özgüvenimi yitirdim...

gulbeseker

HAYATIMIN TADLARI...BÜYÜYORLAR
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2007
1.525
12
358
55
arkadaşlar hemen hemen 5 yıldır bu siteye üyeyim... yeri geldi kendi derdimi anlattım yeri geldi derdi olanlara bi şeyler yazıp paylaşımlarda bulundum...
şimdi benim bir sorunum var nasıl çözeceğimi de bilemiyorum... tamamen kendimle alakalı... 44 yaşındayım yani bu gün doğum günüm bugün girdim 44 e... bu yaşıma kadar bi çok iş başurusunda bulundum azıcık çalıştım adı ilk yapıldığında dms idi şimdi kpss sınavını kazandım ama yerleştirilmedim. haytta bir çok başarızlıklarım oldu... bu aralar mahallemde bir örgü evi açmayı ve çok azda olsa bildiğim kadarıyla hem örgü öğretip hemde örgü için gerekli olan malzemeleri satmayı planlıyorum. fakat o kadar özgüvenimi yitirmişimki sürekli başarılı olamayacağım korkusu var... ve bu inancımı üzerimden atamıyorum.. bu korkumu endişemi yenemiyorum... nerden başlayacağımı bilemiyorum
bana yardımcı olabilecek birileri tavsiyede bulunabilecek birileri var mı aranızda :5::43::18::18::18:

dogum gununuz kutlu olsun ınsallah neden basarısızlık olarak goruyorsunuz gordugum kadarıyla 3 tane cocugunuz var , calısmayı kendınızmı ıstıyorsunuz yoksa sartlarmı?

arkadaşlar hemen hemen 5 yıldır bu siteye üyeyim... yeri geldi kendi derdimi anlattım yeri geldi derdi olanlara bi şeyler yazıp paylaşımlarda bulundum...
şimdi benim bir sorunum var nasıl çözeceğimi de bilemiyorum... tamamen kendimle alakalı... 44 yaşındayım yani bu gün doğum günüm bugün girdim 44 e... bu yaşıma kadar bi çok iş başurusunda bulundum azıcık çalıştım adı ilk yapıldığında dms idi şimdi kpss sınavını kazandım ama yerleştirilmedim. haytta bir çok başarızlıklarım oldu... bu aralar mahallemde bir örgü evi açmayı ve çok azda olsa bildiğim kadarıyla hem örgü öğretip hemde örgü için gerekli olan malzemeleri satmayı planlıyorum. fakat o kadar özgüvenimi yitirmişimki sürekli başarılı olamayacağım korkusu var... ve bu inancımı üzerimden atamıyorum.. bu korkumu endişemi yenemiyorum... nerden başlayacağımı bilemiyorum
bana yardımcı olabilecek birileri tavsiyede bulunabilecek birileri var mı aranızda :5::43::18::18::18:

denemeden başarısız olucağınızı bilemezsiniz
ilerde yaptıklarınız için değil yapmadıklarınız için pişman olmak istemiyorsanız
bence deneyin
başarılı insanlar denemekten vazgeçmemiş olan insanlardır...:6::6::6::6::6::6:

Bence deneyin, Biraktiginiz an özgüveninizi kaybetmis olursunuz halen elinizde..
Vede basarisiz olarak görmeyin kendinizi 3 cocuk büyütmüssünüz okadar anne varki 1 cocuguna bile bakamiyor ortalikta büyüyor.
Hemde birseyler basarmaya calisiyorsunuz oturdugunuz yerden konusmuyorsunuzki, yapamazsanizda yapmaya CALISIYORSUNUZ.
Yapamicaginiz seyleri denemek farkli yollara yönelmek birseyleri basarabilcek ümidiyle yol almakta bana göre bir özgüveni..

Pes etmeyin, devam edin, UMUT oldugu sürece birsey kaybetmediniz.

Denemeden bilemezsiniz ki , bence gayet mantıklı birşey kulağa hoş geliyor hemde kışa giriyoruz birçok kadın örgüye meraklı hem ördüğünüz şeyleri satıp parada kazanabilirsiniz. Bizim burada var öyle bir abla seneelrdir duruyor dükkanı. Hatta farklı şeylerde yapmaya başladı iç çamaşırı falanda satıyor artık. Bence denemelisiniz.

hepinize çok teşekkür ederim.. şimdilik kosgep in bilgilendirme seminerlerine gidiyorum..:)

Nıce mutlu huzurlu saglıklı senelere ınsallah
Umarım ıstedıgınız orgu evını acar cokta basarılı olursunuz
benım oyle bır yetenegım olsaydı sayet hıc dusunmeden gerceklestırrdım hayalımı

Back
X