Eski konularınıza baktımda. Eşinizle olan durumu ne yaptınız acaba?
zaten son bikac yildir insanlardan mumkun mertebe uzak durunca herkes beni burnu havada ,kendini bisey biri olarak algilamaya basladi cok yalniz ama cok huzurluyumMadem imsanlarla aran iyi degil bari biraz burnu havada ol.Kotu olacaksan da en azindan gururun kirilmaz.Suratina boyle seyler soyleyemezler.
konuda en çok şaşırdığım çevremizde bizim güzellik anlayışımıza hitap etmeyen kişiler elbette vardır . Ama kim dan diye söyleyebilir aklım almıyor . Hani arkanızdan dedikodu olur , mesaj yakalarsınız anlarımda alalen bu ne ya , çirkinsin vs demek . Terbiyesiz insanlar . Kalpleri çirkin olmayan kimse böyle kıramaz kimseyi .
yahu sizde ne biçim insanlara denk gelmişssiniz böyle ne biçim insanlar var. herkesin ayrı bi güzelliği vardır hangimiz dört dörtlüğüz ki ?Dış gorunus neden bu kadar onemli?Guzel olanlar hayata 10-0 önde baslarken biz cirkin sayilanlar(kime neye gore cirkinsek)neden arkadas bulmak icin,iste tutunmak icin,sevilmek icin kirk takla atmak zorundayiz?Cirkin sayilanlar nasil ozguvenini yitirir,nasil insanlardan sogur,kendinden utanmaya baslar kendi hayatimdan birkac kucuk ornek vermek istedim:
1.lisede bi erkek arkadasin korku maskelerine benziyorsun demesi(haksiz degil cidden oylydim)
2.ilk sevgilimin gozume kalem cektigimde"babaannem gibi olmussun"demesi(ne alakaysa teşbih bile yapamiyormus)
3.ayni cocugun ayrilirken "sen guzel misin i seni hayatimda tutayim"demesi
3.universitede "kizin boyuna bak uhahaaahaa"diye bi tepkiye maruz kalmam
4.yurtta bi dergiye bakarkeb manken bi kiza guzrl deyip akabinde oda arkadasimin"ben de aynaya baktigimda seninki gibi bi yuzu gorsem o mankeni bile gizel sanirdim"demesi
5.yeni tanistigim bi cocugun en yakin arkadasinin"bula bula bunu mu buldun bari guzel biriyke tanistirsaydin bizi"demesi
6.sevgilimin en yakin kiz arkadasima asilmak icin beni yanindan kaldirip o kizin yanina gecmesi
7.evlenme arifesinde meslektasimin "tipitip bile evleniyor ben nasi evde kalirim "demesi
8.sevgilimin yanimdayken bile kadinlara bakmasi
daha var da sıkmiycam sizi,bunu yazma amacim o asosyal,soguk,insanlsrla iletisim kurmayan tipler nasil o hale geliyor bunlari bilmeniz (merak eden varsa tabii,yaftalamak daha kolay)
haklısınız ,belki de etrafa negatif enerji veriyorumdur;ama napabilirdim ki o laflar söylenirken de ehehee diye gülemedimGüzel enerji bütün kusurları perdeliyor bu kesin.
Mesela Gülse Birsel'in burun yapısı 10 kişiden belki 9 unun standart altı bulacağı yaradılışta ama koştura koştura bıçak altına gitmedi ve senaryosunda bile kendiyle inceden dalga geçebildi ..Böyle bir sürü örnek var..Bence olumsuzlukları ya da şansı fiziksel özelliklere bağlamak doğru değil , kendinizi ne anlamda eksik buluyorsanız o yönde geliştirebilirsiniz . İnsanlara size hakaret etme fırsatını vermemekten başlayabilirsiniz,gerekirse siz de bilmukabele yerin dibine sokun bazıları nezaketten anlamaz..
çok çeşit insanlar var ,sanırım bana da sayıyla verdileryahu sizde ne biçim insanlara denk gelmişssiniz böyle ne biçim insanlar var. herkesin ayrı bi güzelliği vardır hangimiz dört dörtlüğüz ki ?
1 olur 2 olur hep mi olur arkadaş :)çok çeşit insanlar var ,sanırım bana da sayıyla verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?