıl basarabilirim.?
Onu bende düşündüm de kararsizim bir taraf tamamen safsata diyor bir taraf da gerekli buluyor ama okuyacagimkendini geliştirebilirsin kişisel gelişim kitapları oku bol bol
bir editör ve sıkı bir okur olarak safsata olmadığını söyleyebilirim canım. the secret kitabını okumanı tavsiye ederim canım ve ahmet şerif izgören 'in youtube da seminer videoları var onları izleyebilirsin .Onu bende düşündüm de kararsizim bir taraf tamamen safsata diyor bir taraf da gerekli buluyor ama okuyacagim
Onu bende düşündüm de kararsizim bir taraf tamamen safsata diyor bir taraf da gerekli buluyor ama okuyacagim
Koymamistim konu bitince kaldirdigimida goreceksinizyardjm almaya çalışıyorum tavsiyeburaya gerçek fotografınızı anonimliğinizi bozacak olmasina rağmen koymaniz ve bunun altını çizmeniz bi özgüven göstergesi değil mi?
Önceki konumu ve bloğunu olursanız niyetinin bu olmadığını anlarsınız bu dediğinize utanirsiniz. Çok agir bir kaza geçirdim iyi değilim ve kazayla birlikte erkek arkadaşım gitti birçok dostum dediğim kişi yüzünü gösterdi ? Anlatabiliyor uyum? Özgüven kalır mu bunlardan sonra ben şuan yuruyemiyorum!"Resimdeki benim" vurgusundan anlıyoruz ki aslında kendinizi fazlaca beğeniyorsunuz ve burdan övgü duymak için geldiniz ?
Övgü alma gibi bir niyetim yok vurgunun böyle olacağını bilseydim öyle yazmazdim sildim o kısmı da.buraya gerçek fotografınızı anonimliğinizi bozacak olmasina rağmen koymaniz ve bunun altını çizmeniz bi özgüven göstergesi değil mi?
Yürüyememeniz oldukça üzücü. Ancak ben bunu bilemem buraya konu açan her bireyin hayat hikayesini araştıramam. Konuyu açmışsınız verdiğiniz içeriğe göre yorum yaptımÖvgü alma gibi bir niyetim yok vurgunun böyle olacağını bilseydim öyle yazmazdim sildim o kısmı da.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tigim-ozguven-kaybi-ne-yapacagim-ben.1022918/ bunu ve bloğunu olursanız profilinde anlarsınız niyetin neymiş yuruyeniyorun ben kendimi nasıl Seveyim yap hiç mi vicdniniz yoksizin
Öyle pek övgü alan biri değilim ondan da olabilir. Ama alsamda ozguvenim olmaz. Ruhsal olarak bakmak lazimBen özgüveni görünüşü konusunda inanılmaz düşük olan bir tanıdığımın ergenlikten çıkıp, kilo verip, kıyafetine dikkat edip beğenilen biri haline gelince nasıl özgüven patlaması yaşadığını ve görüntüsüne takıntılı hale geldiğini gördüm. Sanırım içindeki potansiyeli gördüğün an ya da başkalarından eksik olduğunu düşündüğün konuda takdir aldıkça özgüvenin artıyor.
Katılmıyorum, iltifat ve takdir aldıkça özgüvenin artar çünkü potansiyelinin farkına varmış olursun. Kendin özgüvenini arttırmak için eksik olduğunu hissettiğin konularda kendini geliştirmeyi deneyebilirsin, ha ben kesinlikle o konularda eksik olduğunu düşünmüyorum ama insan kendindeki en ufak hatayı büyütüp bir eksik kalıbına sokabiliyor, bunu aşmanın en iyi yolu da kendimce o konularda gelişmek ve başarılarımı düşünerek kendi potansiyelimin farkına varmak.Öyle pek övgü alan biri değilim ondan da olabilir. Ama alsamda ozguvenim olmaz. Ruhsal olarak bakmak lazim
Bilmiyorum pek takdir alan biri olmadım hicbir konuda. Ne dış görünüş ne de baskaKatılmıyorum, iltifat ve takdir aldıkça özgüvenin artar çünkü potansiyelinin farkına varmış olursun. Kendin özgüvenini arttırmak için eksik olduğunu hissettiğin konularda kendini geliştirmeyi deneyebilirsin, ha ben kesinlikle o konularda eksik olduğunu düşünmüyorum ama insan kendindeki en ufak hatayı büyütüp bir eksik kalıbına sokabiliyor, bunu aşmanın en iyi yolu da kendimce o konularda gelişmek ve başarılarımı düşünerek kendi potansiyelimin farkına varmak.
Valla ozaman icten gelerek takdir edeyim.Guzel kizsin.Bilmiyorum pek takdir alan biri olmadım hicbir konuda. Ne dış görünüş ne de baska
Bir resme göre bakarsak herkes güzel ama sağolsun yinede:)Valla ozaman icten gelerek takdir edeyim.Guzel kizsin.
Güzel bir kızsın bence de, çevren belki de başkalarını rahatlıkla takdir edebilen bir çevre değildir ve bunun eksikliğini yaşıyorsundur... Canını sıkma, fizik tedavi sürecini aşıp yeni bir hayata başladığında daha güçlü olacaksın bence. İnanılmaz şanslısın benzer bir kazadan geçtiğimden söylüyorum, şükret durumuna, bundan birkaç sene sonra ardına baktığında insanları bu sayede daha iyi tanıdığını ve güçlendiğini göreceksin.Bilmiyorum pek takdir alan biri olmadım hicbir konuda. Ne dış görünüş ne de baska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?