- 23 Ağustos 2018
- 589
- 590
- 53
- 51
aslında koç burcu yönetmeyi sever ama bu duygusallık nerden geliyor anlamadım:) günümüzde duygusallık hiç işe yaramıyor malesef...bende senin tam tersinim, kimseyle duygusal bağ kuramıyorum, kurmakta istemiyorum...ilişkilerim hep yüzeysel, kimseyle aşırı samimi olamıyorum...buda sanırım benim kendimi insanlardan koruma yöntemim gibi..çünkü aşırı samimi insanların sonunu görüyorum, hep hayal kırıklığı, pişmanlık...böyle resmi çokta iyi oluyor, kimseden bir zararKoç burcuyum, evet çok duygusalım, çok Da sulugözüm:) duygusallığıma bir çözüm bulabilir miyim bilmiyorum ama kendini sevme kısmına acilen çözüm bulmalıyım? Eşyalarla değil, kişilerle bağ kuruyorum, bir de eşya olsaydı iyice depresif bir insan olurdum sanırım:)
görmüyorum..gerekmedikçe iyilik yapcam diye koşturmuyorum...günümüzün şartlerı belli, insanlar artık maneviyata değil, maddiyata odaklılar...ilişkilerde(aşk olsun, komşuluk olsun) çıkarlara bağlı...o yüzden kimseylede uğraşacak halim yok...sadece ailem odaklı yaşıyorum, eşimi, çocuğumu, annemi babamı mutlu edeyim bana yeter...gerisi hiiiç önemli değil...