Ozguven Sorunum

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Bu aralar kendimi cok bakimsiz ve cirkin hissediyorum. Bu durum psikolojimi etkilemeye baslayinca artik tarzimda bir degisiklik yapayim dedim.

Oncelikle benim kendime hic ozguvenim yoktur. Ozguvenimi nasil kazanicam bilmiyorum okul bitip is hayatina atildigimda oz guven cok onemli olucak benim icin. Ozguven sorunu olup da yenebilen var mi acaba?

Iki ayri konu acmayayim diye obur sorumu da buraya yazmak istiyorum. Tarzimda degisiklik yapicam demistim, sacimin rengini ve modelini degistirmek istemiyorum o yuzden giyimimde degisiklik yapmaya karar verdim. Boyum 164 ve 53-54 kilo civariyim. Uzun elbiseleri cok seviyorum ama boyum kisa oldugundan sanki yakismaz gibi geliyor. Giyim onerileriniz varsa alabilirim :)

Normalde seffaf lens kullanan biriyim ama bir degisiklik yapip menekse rengi lens almak istiyorum. Ama bir ayligina. Normalen lens aldigim markadan 6 aylik aliyorum acaba konussam 6 ciftten birini menekse rengi yaparlar mi? Yoksa ayri mi almam gerekiyor? Bir de dogal durmasi onemli marka onerilerine acigim. Kendi goz rengimin ustunde kotu durur mu diye suphelerim var.

Cok onemli bir dert sayilmasa da okuyup cevaplarsaniz sevinirim :)

Allah Başka dert vermesin

Gozleriniz renkli degilse renkli lens takmaniz zaten benim ozguvenim yok diyre bagirmak demek. Bence takmak zorundaysaniz seffaf takin.
Ayrica boyunuz ve kiloniz cok guzel. Size her sey yakisir diye dusunuyorum.

Son düzenleme:

Boyum uzun olsun isteseydim hep dolgu topuk giyerdim sanırım, çok rahat Bir de lens sağlık sebebiyle mi kullanıyorsunuz, öyle değilse doğal haliniz daha güzeldir eminim

Boyum uzun olsun isteseydim hep dolgu topuk giyerdim sanırım, çok rahat Bir de lens sağlık sebebiyle mi kullanıyorsunuz, öyle değilse doğal haliniz daha güzeldir eminim
Rahatsa ben de alayim ya cunku topuklu ayakkabi sevmiyorum cok rahatsiz diye. Evet gozlerim bozuk oldugu ici lens kullaniyorum :)

Gozleriniz renkli degilse renkli lens takmaniz zaten benim ozguvenim yok diyre bagirmak demek. Bence takmak zorundaysaniz seffaf takin.
Ayrica boyunuz ve kiloniz cok guzel. Size her sey yakisir diye dusunuyorum.

Gozlerim renkli ama menekse rengini de cok severim ,o yuzden :)

Tesekkur ederim, bacaklarim carpik oldugu icin dar kesim pantolonlari giyemiyorum ne kadar hosuma gitse de. Surekli kot ispanyol paca giyiyordum ama sikildim artik hem de spor duruyor biraz sik olmak istiyorum

bence topuklu giy ozguven otomatikman tavan yapiyor... renkli lens hakkinda dusuncem;igrenc.. tek kelimeyle cok basit duruyor
Oyle mi dusunuyorsunuz :/ aslinda denemek istiyorum eger cok yapay durursa takmiycaktim zaten.

bronzlaş..anında özguvenın gelir..ne gıysen yakışır..

Bronzlasmak benim icin bir olum malesef. Yara oluyor her yerim. Bir kac yaz once su toplamisti omuzlarim

Oyle mi dusunuyorsunuz :/ aslinda denemek istiyorum eger cok yapay durursa takmiycaktim zaten.

Bronzlasmak benim icin bir olum malesef. Yara oluyor her yerim. Bir kac yaz once su toplamisti omuzlarim

dırek haşlanırsan öyle olur..

yavaş yavaş bronzlaş..beyaz tenlı degılsen yara falan olmaz..

1.64 boyun neresi kısa ya. Scharlett johanson 1.62 ne gıyse yakısıyor. Fiziğin duzgunse boyda abartmıssın bence sen. Üstelik lensi iğrenc buluyorum. Sen biraz kendı kendını takmıssın.

Üstelik burada kımse kımsenın derdını küçümsemesin. Yok Allah baska dert vermesin yok bilmem ne. Bu kızında derdi bu yararlı olacaksanız yorum yapın olmayacaksanız daha fazla germeyın yani.

Son düzenleme:

Acikcasi ben de kisa bulmuyorum gayet ortalama bence ama cevremdekiler sagolsun surekli boyumun kisa oldugunu belirtiyorlar. Sanki isvecte yasiyoruz da herkesin boyu 175 :) Fizigimin duzgun oldugunu dusunuyorum acikcasi ama belim biraz kalin gibi. Lens konusunu yakin arkadaslarima da danistim onlar da alma bence dediler.

Son yorumunuza da katiliyorum, milletten derdim yeterince buyuk mu konu acabilir miyim diye izin alacagiz sanki :) Ozguvensiz olmam ve dis gorunusumu/giyimimi begenmem nedeniyle konu actim. Yardimci olmaya calisan arkadaslara tedekkur ediyorum :)

Merhaba:)

Saç rengini ve modelini neden değiştirmek istemiyorsun ki
En önemli değişiklik o .

diyecegim tek sey spor yap inasani ckk mutlu ediyor kendimde denedim :) ve buraz tenine renk ver solarium.. ama abarti derecede degik kivaminda )

diyecegim tek sey spor yap inasani ckk mutlu ediyor kendimde denedim :) ve buraz tenine renk ver solarium.. ama abarti derecede degik kivaminda )

Spor yapmayi ben de cok istiyorum ama en ufak harekette bile asiri derecede yoruluyorum nefes nefese kaliyorum dakikalarca. Ama yuruyus yapmayi deneyebilirim tesekkurler :)

Ee canım sen ne istiyorsun ki :)

Gözlerim renkli diyorsun . Kilon boyun ideal . Saçların uzun sarı .

Eksiğin gediğin nerede oradan hareket edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…