ilk defa degil 4 yıllık memurum doüum izine ayrıldım iki hafta önce başladim.annenin sosyalleşmekten anladığı gün olur ne olacak...
ilk defa mı çalışmaya başladınız? o zaman bir yandan iş hayatı bir yandan küçük çocuk başınızı kaldıramamanız lazım zaten. ve işyerindeki sohbet muhabbet sosyal ortam şimdilik size yetecektir diye düşünüyorum. insanların da konuşmanızı geliştirmek için çabaladığınızdan haberleri olursa size daha çok özen göstereceklerdir, iş yerinde sosyalleşin.
sosyal medyam yok ki nasıl araştirabilirim:) tedirgin oluyorum gerçekten ya kızım çok küçük beni anliyo mu diyorumEminim elinizden geleni yapıyorsunuzdur. Kendinize yüklenmeyin bu kadar. Yüzde kaçlık bir işitme engeliniz var acaba? Cümleleriniz oldukça anlaşılmaz mı duyuluyor? Bu konuda bir uzmandan yardım alabilirseniz çok iyi olur. Sizin gibi anneler de vardır, o tarz grupları bir araştırın fikir alışverişi yaparsınız.
engelli degilim bunu kimse düşünmüyor da bişeyler konuşurken çok tedirgin oluyorum.Daha oncede soyledım sızın engellı oldugunuzu dusunmuyorum
sız bunu hayatınızdan cıkarmalısınız
Merhabalar benimde cevremde cok fazla ozguven problemim oldugunu soyleyenler var gecen psikologa gittim bu durumuda konustum hayatimdan ornekler istedi kendimi bira anlattim iyide sizin ozguven probleminiz var gibi durmuyor bende cevreniz neye dayanarak boyle konusuyor merak ettim dedimerhaba arkadaşlar
Ekimde 3 yıl olacak çok şükür güzel giden evliliğim var. ve 3 aylık bir kız çocuk annesiyim. ve memurum 2 hafta önce işe başladim çok şükür
konum şu özgüven..
çocuğuma iyi bakmaya çalışıyorum işitme engelliyim. eşim de normal. konuşuyorum bebegimle. ama tedirgin oluyorum kızımla konuşurken tane tane konuşmaya çalışıyorum buda çok zor.
annem ve kaynanam dikkat et aman çocuğa bişey olacak gibisinden inanki çok sıkıldım kızıyorum hatta çabuk sinirleniyorum birden kırıyorum hemen...
çocuğuma iyi anne olmaya çalışıyorum. geceleri süt sagip birakiyoırum yetmiyor çok zor oluyor.
evin içi sicak buna rağmen yelek giydiriyolar yahu baktim çocuk terlemiş. aman üşür gibisi..
ben evimde öle giydirmiyorum çünkü çok sicak. bunaliyor çocuk napsin.. işte
hiç konuşamiyorum hatta derdimi anlatamiyorum bunu sonradan farkettim
yazinca oh bol bol msjlaşirim da konuşma dili oldukça zor çok yanlış anliyorum herşeye
annem topluma katil arkadaş edin diyo çevre edin diyo güne katil diyo nasıl yapıcam nasıl olcak çok assosyalimo konuda kendime hiç güvenemiyorum
kusura bakma eksik yazdiysam
teşekkür ederim.
bende seni taniyorum hatta yazilarina hayranizim:)çok şükür ben hayatimdan memnunum..peki duyuyor musun
ben seni buradan tanıyorum
gayet de makul mantıklısın
konuşurken tedirgin olman da olağan
karşıdakinin dediğini anlamakta sıkıntın yoksa sen de az ve öz konuşanlardan olursun
elli tane gereksiz laf edeceğine bir tane yeri geldiğinde konuşmak daha önemli
ayrıca da öyle günle vs sosyalleşilmez
çocuk henüz küçük
büyüyünce ona uygun yerlere onu götürürsün park oyun alanı oyun grubu atölyeler vs vs
yani çocuk ile güne gidince sosyalleşmiş annesi olmayacak ya da çocuk sosyalleşmeyecek ki
sen annelerden farklı kuşaksın ve farklı hayatın var
onlar gibi olmaya ya da onların dediği gibi olmaya çalışma sen onlardan bir hatta iki tık ileridesin ki zaten
soğuk duruyorum konuşmaya çalıştım her yolu denemeye çalışıyorum kendime bi arkadaş edinemedim keşke senin arkadaşin olabilsem.Merhabalar benimde cevremde cok fazla ozguven problemim oldugunu soyleyenler var gecen psikologa gittim bu durumuda konustum hayatimdan ornekler istedi kendimi bira anlattim iyide sizin ozguven probleminiz var gibi durmuyor bende cevreniz neye dayanarak boyle konusuyor merak ettim dedi
Hatta soyle soyledi ozguven problemi olan insanlar toplum icine cikamaz konusamaz kendini ifade edemez falan dedi
Bakim ne guzel evlwnmussiniz mesleginiz var calisiyorsunuz bunlarda sizin icin artisi olan seyler
Sizin tek sorununuz karsinizdakine konusma olarak seri bi sekilde yetisemeyisinizden dolayi konusmak isteneyisinizden kaynaklaniyor bence
Bence kendinizi ozguven problemim var diye sartlandirirsaniz gercekten olur yani ni markete gidebiliyormusunuz disardaki insanlarla kendi isinizi kendiniz halledebiliyormusunuz is yerinizde insanlarla diyalog kurabiliyormusunuz bunlari onemseyin
Ne zaman isterseniz yazabilirsiniz ama ortamlarda cok kasmayin kendinizi bi konudan laf acilirsa kucuk bi bilginiz fikriniz varsa yorum yapin katilin zaten laf lafi acar muhabbet ilerler bi sekilde :)soğuk duruyorum konuşmaya çalıştım her yolu denemeye çalışıyorum kendime bi arkadaş edinemedim keşke senin arkadaşin olabilsem.
bende seni taniyorum hatta yazilarina hayranizim:)çok şükür ben hayatimdan memnunum..
herşeye sahibim. de güzel konuşmaya sahip degilim. sosyalleşmek sifir bende.
bi o eksik ah ah bide özgüvenimi yenebilsem hayatım süper olucak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?