özgüvenimi kaybettim,hükümsüzdür

bi de bu konusmalara ben izim vermiyorum aslinda cunku o oda arkadasim ve is arkadasimla topu topu iki uc kez ayni masada zorunluluktan oturduk yani samimi bile degiliz anlamadim ki yumusak yuzliyum die her seyi soyliyceklerink saniyorlar sanirim ben atismayi sevmiyorum o yuzden kimseyle yakin olmayip kacmayi tercih ettim asgari iliski kiruyorum herkesle

Eski konularınıza baktımda. Eşinizle olan durumu ne yaptınız acaba?

güzellik göreceli bir kavram.mesela bende bir akrabamıza bayılıyorum yüzü tek kelimeyle bebekler kadar güzel ama başkasına göre normalmiş.

Çirkinlikmiş, güzellikmiş geç güzelim bunları, şey var mı şey, Şefkatli, içten, duygulu, dengesiz, arzulu, şirret, melek…
Uzun lafın kısası kadın gibi kadın mısın?
1- Kaprisli misin?

2- Naz yapmayı biliyor musun?

3- Kıskanç olmakla övünüyor musun?

4- Rahatça ağlayabildiğiniz için mutlu musun?

5- Süslü iç çamaşırlarını, renkli giysileri seviyor musun?

6- Şefkatli, duygulu, kırılgan görünebiliyor musun?

7- Gururlu musun?

Bunlardan haber ver güzelim, yoksa 2-3 estetikle hallolacak basit şeylerle gelme buraya

konuda en çok şaşırdığım çevremizde bizim güzellik anlayışımıza hitap etmeyen kişiler elbette vardır . Ama kim dan diye söyleyebilir aklım almıyor . Hani arkanızdan dedikodu olur , mesaj yakalarsınız anlarımda alalen bu ne ya , çirkinsin vs demek . Terbiyesiz insanlar . Kalpleri çirkin olmayan kimse böyle kıramaz kimseyi .

Madem imsanlarla aran iyi degil bari biraz burnu havada ol.Kotu olacaksan da en azindan gururun kirilmaz.Suratina boyle seyler soyleyemezler.

Madem imsanlarla aran iyi degil bari biraz burnu havada ol.Kotu olacaksan da en azindan gururun kirilmaz.Suratina boyle seyler soyleyemezler.
zaten son bikac yildir insanlardan mumkun mertebe uzak durunca herkes beni burnu havada ,kendini bisey biri olarak algilamaya basladi cok yalniz ama cok huzurluyum

ben de anlamadim zaten inanin hic de kimseye rencide edici kelime bile kullanmM,bi soyledigimi on kere tartip soylerim karsimdKi incinmesin diye,iki gulumseyince herkes haddini hududunu aşıyor ben de soguk ve ciddi duruyorum ki boyle seyler olmasin diye;cevremdekiler de kulturlu sayilabilecek kisiler

Güzel enerji bütün kusurları perdeliyor bu kesin.
Mesela Gülse Birsel'in burun yapısı 10 kişiden belki 9 unun standart altı bulacağı yaradılışta ama koştura koştura bıçak altına gitmedi ve senaryosunda bile kendiyle inceden dalga geçebildi ..Böyle bir sürü örnek var..Bence olumsuzlukları ya da şansı fiziksel özelliklere bağlamak doğru değil , kendinizi ne anlamda eksik buluyorsanız o yönde geliştirebilirsiniz . İnsanlara size hakaret etme fırsatını vermemekten başlayabilirsiniz,gerekirse siz de bilmukabele yerin dibine sokun bazıları nezaketten anlamaz..

Son düzenleme:
İnsanlar ne kadar zalim. Anladığım kadarıyla kendinizi güzel bulmuyorsunuz ve yaşadığınız sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Ama bence sorun özgüvensizliğiniz sebebiyle insan ilişkilerinde saygı kazanamamanız. Evet güzel insanlara tuhaf bir saygı duyulur yine de saygı kazanmanın tek yolu güzel olmak değil. İnsanların size böyle davranmasına izin vermişsiniz, kendi standartlarınıza göre ''güzel'' olsaydınız da yine benzer sorunlar yaşayabilirdiniz.

Bir de neredeyse her estetik sorunun çözülebildiği çağda insanların çirkinim demesi çok yanlış. Kendinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, ameliyat vs gerekli değil. Kendinize özen gösterdikçe saygı duyarsınız, siz kendinize saygı duydukça başkaları da size saygı duyar.

Butun patavatsiz insanlar çevrende be bunlari yine sen cekiyorsun...yani senin yuzunden cunku icten ice kendine saygin yok ve bunu cevren algiliyor
Guzelligini cirkinligini bilemem ama en azindan hergun aynada kendini sev ve saygi duymaya basla....zamanla cevrenin tutumu bile degisecek

kimseye güzellik borçlu değilsiniz. boş verin onların pis zihniyetini sağlığınızın tadını çıkarmaya bakın.

İnsanlar başta dış güzellik sonra iç güzellik bakıyorlar. Yani güzel olup içi fos ise neye yarar?
Mesela küçük çocuklarda hep dikkatimi çekmişti sTaj dönemimdeydim anaokulunda calisiyordum yıllar önce.
Böyle oyuncak bebek gibi çocuklar daha sakin daha dOnuk oluyordu çoğu hepsi değil. Ama oyuncak bebek gibi olmayıp ama bi okadar tatlı şeytan tüylü çocuklar vardı. Hatta bi çok arkadaşımızlâ böyle bi konuşma yaşamıştık.
Ayrıca benim çok yakışıklı bir kuzenim var okadar güzel sevgilileri oldukii. Son sevgilisi onlar kadar alımlı değildi..teyzem de beyenmedi . Tanıştık falan filan inanirmisin baktıkça bakasın gelir . Konuştukça güzelliğini görebiliyoruz tam bi şeytan tüyü var.. ve suan sorsan teyzem hem güzel hem alımlı bulur eminim. Çünkü tanıdıktan sonra böyle bi bütünlük yaşadık. Teyzem öyle herkesi beyenmez eski kafalı biridir .. Yakın zamanda düğün olucak inşallah bize katılicak ve hepimiz çok mutluyuz bu yönde.

Bu ulke deniz akkaya gormus bacim ya. Nereni begenmiyosun kilo mu burun mu dudak mii yuzun boyutumu sac seklini degissen bile yetebilir. Onemli olan neyi begenmedigin. Bu kadar cok takiyosan paran da varsa bence bir kac minik dokunus yapilabilir.

yahu sizde ne biçim insanlara denk gelmişssiniz böyle ne biçim insanlar var. herkesin ayrı bi güzelliği vardır hangimiz dört dörtlüğüz ki ?

haklısınız ,belki de etrafa negatif enerji veriyorumdur;ama napabilirdim ki o laflar söylenirken de ehehee diye gülemedim ,kalkıp gittim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…