Ozguvenimi nasıl gelıstırebılırım

sonbaharask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
327
194
103
34
Ozguvemı nasıl geliştirebilirım
Değersizlık duygusu,asagılık hissi, iletisim sorunu yasıyorum
Aılemden kaynaklanan sebeplerden dolayı
Şuan yasım 27 eskiye gore cok iyiyim ama yukarıda yazdığım hısler gecmıyor

Seni çok iyi anlıyorum canım bende de öyle bir durum var.Youtube da motivasyon özgüven videoları izle derim.Bununla ilgili googleda hikayelerde okuyabilirsin Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin.Sosyal aktivitelere halk egitimdeki kurslara katılabilirsin hepsi cok iyi gelir

Seni çok iyi anlıyorum canım bende de öyle bir durum var.Youtube da motivasyon özgüven videoları izle derim.Bununla ilgili googleda hikayelerde okuyabilirsin Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin.Sosyal aktivitelere halk egitimdeki kurslara katılabilirsin hepsi canım kurslara gitmeyi düşünüyorum ama ıkı yasında oglum var ve onu bırakacak kimsem yok ıki tane kitap okudum yenı, kadınlarla muhabbet sırasında kendime dikkat etmeye calısıyorum sacma sapan konuşmamak ıcın onceden daha kotuydum sımdı daha iyiyim ama istediğim gıbı degil daha canm sen sosyal ortamlarda nasılsın iletisim sorunu yasıyomusun

Ozguvemı nasıl geliştirebilirım
Değersizlık duygusu,asagılık hissi, iletisim sorunu yasıyorum
Aılemden kaynaklanan sebeplerden dolayı
Şuan yasım 27 eskiye gore cok iyiyim ama yukarıda yazdığım hısler gecmıyor
Calsiyor musun ailensiİz birşeyler yapmaya başladığında olacak herşey emin ol calis kurslara git vs

Calsiyor musun ailensiİz birşeyler yapmaya başladığında olacak herşey emin ol calis kurslara git vs
Yok canm calısmıyorum Eylül gibi kpss ye calısacam esım askere gidecek ozaman annemlerde kalacam kurslara gitmeyi dusunuyorum. Ailem pek ıyı yetıstıremedı agızımı acmayacaktım evde konuştum zaman sus lafını ısıttım ve sevgisiz buyudum cok bana annem yada babam gulumseyerek baksa cok mutlu olurdum evimize gelenlerin cocugu benı hep uvey sanardı. Aslında sımdı iyiyim biraz ama eski yaşadıklarımı unutamıyorum

Yok canm calısmıyorum Eylül gibi kpss ye calısacam esım askere gidecek ozaman annemlerde kalacam kurslara gitmeyi dusunuyorum. Ailem pek ıyı yetıstıremedı agızımı acmayacaktım evde konuştum zaman sus lafını ısıttım ve sevgisiz buyudum cok bana annem yada babam gulumseyerek baksa cok mutlu olurdum evimize gelenlerin cocugu benı hep uvey sanardı. Aslında sımdı iyiyim biraz ama eski yaşadıklarımı unutamıyorum
Eskiyi değiştiremezsin tatlım o yüzden boş yere üzülüp canını sıkma önüne bak sen bende öyle idim ama kendim çalışarak bunu yendim özelde çalıştım çok da ezildim herşey söylerdi müdürüm yaptığım işi begenmezdi vs ondan sonra bu böyle olmaz toparla kendini dedim ve su an kendimi ezdirmem kimseye eyvallahim yok vs o yüzden önüne bak tatlim

Ben hıc calısmadım aslında calıssaydım sımdıye boyle sorunlarım olmazdı da insanları tanırdım en azından. Ailemle gorustugum zaman psikolojim bozuluyor:)) gorusme sem daha cabuk atlatırım ama aile sonucta

Back
X