Sorunu aşabilecek bir yaştasın, dert etme.. (; Yaşın itibari ile bir çok sosyal ortamda bulunabilirsin..
Okul, dershane, kurs vs..
Eğer bu tür ortamım yok diyorsan kendini geliştirmek için bir kursa yazıl, kendi üstüne git yani, insanlarla illaki iletişim kurmak zorunda kalıcaksın.. (;
İnsanlarla muhabbet ettikçe, iletişim kurdukça özgüven eksikliğin kalmayacaktır..
Hatta part-time bir iş sana tedavi gibi gelebilir.. (; Çevrende bir sürü insan olacaktır ve mutlaka da konuşmak zorunda kalacaksın.. (;
İkimizde aynı yaşyatız ve geçen yıl aynı sorun bendede vardı :) Nasıl mı aştım bu sorunu. Arkadaş ortamlarına girdim kalabalık yerlere girdim. Mesela biri bana nasılsın deyince iyiym diye cevap verirdim sen nasılsın diyemezdim çekinirdim. ama bianda cevap vere vere alıştım :) sonra psikiyatriste gittimverdiği ilaçlar sayesınde birazda benm cabalamalrımla aştım bu sorunu . Ha tamamen aştımmı ? aşmadım :)
Merhabalar,
Nasıl başlasam bilemiyorum ama kendimi çok yalnız hissediyorum. Özgüvenim hiç yok, insanlarla konuşmaya çekiniyorum, konuşurken rahat olamıyorum, dışardayken acaba herkes banamı bakıyo gibi hissediyorum,insanlarla konuşurken göz teması kuramıyorum ben neden böyleyim nasıl aşıcam bu durumu bilemiyorum.
konunu okuyana kadar kendimi öyle sanırdım
canım sen kaç yaşındasın okuyor musun peki
kendini değiştir. görüntünü . ciddiyim cok iyi gelicek . estetik ol, dudak yaptır kalıcı makyaj göğüs neye ihtiyacnvarsa . yeni makyaj malzemeleri belki brezilya fönü görüntün herseyndir görüntünden emin oldugunda kendndende emin olursun :)
Merhabalar,
Nasıl başlasam bilemiyorum ama kendimi çok yalnız hissediyorum. Özgüvenim hiç yok, insanlarla konuşmaya çekiniyorum, konuşurken rahat olamıyorum, dışardayken acaba herkes banamı bakıyo gibi hissediyorum,insanlarla konuşurken göz teması kuramıyorum ben neden böyleyim nasıl aşıcam bu durumu bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?