İnsanlar ne kadar zalim. Anladığım kadarıyla kendinizi güzel bulmuyorsunuz ve yaşadığınız sorunların bundan kaynaklandığını düşünüyorsunuz. Ama bence sorun özgüvensizliğiniz sebebiyle insan ilişkilerinde saygı kazanamamanız. Evet güzel insanlara tuhaf bir saygı duyulur yine de saygı kazanmanın tek yolu güzel olmak değil. İnsanların size böyle davranmasına izin vermişsiniz, kendi standartlarınıza göre ''güzel'' olsaydınız da yine benzer sorunlar yaşayabilirdiniz.
Bir de neredeyse her estetik sorunun çözülebildiği çağda insanların çirkinim demesi çok yanlış. Kendinizi istediğiniz gibi değiştirebilirsiniz, ameliyat vs gerekli değil. Kendinize özen gösterdikçe saygı duyarsınız, siz kendinize saygı duydukça başkaları da size saygı duyar.
1 olur 2 olur hep mi olur arkadaş :)[/QUOTE
belki abartı bile gelmiş olabilir ama bunlar hatırladıklarım net olarak yoksa ohhoo ve cidden de taviz olayı değil düşünsenize üniversite bahçesinde ti ntin kimseye bulaşmadan gidiyorum yanımdan geçen grup o cümleyi kurup gülüyor ,e tanımıyorum bile bu tipleri
İnsanlar başta dış güzellik sonra iç güzellik bakıyorlar. Yani güzel olup içi fos ise neye yarar?
Mesela küçük çocuklarda hep dikkatimi çekmişti sTaj dönemimdeydim anaokulunda calisiyordum yıllar önce.
Böyle oyuncak bebek gibi çocuklar daha sakin daha dOnuk oluyordu çoğu hepsi değil. Ama oyuncak bebek gibi olmayıp ama bi okadar tatlı şeytan tüylü çocuklar vardı. Hatta bi çok arkadaşımızlâ böyle bi konuşma yaşamıştık.
Ayrıca benim çok yakışıklı bir kuzenim var okadar güzel sevgilileri oldukii. Son sevgilisi onlar kadar alımlı değildi..teyzem de beyenmedi . Tanıştık falan filan inanirmisin baktıkça bakasın gelir . Konuştukça güzelliğini görebiliyoruz tam bi şeytan tüyü var.. ve suan sorsan teyzem hem güzel hem alımlı bulur eminim. Çünkü tanıdıktan sonra böyle bi bütünlük yaşadık. Teyzem öyle herkesi beyenmez eski kafalı biridir .. Yakın zamanda düğün olucak inşallah bize katılicak ve hepimiz çok mutluyuz bu yönde.
ben muhatap olmamayı tercih ediyorum,kaldı ki o an cevap verilecek bir durum yok çünkü benimle ilgili dönen bir sohbetin ortasında olmuyor ki tüm bunlar, kel alaka anlarda...Sizin sorununuz çirkinlik yada güzellik değil.
İnsan ilişkileri konusunda yeteneksizsiniz.
Çevrenizdeki 1 kişi bunu yapsa neyse, hep insanlar sizinle saygı sınırlarını aşıp konuşma cüretini göstermiş...
Ve siz de hiç birine cevap vermemişsiniz...
Tamam ağız dalaşına girin kavga edin demiyorum ama en azından inceden bir dokundurun, biraz hazır cevap olun, bir iki kere laf sokun da içinizdeki kalmasın.
İyi de öncesinde nasıl bir durum var ortada da bunu size kel alaka bir durumda bile yapabiliyorlar. Hangi cesaretle?ben muhatap olmamayı tercih ediyorum,kaldı ki o an cevap verilecek bir durum yok çünkü benimle ilgili dönen bir sohbetin ortasında olmuyor ki tüm bunlar, kel alaka anlarda...
artık tam da dediğiniz gibi gıcık ,soğukve dahi havalı kişi olarak görülüyorum,saygı duyuluyor iş yerinde herkese isimle hitap edilirken bana mutlaka.... hanım diye hitap ediliyor bu çok güzel,ama o gözlerdeki geldi yine gıcık bakışlarını görebiliyorumİyi de öncesinde nasıl bir durum var ortada da bunu size kel alaka bir durumda bile yapabiliyorlar. Hangi cesaretle?
Bir örnek olsa neyse. Ben sizin bu yazdıklarınızı işitecek kadar çirkin olduğunuzu da düşünmüyorum.
Ortada bir davranış problemi var.
Karşınızdaki insanlarda olduğu kesin de, hep size nasıl denk geldi onu anlamaya çalışıyorum.
Soğuk davranırım demişsiniz soğuk davranayım derken surat yapan bir hal mi alıyorsunuz acaba? İnsanlar size gıcık oluyor ve canınızı bile isteye mi yakıyor?
Soğuk/mesafeli davranmak ve antipatik/itici olmak arasındaki farkı kaçırıyor olabilir misiniz?
ezik de değiller yani ezelim de mutlu olalım diyebilecekleri bi durum da yok sevgilim olcak şahsiyet yakışıklı ve kızların etrafında döndüğü bi tipti(hatta bi kere bölümden bi kız sevgilin var mı demiş,ne denir normalde var ya da yok" benim gibi çocuğu yalnız bırakırlar mı hiç" demişŞunlara iki çift laf söyleyemediniz mi?
Ben böyle insanları sürekli eleştiren, aşağılamaya çalışan tiplerin kendi ezikliklerini bastırmaya çalıştığını düşünüyorum. Kendileri duymaktan korktuğu sözleri başkalarına söyleyerek rahatlatmaya çalışıyorlar kendilerini. Yazık. Hiç takılmayın.
ezik de değiller yani ezelim de mutlu olalım diyebilecekleri bi durum da yok sevgilim olcak şahsiyet yakışıklı ve kızların etrafında döndüğü bi tipti(hatta bi kere bölümden bi kız sevgilin var mı demiş,ne denir normalde var ya da yok" benim gibi çocuğu yalnız bırakırlar mı hiç" demişkızlar da güzellerdi erkekler tarafından peşlerinden koşulan kızlardı
Ya ben şöyle düşünüyorum, bu adam dediğin kadar yakışıklıysa ve seninle çıkıp yine de seni ezmeye çalışıyorsa burada bir gariplik var bence. Bu kadar yakışıklıysa gitsin okulun en güzel kızıyla çıksın mesela. Neden sürekli laf soktuğu biriyle oluyor?
Hiçbir zaman çözemedim emin olun,ben hiç ilgilenmiyordum,kendi halimde takılıyordum kendi geldi,ayrıldım yine kendi aradı.Tek hatırladığım "bilmece gibisin ve ben seni çözmek isterim " demişti,o zaman da anlamadım ya neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?