• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

özgüven icin zayiflamak şart diyorsaniz ...

Cnm telden rep olmuyor ben seni aksama replicem :1:

Hosbuldukk artık bu fazlalıklardan kurtulmak ıstıyorumm ama tek basınada bı zaman sonra tak edıyor ınsanın canına hep beraber guzel sonuclar alırız ınsallah :21:

İnşallah canım benim. :16:
Anlat bakalım kendini, boyunu kilonu falan, tanışalım. :16:

Doğru soyluyorsun :9: Vermesıde alması kadar basit olsa keşke puff.. Peki senın kg ve boyun kac ne kadar oldu baslayalı?

2 gün oldu başlayalı.. :1: :1:
1.67 boyum canım, 87 küsür de kilom. :16::16:
Başarıcaz ya inanmak lazım, kolay veriyorum ben güya, kolay alıyorum saçma sapan bi ilişki. :1::1:

2 gün oldu başlayalı.. :1: :1:
1.67 boyum canım, 87 küsür de kilom. :16::16:
Başarıcaz ya inanmak lazım, kolay veriyorum ben güya, kolay alıyorum saçma sapan bi ilişki. :1::1:

İnşallah basarıcaz :8: O durum bende de vardı ama sanırım bırazda bunun rahatlıgına vararak bu kadar kıloyu rahat aldım nasılsa kolay verıyorum dıye ama gerı donuslerıde muhtesem oldu :50: ee ne zaman tartılıyoruz pekı? Hangı aralıklarla?:54:

İnşallah basarıcaz :8: O durum bende de vardı ama sanırım bırazda bunun rahatlıgına vararak bu kadar kıloyu rahat aldım nasılsa kolay verıyorum dıye ama gerı donuslerıde muhtesem oldu :50: ee ne zaman tartılıyoruz pekı? Hangı aralıklarla?:54:

Ben çarşamba biliyodum ama salı günüymüş tartı günü. :1::1:
Salıdan salıya canım.
Bol su içmek ve 3beyazdan kaçmak ana temamız..:1:

Back
X