- 7 Mayıs 2014
- 434
- 155
- 33
- Konu Sahibi blackwitch7
-
Haksızsınız.
İşe giderken kendine sonuna kadar güvenen, karşısındakine direkt kendini ifade edebilen güçlü karakterlere iş veriyorlar.
Bunun yanında bir de bakımıyla kendini destekliyorsa, bulunmaz hint kumaşı oluyor.
İnanılmaz bir hikayem var benim hayatımda.
Bir arkadaşım var diyeyim.
Allah'ın yarattığına bir şey denmez biliyorum elbet ama, yani bakıyorum bakıyorum bir güzellik bulamıyorum.
Bunun sebebi, 25 yaşında ama bıyık kaş almaz(kaş alma zorunlu değil ama tek kaş bahsettiğim kişi), vücudu öyle ahım şahım da değil.
Bırakın makyajı, krem bile sürmez.
Ama öyle bir özgüveni ve öyle bir hal tavrı var ki, tanıdığımız tüm erkekler o arkadaşımın peşinde koşuyor ve güzelliğinden kendilerini alamadıklarını söylüyorlar.
İlk zamanlar herkes dalga geçiyor sandım, inanamadım ama iş öyle böyle değil.
Sonra anladım, işin özü kendini sevmek, özgüvenli olmak ve karşıdakine bunu empoze etmekte.
Bir insana 5 defa ben aptalım derseniz, o insan aptal olduğunuza inanır.
Fakat çok güzelim, çok güçlüyüm derseniz, artık sizi öyle görmeye başlarlar.
Bunun yolu da kendinizi sevmekten geçiyor.
Bunu sormamin sebebi, bana oyle geliyor ki sanki sizin su anki durumunuzun sebebi yaptiginiz bu "hata" diye adlandirdiginiz olay.kendim yaptım o hatayı malesef lisedeydim.
bi sene beraberdik ardından beni aldattgnı itiraf etti sonra da aldatmamıştm ilişkiden sıkıldığım için ayrılalm diye yalan söyledim dedi.ya işte dediğim gbi biliosunuz o dönem ergenlik dönemi ne çocuksun ne gençsin o da bilmiomus naptgnı demekki bende..gecmiş konumu okuyablrsnz bahsetmstim babam annemi aldattı falan ben o dönem o yüzden dağıttım.Bunu sormamin sebebi, bana oyle geliyor ki sanki sizin su anki durumunuzun sebebi yaptiginiz bu "hata" diye adlandirdiginiz olay.
Peki sevdiginiz biri miydi? Yani o olduktan sonra sizi birakip gittimi yoksa bir sure iliskiniz oldu mu?
İyi cnm en azındanlisede sacma sapan çaglar varya o çaglarda işte ben saçmalayıp o hataya düştüm o zamandan beri bakire değilim ardından tövbe ettim ben ne yaptım dedim..şu an dikkat etmye çalışıyorum geçmişte yaptıgım hataları düzeltemem ama en azndan bundan sonra daha az hataya düşerim inşaallah..tesettür de istiyodum içimde vardı yaptım.
Siz davranış biçimi olarak, konuştuğunuz insanlara demek ki eksiğiniz var gibi hissettiriyorsunuz.kendimi sevicek gücü bulamıyorum peki onu nasıl bulucam onu da söylermisiniz?geçmişimi öğrenen zaten başlıyo aşagılamaya.onu geçtim onu öğrenmeden bile bana karşı hep bi başka kızlarla arşılastrma halindeler ben de ister istemez eksiğim varmış gibi hissediyorum alnıyorum
Anladim..bakin tovbe etmissiniz ne guzel..Allah icten yapilan tum tovbeleri kabul eder..artik bu gunahinizi daha fazla dusunmeyin ve yolunuza devam edin..onunuze bakin..bi sene beraberdik ardından beni aldattgnı itiraf etti sonra da aldatmamıştm ilişkiden sıkıldığım için ayrılalm diye yalan söyledim dedi.ya işte dediğim gbi biliosunuz o dönem ergenlik dönemi ne çocuksun ne gençsin o da bilmiomus naptgnı demekki bende..gecmiş konumu okuyablrsnz bahsetmstim babam annemi aldattı falan ben o dönem o yüzden dağıttım.
ne kadar şanslısınız Allah mutlulugunu arttrsın:) doğru söylüyosunuz zaten karşıma kıymet veren sadece bi kişi çıksa yanımda olsa bi nebze olsun yüküm hafiflicek.Anladim..bakin tovbe etmissiniz ne guzel..Allah icten yapilan tum tovbeleri kabul eder..artik bu gunahinizi daha fazla dusunmeyin ve yolunuza devam edin..onunuze bakin..
Biz hepimiz cok mu temiziz sanki? Hepimiz hayatimizin belli zamanlarinda hatalar yaptik..
Herkes cok mu guzel peki? Kendi adima konusayim cok guzel biri degilim..orta derecedeyim :) ve esim bence cok yakiskli..gorenlerde oyle diyor zaten. Ama esim beni o kadar guzel goruyorkiyani ben biliyorum onkadar guzel olmadigimi..tvlerde goruyoruz ne guzeller var ama esim artik beni nasil goruyorsa sanki dunya guzeliyim
Yani demek istedigim sey, birgun senin de karsina seni sen oldugun icin sevecek biri cikacak ve sana guzel oldugunu hissedirecek ..buna emin olabilirsin
Ha bide soyle bisey var>>ne guzeller gordum kalbi guzel olmadigi icin dis guzelligi gorunmuyor, soguk ve itici duruyor..ama bir de ne cirkinler gordum o kadar iyi bir kalbi var ki o kadar iyi huylu tatli dilli ki asla o kadina cirkin demeye dilin varmaz..
