• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Özgüven Eksikliği

hanhyojo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
75
2
13
Kızlar merhaba benim sorunum kendimden hiç memnun olmamam. Kendimi hiç bir şekilde güzel bulmuyorum. İnsanlarla konuşamıyorum aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor saçmalayacakmışım rezil olacakmışım gibi geliyor. Evde tek başıma çok güzel oynarım ama bir düğünde oynayamıyorum herkes bana bakıyormuş gibi geliyor elim sürekli alnıma gidiyor utanıyorum kendim olamıyorum. Fiziğimi de hiç beğenmiyorum boyum 1,55 kilom 54 kendimi çok kilolu hissediyorum. Giyinmeyi süslenmeyi bilmiyorum. Çok sönük çok pasif bir kadınım artık bu durumdan sıkıldım ne yapabilirim bana yardımcı olun. Hep bunları düşünüyorum sanki kimse beni sevmiyor bana değer vermiyor gibi hissediyorum. 30 yaşındayım üniversite mezunuyum ama bunları bir türlü aşamıyorum.

ölmüşssünde ağlayanın yok..
haytında aşk yok mu
ana iltifat eden seni şımartan olmadı mı
insanı en çok kendine getiren etrafından aldıgı olumlu yorumlar olur

Kendini sev, aynaya baktığında saçım ne güzel falan de
Boylarımız aynı ama keşke senin kilonda olsam...
O zaman herhalde özgüven patlaması yaşardım:16:
Sen kendini olduğun halinle kabul et ve kusurları bile sev inan sen kendine nasıl davranırsan insanlar da sana öyle davranır:34:
Ben de başkasının yanında oynayamam ama evde kafama göre takılırım bu özgüvenle alakalı mı bilemem ama biraz da kişilik yapısı...
Eğer aşmakta sorun yaşıyorsan bir uzman desteği al derim

Son düzenleme:
Kızlar merhaba benim sorunum kendimden hiç memnun olmamam. Kendimi hiç bir şekilde güzel bulmuyorum. İnsanlarla konuşamıyorum aklıma söyleyecek bir şey gelmiyor saçmalayacakmışım rezil olacakmışım gibi geliyor. Evde tek başıma çok güzel oynarım ama bir düğünde oynayamıyorum herkes bana bakıyormuş gibi geliyor elim sürekli alnıma gidiyor utanıyorum kendim olamıyorum. Fiziğimi de hiç beğenmiyorum boyum 1,55 kilom 54 kendimi çok kilolu hissediyorum. Giyinmeyi süslenmeyi bilmiyorum. Çok sönük çok pasif bir kadınım artık bu durumdan sıkıldım ne yapabilirim bana yardımcı olun. Hep bunları düşünüyorum sanki kimse beni sevmiyor bana değer vermiyor gibi hissediyorum. 30 yaşındayım üniversite mezunuyum ama bunları bir türlü aşamıyorum.

kilon falan gayet güzel bence, kendinizi fazla dinleyip incelemeyin, içinizden geldiği gibi davranın

ölmüşssünde ağlayanın yok..
haytında aşk yok mu
ana iltifat eden seni şımartan olmadı mı
insanı en çok kendine getiren etrafından aldıgı olumlu yorumlar olur

Evliyim eşim iltifat eder beni çok sever şımartır ama bu duygulardan hiç kurtulamıyorum böyle hissettiğimi eşim bile bilmez. 30 yaşına gelmiş bir kadınım öyle saçma şeyler düşünüyorum ki kimseye anlatamıyorum bunları.

Kendini sev, aynaya baktığında saçım ne güzel falan de
Boylarımız aynı ama keşke senin kilonda olsam...
O zaman herhalde özgüven patlaması yaşardım:16:
Sen kendini olduğun halinle kabul et ve kusurları bile sev inan sen kendine nasıl davranırsan insanlar da sana öyle davranır:34:
Ben de başkasının yanında oynayamam ama evde kafama göre takılırım bu özgüvenle alakalı mı bilemem ama biraz da kişilik yapısı...
Eğer aşmakta sorun yaşıyorsan bir uzman desteği al derim

aslında uzman desteği almayı düşünüyorum ama eşime durumu nasıl anlatırım bilemiyorum.

Evliyim eşim iltifat eder beni çok sever şımartır ama bu duygulardan hiç kurtulamıyorum böyle hissettiğimi eşim bile bilmez. 30 yaşına gelmiş bir kadınım öyle saçma şeyler düşünüyorum ki kimseye anlatamıyorum bunları.
Eşin iltifat edip şımartıyormuş ne güzel sana değerli olduğunu hissettiriyor demek ki... Sen neden kendini bu kadar yargılıyorsun ki? Güzel olduğuna önce kendin inan:34: Sen değerlisin

aslında uzman desteği almayı düşünüyorum ama eşime durumu nasıl anlatırım bilemiyorum.
Sadece psikoloğa gitmek istediğini söyle neden belirtmene gerek yok aslında. Ya da "kafamda bazı şeyleri kuruyorum bu durumdan hoşnut değilim, sana yanıstmak istemiyorum bunu uzman desteği alırsam atlatırım" gibi bir şekilde de açıklayabilirsin.

ya bendede hiç mütevazilik yok
yüz yıl bu dünyada yaşasam böyle düşünmem heralde
ahım şahım güzelliğimde yok ama bilmiyorum yani
:6:

herkesin kendinde sevmedigi begenmedigi seyler vardir...gerek fiziken, gerek huy bakimindan...

yani boyun cok kisa degil bana kalirsa, cok daha kisalarini biliyorum... ayrica kilolu hic degilsin..eger oyle dusunuyorsan yediklerine dikkat edip zayiflayabilirsin...

Bende hiç kokoş değilimdir ama yerin dibinde de görmüyorum kendimi
Süsle ilgisi yok bunun bence
Biraz sosyalleşmeniz lazım
Karşınızdakiler de 9 aylık, böyle düşünün, rahat olun

Back
X