- 7 Aralık 2016
- 429
- 422
- 103
Hanımlar selamlar. Epeydir bir şey yazmıyordum. Benim hiç sevmediğim bir mesleğim var. Bu meslekten atandım. Memurum. Uzun zaman oldu diyebilirim. Başka bir iş yapmayı çok istiyordum ama eşim izin vermedi. Herkes memurun oh ne güzel diyor ama ben gerçekten kendimi çok başarısız ve aptal hissediyorum. Sanki dünyanın en vasıfsız insanıyım. Böyle hissetmemde çevrenin etkisi de oldu. Küçümsendim zamanında. Şimdi de kendim alınganlık yapıyorum farkındayım. Sanki bir insan başarısından bahsediyorsa beni aşağılamak için yapıyor. Sürekli böyle düşünüyorum.
Şu anda maddi olarak ve zaman açısından meslek değiştiremem. Mevcut işimi sevmek istiyorum. Sevemezsem bile en azından kafaya takmamak istiyorum. Yapamıyorum bir türlü. Yıllar geçiyor ben halen aynı yerdeyim. Süreklİ aynı pişmanlık. Kafayı yemek üzereyim. İnsanlardan kaçmak, kimseyle görüşmemek istiyorum. Sanki meslek lafı açılınca içimi çekiyorum. Aşağılanıyorum.
Anlatabildim mi bilmiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı. Bana bir yol gösterin.
Şu anda maddi olarak ve zaman açısından meslek değiştiremem. Mevcut işimi sevmek istiyorum. Sevemezsem bile en azından kafaya takmamak istiyorum. Yapamıyorum bir türlü. Yıllar geçiyor ben halen aynı yerdeyim. Süreklİ aynı pişmanlık. Kafayı yemek üzereyim. İnsanlardan kaçmak, kimseyle görüşmemek istiyorum. Sanki meslek lafı açılınca içimi çekiyorum. Aşağılanıyorum.
Anlatabildim mi bilmiyorum. Aranızda bu durumda olan var mı. Bana bir yol gösterin.