Benimde yas 21, dediklerinizin çoğu bende de var, saçlarım çok dökülüyor, vücudum pul pul oluyor stresten, mide ağrısı çekiyorum yine stresten.. Bende boy da var 175 cm.. Ama ne işe yarar ki.. Kendime bakım yapmayı okul sonrasına bıraktım çünkü şimdi yapsam 2 dün sonra yine aynıyım malum dersler falanMrb benim uzun zamandır özgüven problemim var..tesettüre girmemle beraber daha da arttı asla pişman değilim ama pardesü falan giyiyorum yaşım 22 dolayısıyla büyük görünüyorummakyaj yapmıyorum yapsam da yakıştıramıyorum bi türlü güzelleşemiyorum gibi geliyo ya açık halimi beğenirdim tamam ama mesela o zaman da sorunlarım vardı hep var.vücudum fit değil yani çk çok kilom yok bikaç kilo fazlam var selülit kararma saçlarım seyrek aklınıza gelebilcek herşey var..ya yaşıtlarıma bakıyorum benm gbi olan hiçbişey umurlarnda değil para harcıolar geziolar tozuolar ben öyle değilim ruhen de olgunum.bi arkadaşım var mesela kızın fiziği o kadar güzelki sıfır selülit..başka bi arkadasım yine yüzü güzel kirpiklri falan.kendme bakıyorm özellkle güzel olan bi yanım yok yani.dışardan bakımsızım gbi görünüyorum ablam falan zaten ayrı bi mesele eski konularmdan okuyabilirsiniz.biliyorum kendme güvenmezsem hiçbişey yapamam ama burda tıkanıyorum elle tutulur tavsiyeler verir misiniz?çok kafama takılıyo ya yarın bigün evlenrsem (evlenebilirsem) açık halimi eşim yine beğenmicek vücudum berbat zaten..tamam kendme güvenmem gerek de onun için de elle tutulur bi değişim olması gerek atıyorum aynaya baktgmda bacaklarmı beğenmem gerek iğrenmemem gerek dmi..geçmişte bekaretle ilgili problmlerm oldu bilmiyorum o yüzdenmi böyleyim..bu size bu da dert mi dedirtebilir ama inanın hiç hiç mutlu değilim ilişkilerime de yansıtıyorum galiba..ne zaman bi erkkle görüşsem beni kıskandrmak için sarışın mavi gözlü olsaymışsın bilmem ne dio demekki bende bi sorun var yaa sırf bu yasadıklarm yüzünden beyaz tene sarışınlıga taktım maske spor bildiğiniz ne varsa söyleyin nolur..bakire değilim kafamda birsürü şey dönüyo Allah affeder mi diye bide güzel oldgmu hissedemeyince iyice kendmi bırakıyorum ya bunu nasıl anlatrm bilemiyorum umudum kırıldıkca kırılıyo değersiz hissediyorum kendmi hem de çok zevk alamıyorum hayatmdan.açılmak gbi bi düşüncem yok pişman değilim ama nasıl yapsam da bu özgüven yerine gelse artık ezilmek istemiyorum kendi ayaklarmn üstnde durmak istiyorum sadece evlnmeyi falan herşeyi geçtim.kendmi toparlayamıyorum ya belki farkında olanlar vardr sürekli konu açıyorum bitmiyo kendmle problemim teşekkür ederm okudgnz için.
güldürdünüz beni :) fabrika fikri güzelmiş:))Vallahi benim gördüğüm eşin seni gerçekten severse kilo, selülit, sivilce hiiiiiçç bir şeyi görmüyor. Takıntı yapma boşuna.
Ama yaşadığin olaydan pişmansan tövbe et Allah sana da güzel kapılar açacaktır. Çok sık bakma aynaya. Sesli sesli kitap oku. Bu özgüven için önerilen birşeydir. Tek başina dışarı çık bol bol. Biraz da sen kafana taktığin için öyle düşnüyorsun. Mavi gözlü sarışın isteyenin afedersin ama kör mü, seni görmeden mi konuşuyor. Sanki sarışın mavi gözlü fabrikası var, haber versin üretilsin. Tövbe Ya Rabbim..
keşke öyle bi imkanım olsa yasadıgım yerde psikiyatr var psikolog yokBence senin guvenini kiran bakire olmaman.Destek almalisin cunku ilerde cok cok daha derin yaralar olusturacak.Once psikologa git ozel bir klinige.Zamanla diger sorunlarin asilir
isyan gibi bi niyetim yok asla..çok bunaldım bişeyleri rayına oturtamamaktanSen resmen isyan ediyorsun.. Hiç yakıştıramadım. Önerdiğim kitapları okumamışsın belliki. Okusaydın böyle düşünmezdin
Sana dediğim kitapları okumak istemiyorsun. Ne istediğinden tam emin değilsin... ben ne yapayım o zaman ? Beterin beteri var. Çıldırayım mı yaşadıklarımdan ötürü. Isyan bayrağımı mı çekeyim bu yaşımda dul kaldım diye. Çok konuştuk bu konuları böyle olmaz...isyan gibi bi niyetim yok asla..çok bunaldım bişeyleri rayına oturtamamaktan
okucam o kitapları da öğrenciyim şu ara maddi durumum iyi değil.ilk fırsatta alıp okucam.sen evlenip dul kaldın ama ben bambaşka bişey olarak görünüyorum insanların gözünde.namussuz damgası yemek ağır geliyoSana dediğim kitapları okumak istemiyorsun. Ne istediğinden tam emin değilsin... ben ne yapayım o zaman ? Beterin beteri var. Çıldırayım mı yaşadıklarımdan ötürü. Isyan bayrağımı mı çekeyim bu yaşımda dul kaldım diye. Çok konuştuk bu konuları böyle olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?