- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
Ben sacimi cok nadir yaparim onun haricinde hep ev topuzudur. Giyinmeyi bilmem şık diye birsey yok lugatımda sadece rahat olim yeter derim. Makyaj biryere cikacaksam yaparim. Ama ozguvenim tavan...!!!
Cevremde guzel bulunan biriyim ama ozguvenim burdan gelmiyor.
Ozguvenim kendimden ruhumdan geliyor.
Dogalımdir yapmacik degilimdir sıcak kanliyimdir heleki sevdigim insanlara karsi.
Biri beni sevmiyorsa beni tanimiyordur. Cunku tanisa beni sever eminim cokta sahit oldum. Guzellige onem verme ya da kendini guzel gormeye sen kendinle guzelsin ruhunla.
Cok guzel olsan ne olur iki kelimeyi bir araya getiremiyorsan ?
Konuşmanla duruşunla mimiklerinle yaptigin bir iyilikle kendine guven. Ve mutlu ol. Cunku mutlu kadinin makyaj yapmasina gerek yoktur o zaten guzeldir. Ve kendini sev kusurlarinla bile. Cunku sen herseyinle bir butunsun.
Cevremde guzel bulunan biriyim ama ozguvenim burdan gelmiyor.
Ozguvenim kendimden ruhumdan geliyor.
Dogalımdir yapmacik degilimdir sıcak kanliyimdir heleki sevdigim insanlara karsi.
Biri beni sevmiyorsa beni tanimiyordur. Cunku tanisa beni sever eminim cokta sahit oldum. Guzellige onem verme ya da kendini guzel gormeye sen kendinle guzelsin ruhunla.
Cok guzel olsan ne olur iki kelimeyi bir araya getiremiyorsan ?
Konuşmanla duruşunla mimiklerinle yaptigin bir iyilikle kendine guven. Ve mutlu ol. Cunku mutlu kadinin makyaj yapmasina gerek yoktur o zaten guzeldir. Ve kendini sev kusurlarinla bile. Cunku sen herseyinle bir butunsun.