Özgüven tanrıçası ben.. ve boy kompleksim.!!

28 yaşındayım canım . Valla ben 1.60-, 1.65 civarı olmak isterdim. Kilo alsalar bile göstermiyorlar, ben azıcık kilo alayım devlet gibi kadın falan oluyorum yani.

Hayır ne yapalım şimdi, hani boy bu ne sizi kısaltabiliriz nede digerlerini uzatabiliriz! Kilo olsa neyse ki bende kilo Yüzünden dün konu açmıştım. Ayrıca eşimde yanında minnak bi hatun ister demişsiniz, eşinize demiyorsunuzdur insallah bunu, yoksa minnak biriyle görürsünüz benden demesi :KK12: eger öyle birini isteseydi öyle birini seçerdi, sonradan uzamadın ya! Ayrıca 1,68 cok normal, bende 1,70 im hic uzun hissetmiyorum kendimi ailede en kısa benim Cüce diyor kuzenler :KK70:

Benimde boyum kısa Allah işte kimse kendinde olan hiç bir özelliğinden güzelliğinden memnun değil boşuna takıyorsun

Benim boyumda 1.79 bende sizin gibi üzülüyorum bazen.Benim hayatımda hiç benden uzun adam olmadı.Topuklu giymeyi çok seviyorum beğendiğim ayakkabılarda en az 10 cm oluyor.Topuklu giyince insanların bakışlarından aşırı rahatsız oluyorum.Yolculuklarda koltuğa sığmıyor bacaklarım.Elbise diye satılan şeyler bana bluz oluyor(vücut hatlarımında etkisiyle).Ama 1.50 olmaktan iyidir diyorum.Bi de iri kemikli bir insanım spor geçmişim de var siz hesaba katın.Hele bi omuz var bende çoğu erkek tıfıl kalır yanımda.Ama bende isterdim sevgilim kolunu atsın omzuma sonra hoop kucağına alsın kumsalda falan ama yok kazuletim kaderim bu :KK42:

canım herkesin derdi başka valla ben 152 sevgilim 195 boyunda. Bari omuzuna yetişeyim diye 15 cm topukluyla ayaklarıma eziyet ediyorum :51:

Bence en guzel boy 1.68. 1.70 in altinda erkekler icin iri kadin fantezisi olursun. 1.80-1.85 boyundaki erkekler icin ideal kadin olursun. 1.90 ustu erkekler icin minyon kadin fantezisi olursun :D topuklu yakışır, ne kazulet olursun ne annesinin ayakkabisini giymis cocuk gibi. Velhasili sen normalsin etrafindakiler kisa. Esin kompleks yapmıyor da sana ne oluyor.

Not: ben tam 1.68 im anlasilacagi uzre :D dunyaya gene gelsem gene bu vucutla ayni boyda olmak isterdim.

1.68boyla komplekse girmek cok enteresan olsa gerek.
Nasil hissedersen oyle davranirsin, sen kendini kazulet gibi gorursen davranislarin da oyle olur.
Senden oldukca uzunum, ama kendimi hic acayip hissetmiyorum.
İs ve arkadas ortamimdaki insanlar benden oldukca kisa, ama bu onlarin sorunu, hic de onlara bakip dertlenmem.
Hatta giyerim 8-10 cm topuklu, ohh salinirim ceylan gibi :)
Ben kendimi topukluyla cok zarif hissediyorum, uzun boylu olunca topuklu hayal falan olmamali bence. Sen kendini dev gibi hissedersen etrafindakiler de sana dev muamelesi yapar.
Kendinle baris mutlu ol :)

Bende 1.68 boyundayım ve nefret ediyorum. Ne olurdu yani 2 cm'cik daha uzun olaydım 1.70 olaydım nolurdu yani :(
Bu arada lazım olur belki ; her doğum yapıldığında kadınlarda 1/2 cm kısalma oluyormuş :KK53:

1.68 uzun mu? Daha çok orta boy gibi geldi bana. Ben 1.75'im, keşke diyorum 1.80e filan dayansaydım. Çok seviyorum uzun boyu.
Eşiniz de siz de topuklu giyebilirsiniz. Hafif topuklu erkek ayakkabıları var, ben giyen görmüştüm.

