Özgüven...

Onlar insan değil.

Ah can... Normalde siteye üye değildim lakin senelerdir ara ara bakardım. Sırf seni okuduktan sonra sana moral vermek için üye oldum. Elhamdülillah ben boyle birsey yasamadim ama her şerde bir hayir var ya. Belki de Allah olgunlasman adina sana bunu yasatti. Belki de seni buyuk baska belalardan kurtardi. Belki karsina cok kotu biri cikacakti ve sen suan evlenmis ayrilmis olacaktin yahut hastaliga tutulacaktin. Her iste bir hikmet mutlaka var. Evet hata senindir ama Allah ne olursa ne yasarsan yasa tovbe etmeni ister ve O bunu ister... Tovbe etsemde Allah benim tovbemi kabul etmez diye icinden gecirirsen bilesin ki bu şeytandandir, Sakin isyana dusme.Anne baba evladina tokat atsa ici acir,atar ama uzulur. Allah evladina,kuluna tokat atarmi... Benim gorusumce Allah sana bu vasita ile karsina cok duzgun birini cikaracak ve sende yuvani kuracaksin. Her serde bir hayir var unutma. İnsirah suresi mealinde Allah iki kere Her zorlukta bir kolaylik vardir. Evet! Her zorlukta bir kolaylik vardir. Diyor sence nicin iki kez bunu tekrarliyor,israr ediyor. Evet cunku gercekten bu yasadigin zorluklara bir kolaylik var da sen isin hikmetini bilmedigin icin hirpaliyorsun kendini... Kendine gel lutfen Can.. Ozune don.. Bak ne guzel tesetture girmissin bende 21 yasindayim ve kucuk yasta girdim 6 sene olacak. Elhamdulillah hic pisman olmadim. :) Allah bizi zaten oyle guzel yaratmis ki makyaja ihtiyac duymak tamami ile sacmalik.. Elbet bakimli olmak kendi emanetimize bakmak durumundayiz lakin emanetle oynamak biz mumin kullara yakismaz. Gunluk bakimlarini yapabilirsin,spor yapabilirsin bol su ve yediklerine dikkat ederek ihtiyaclarini karsilayabilirsin. Kuran ve Namaz da sana Nur katacak insallah:) ayrica canim biraz yanliz kal, zaten normal sartlarda biri ile konusmak,sevgili olmakta islama pek uyan bi husus degil. O yuzden Allaha tovbe ederek duani hic eksik etme. Tovbeni hep taze tut. Ayrica bu olayini hic kimseye sakin bahsetme. Evlenecegin kisi haric. Allah ile aranda kalmali.. Selametle can.

çok sagol gözlerim doldu okurken inanki..cok cok dogru seyler söylemissin kendimi toparlamaya çalışcam bbundan sonra insaallah.senin gibi insanların oldugunu bilmek içimi ferahlatıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…