özgüven eksikliği

Ben sacimi cok nadir yaparim onun haricinde hep ev topuzudur. Giyinmeyi bilmem şık diye birsey yok lugatımda sadece rahat olim yeter derim. Makyaj biryere cikacaksam yaparim. Ama ozguvenim tavan...!!!
Cevremde guzel bulunan biriyim ama ozguvenim burdan gelmiyor.
Ozguvenim kendimden ruhumdan geliyor.
Dogalımdir yapmacik degilimdir sıcak kanliyimdir heleki sevdigim insanlara karsi.
Biri beni sevmiyorsa beni tanimiyordur. Cunku tanisa beni sever eminim cokta sahit oldum. Guzellige onem verme ya da kendini guzel gormeye sen kendinle guzelsin ruhunla.
Cok guzel olsan ne olur iki kelimeyi bir araya getiremiyorsan ?
Konuşmanla duruşunla mimiklerinle yaptigin bir iyilikle kendine guven. Ve mutlu ol. Cunku mutlu kadinin makyaj yapmasina gerek yoktur o zaten guzeldir. Ve kendini sev kusurlarinla bile. Cunku sen herseyinle bir butunsun.

Hic bir zaman öz güvenini kaybetmeye bir neden yoktur aksine bunu yükseltme imkani olur. Orta okulundan Meslek okuluna kadar benimde bazi takintilarim olurdu, ister vucut yönünden olsun ister sosyal cevre olsun.

Bunun tabi eskilerden yasanilan sorunlarla da kaynaklandigi icin zorlandiyorduk pozitif düsünmeye. Ben kendimi spor'a verdim ve kitap okumaya yöneldim. Meslek hayatina adandigimdan beri de huysuz virjin gibi hafif simarikliklara bile yöneldik.

Arkadas cevresi desen az olsun öz olsun, keyif alabilecegin Insanlar yer alsin. Ve de sunu da hic unutma "baskalarinin söylediklerini" hic bir zaman küpe olarak tasima.

Güzellikte Makyaj kiyafet degildir. Maalesef simdiki zamanda bunlarin ideal olduguna inanan bir cok insanimiz var. Yüzümü Camouflage ile boya badana edecegime sade bir görünüme sahip olurum daha iyi. Modayi ben degil de moda beni takip etsin ne yani? :)

Özeniyosan zor değil alışveriş yap sende şık giyin
Ama giyimle özgüven yerine gelmez, bi nebze yardımcı olur belki o kadar

özgüven sadece güzellikle olmaz ki. çok güzelsinizdir de ne bileyim başarı, kültür gibi konularda kendinizi eksik hissediyorsunuzdur. uluslararası çalışan firmada çalışıp dil konusunda yetersizsinizdir. yani özgüven sadece şık giyinmek, güzel olmak, sevgiliniz olmasından dolayı tam olmayabilir, olmamalı da. kendinizde eksik gördüğünüz yönleri keşfedip o konularda kendinizi güçlendirirseniz daha iyi olur sizin için sanırım.

Back
X