Haydaaaa :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Uzunum diye üzülende bi sizi gördüm yani vallahi :))) Ayrıca sizin boyunuz ne uzun ne kısa çok güzel çok ideal.Eşiniz bence üzülüyosa yanında minnak sevgilisi olmadığı için değil,kendisi uzun olmadığı için üzülür çünkü erkek ölçülerine göre eşiniz kısa sizde bir anormallik yok :) Ayrıca ben düz taban 1.70 olaydıııııııım diye kendimi çok yerden yere atmışımdır :)
Dertsiz başınıza dert aramayın hiç bi garipliğiniz yok :)

Herkese merhabalar... başlıktaki yaman çelişkidende anlayabileceğiniz gibi. normalde ortamda olsun gunluk hayatımda olsun özgüvenim cok yerindedir. hiç bişeyi takmam kendimle barışığımdır. Dünya güzeli gibi ortalarda salınmam ama takıntılarım yoktur vs..

ama bu konuda egoma yenildim sanırım. kafaya takıyorum.

Fakat gelelim ki şu boy konusuna boyum 1.68 yanılmıyorsam en fazla 1 cm asagı yukarı oynar.
eşimle aynı boydayız bundada bi sıkıntı yok ben sectim ben sevdim.

Ama eşimin arkadaşları yani arkadaş ortamımızdaki herkesin sevgilileri 1.60 1.55 boylarında kızlar böle narin narin adamlar uzunda değil hani eşim kısada onlar uzun değil . kızlar boyle bi yere gidince sevgililerin kollarnın altına sokulabiliyolar ben deve gibi hissediyorum kendimi.
eşime yanaşmıyorum o da isterdi herhal yanında minnak bi eş.

bide zayıfım uzun mu duruyorum nedir. bi düğünde hepsi topuklularla gezebiliyolarlar ben zaten giyemiyorum bide giysem kuş bakışı bakıcam insanlara demek ki çok üzülüyorum ya.

normalde aşırı uzun olmadıgımı biliyorum.. ama ortamda cok kotu hıssedıyorum
ha diyeceksiniz ki kızları mı uzatalım kocanımı yoksa senimi kısaltalım haklısınız ama kimseyle paylasamadım:KK43:
Bende 1 73 falanim lise 1 de 2 de bende takardm hep erkekler kısaydı bnde sevglmle aynı boydaydm hep uzulurdm senin gbi ama sonra başka bi sevglm oldu halada o 1 90 olunca daha kendimi uzatmaya calisiyom topuklu fln giyiyorm yapabilecek bsey yok bu yanındaki kişiyle alakalı ama bence sorun etme snn boyun standart

bende basligi okuyunca yine kisa boy sorunu sandim...

sen 168 le uzunum diyorsan ben cikmim sokaga madem

Bende 1.68 boyundayım ve nefret ediyorum. Ne olurdu yani 2 cm'cik daha uzun olaydım 1.70 olaydım nolurdu yani :(
Bu arada lazım olur belki ; her doğum yapıldığında kadınlarda 1/2 cm kısalma oluyormuş :KK53:

Ya kısalmamı olurmuş. Bende birşey ilave edeyim. Hamilelikte ayaklarda büyüyor malesef. ve kalabiliyor bu durum.

Benim boyum 177 hemde zayıfım daha uzun görünüyorum eşim benden 6 cm daha uzun düz taban iyide topuklu giyince aynı oluyoruz çok abartı geliyor banada ama Görenler yakıştırıyor bizi senin boyun gayet ideal takma bence

180 boyumla öleyim o zaman ben :KK53:
valla ne yalan soyleyim ben de cok ozeniyorum topuklu giyip kocasinin boyunu gecemeyenlere boyle adamların yaninda mini minnak kalanlara falan.
ama napayim dusunmemeye calisiyom cunku benim oyle bi luksum yok bu gerceklere alismam lazim :KK53:

1.90-148 bi cift gorunce silkelendim ve kendime geldim Allaha sukrettim birak kol altina alinip gezmeyim yani o hale gelecegime :KK53:

ben de 1.68 im bazı kız arkadaşlarımdan uzunum,bazıları da benden uzun manken gibi.hiç birinin de boy kompleksi yok.benden kısa olan arkadaşlarımla gezerken ya da foto çekilirken sırıtıyorum gibi geliyor iri gözüküyorum diye düşündüğümden.uzun olanlarla gezerken de küçük hissediyorum :)) hepsi karışık dolaşınca iyi oluyor Hoppa

Valla ben de öleyim o zaman boyum 175 nişanlımla aynıyız düğünümde converse giyeceğim arkadaş düğünlerinde topuklu hayal ben de isterdim böyle sarıp sarmalasın ama o da belimden tutar genelde boşver dert edecek başka bir şey mi kalmadı ben de keşke senin boyunda olsaydım herkes kendinde olmayanı istiyor hep işte kısa olan uzun olmak uzun olan kısa olmak istiyor:KK11:

Back
X